- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 34
-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
öyle moralleri bozmadan daha sıkı çalışmalıyız ...bu yıl çok sıkışmıştı.. alana yoğunlaşmak için çok iyi fırsat aslında.. yolun başındayken bu tarihlere göre plan yapmak gerek.. buna da şükür.. ösym bu.. çok sonradan da açıklayabilirdi takvimi
Birde şubatta atama var deniliyor kaç kişi atanacak belli değil.10 bin-30 bin arası deniliyor.puanı olup şubatı bekleyen olsa atanamazsa mayısa kadar 3 ayı kalıyor.tekrar sınava hazırlanmaya başlasa şubatta atansa boşa çile çekmiş olacak.hep stres
Son sınıfta okuyanlar mayıs ayına kadar konuları nasıl yetiştirecek. Bir yandan okul staj ödevler bir yandan kpss.GK GY Temmuz ayı başında alan sınavıda Ağustos ayı içinde yapılsın.
haklısın tam final dönemlerine denk geliyo zaten okulu bitirme bi telaş :/ yazık yani yaptıklarıresmen mezun olacakların çoğunu elemek demek bu yaptıkları...
bi arkadasım tam o tarihe düğününü koymus salonu falan tutmus kız şok oldu duyunca :/
benim gitmiyo ne yazıkkiÇALIŞMALAR NASIL GİDİYOR KIZLAR?
benim gitmiyo ne yazıkki
bilmiyorum saatlerce masada önümde kitap oturuorum ama kendimi veremiyorum sanırımneden ki?
bilmiyorum saatlerce masada önümde kitap oturuorum ama kendimi veremiyorum sanırımkalkıyorum kafam bomboş
bıraktım bende
evet tarih ve coğrafyadan video izliyorum ama sadece dinlemiyorum notta almaya calısıyorum yoruyo beni :/ üstüne soru falan çözmeden öylece kapatıyorumhocam video derslerden yararlanıyor musun? ben inanılmaz faydalarını görüyorum..
evet tarih ve coğrafyadan video izliyorum ama sadece dinlemiyorum notta almaya calısıyorum yoruyo beni :/ üstüne soru falan çözmeden öylece kapatıyorum
inşallah :)) çok teşekkürlersoru çözmek çok önemli.. o düzene otursa aslında çok iyi edersin.. ben de not alıyorum çok sıkıldığım zamanlar bırakıp o kısmı kitaptan takip ediyorum.. coğrafya içinde özet kitap tercih ettim hiç yazmadan kitaptan takip etmeyi düşünüyorum. daha başlamadım.. kendini sıkmadan hangisi kolayına gelecekse öyle ilerle bence.. gece çalışamam diye düşünürken fark ettim ki videoları daha çok geceleri izlemeye başladım. gün içinde çok vakit alıyormuş gibi geliyor. gece 11 gibi başlasam bu saate kadar baya konuda ilerlemiş oluyorum.. sen de sıkmadan ufak yöntem değişiklikleri yaparsan verimli çalışma stilini bulursun inşallah canım
ÇALIŞMALAR NASIL GİDİYOR KIZLAR?
nasıl olacak ben de bilmiyorum açıkçası.. sınav tarihine göre yavaş gibiyim sanki..
İşte çalışıyormuydun?