KPSS 2016(öğretmenlik)

bu yıl çalışmıyorum. geçen yıl olmadı. bu yıl dişimi sıkıp sadece sınava odaklanayım dedim ama böyle daha stres oldu sanki.. evde her zaman aynı şekilde çalışma olmuyor.. tembellik yapmamak elde değil..

Hımm sadece evde ders çalışmakta kötü desene bende kendi kendimi yiyorum işi bıraksamıydım die ama sonra bende diom insan boş olunca daha kötü oluo tembelliğe vuruo :KK43:
Hangi bölümdün

Hımm sadece evde ders çalışmakta kötü desene bende kendi kendimi yiyorum işi bıraksamıydım die ama sonra bende diom insan boş olunca daha kötü oluo tembelliğe vuruo :KK43:
Hangi bölümdün

rehber öğretmenim.. bence son aylarda imkanın olursa bırak derim.. bütün yıl çalışmadan da zor oluyor.. iş varken yatma saati kalkma saati daha düzenli oluyor..

rehber öğretmenim.. bence son aylarda imkanın olursa bırak derim.. bütün yıl çalışmadan da zor oluyor.. iş varken yatma saati kalkma saati daha düzenli oluyor..

Aynen şuan işte akşamları dershaneye gidicem haftada 2 -3 günde evde ders çalışıcam bakalım

evde inanın cok daha zor :/ günü planlıyoruz diyelim illaki bi aksilik cıkıyo gelen oluyo angarya iş cıkıyo falan filan ben cok muzdaripim keşke bi işim olsaydı o zaman cok daha verimli olurdu calısmalarım :/

Patlamada vefat eden kardesleeimize Allah'tan rahmet,aile ve yakinlarina bassagligi diliyorum arkadaslar

Allah rahmet eylesin ölenlerin ailelerine bol bol sabır yaralılara da acil şifalar versin inşaallah. Ne söylenir ki sebep olanları Rabbim en ağır şekilde cezalandırsın inşaallah :KK43::KK43:En Büyük TÜRKİYE

6496952014.jpg
6496952014.jpg

Buna sebep olanlari Allah kahretsin...sehitlerimiz bir taraftan haklimiz diger taraftan...
İki kucuk CAN da evimde var...yarin buyuduklerinde korkmadan nasil gonderecegim askere...

arkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?

Aaa Kpss ile finaller çakışabilir :KK17: niye erkene alındı diye hayiflanirken unutmuşum bu aklıma hiç gelmedi. Nasıl olacak bu işlero_O en fazla bölümden ertelenmesini rica edebilirmisiz gibi geliyo

merhaba arkadaşlar. hepinize iyi çalışmalar. aksaklıklara rağmen çalışmaya devam edin . okuduğumu anlamıyorum zaman bulamıyorum demeyin. çocuklu hanımlar var gece yarısı çalışıyor. pes etmek yok yolun başında sınav tarihi değişikliği oldu. bu tarih olması gerekendi ancak keşke daha önce duyurulsaydı..
yine de motivasyon kaybetmek yok :KK49: çalışmaları arttırın. kendi çalışma yönteminizi kurun.
ben kendi yöntemimden bahsedeyim. şuan yarım dönem uzatmama sebep olan 3 ders için okula gidiyorum. kafam karışmasın diye sadece eğitim çalışıyorum.
öncelikle bir not defteri aldım. eğitim derslerinin ünite sayısını bi yere yazdım.
1-gelişim
2-öğrenme
3-öyt
4-ölçme
5-rehberlik
6-program geliştirme

bir ders bitmeden diğerine geçmeyi düşünmüyorum çünkü gelişim ve öğrenmede anlatılan aynı ama kuramlar kişiler farklı. diğer dersler de karışmasın diye tek tek gitmek mantıklı.

not defterinin ilk sayfasına yazılanlar şöyle
Gelişim
Görev 1
konu soru
1.ünite 1.ünite
2.ünite 2. ünite

ikinci sayfada
Görev 2
konu soru
3.ünite 3.ünite
4.ünite 4.ünite
1.ünite
2.ünite

böylelikle her ünite sonunda öncekilerden birer test çözüp tekrar yapmış oluyorum.

ayrıca kavramlar için size önereceğim en güzel kaynak. fem kavramlar kılavuzu görmeniz için link http://www.nt.com.tr/kpss-egitim-bilimleri-kavramlar-klavuzu-2015-fem-akademi-yay.html

eğitim üniteleri uzunluğa göre 2 ye bölebilirsiniz.
ben günü gününe 50 dk ders 10 dk ara olarak programa uyamıyorum. bu şekilde günler de belli değil sadece konu bitirme ders bitirme planı kafamda. ortalama 50 bölüm oluyor günde bir ünite desek nerdeyse 2 ay.
2 haftada gelişim ve öğrenme bitirdim. şuan okul derslerime çalışacam. 1 ocak a kadar eğitim bitirmeyi planlıyorum.
bir güzel öneri daha. bunu her ders için yapabilirsiniz. uyanınca dinç olmak için kahve içmek yerine elma yiyin. kahveden daha çok uyarıcı barındırır :KK52:

merhaba arkadaşlar sayfaya bugün katıldım. bende kpss 2016 hazırlanıyorum sınava 3 girişim olucak tecrübelerime dayanarak söylemek istediğim şey bu mesajı okuyan arkadaşlar için LÜTFEN beynen ruhen kendinizi sınava hazırlayın. istemeden çalışırsanız bir kulağınızdan girer diğerinden çıkar. önce atanmayı isteyip istemediğinize karar verin. Allahı teala utandırmaz inş. cümlemiz atanırırız

X