KPSS 2016(öğretmenlik)

Kizlar ben gideyim.benim pasalar uyanmadan paragraf cozeyim biraz dinc kafayla.bu arada dun ales cikmis sorulara basladim.gunluk 20 30 paragraf cozuyorum.sinavda ii oluyor.tavsiye ederim:-)

OTE="nur_nisaa, post: 42932630, member: 707789"]Ah kiyamam.siz daha cicim aylarindasiniz..[/QUOTE]
Nasilk gidiyor canim evlilik.iyi mi ?yok degil mi bir sikinti.genelde ilk zaman,karda olur ya ondan soruyorum

OTE="nur_nisaa, post: 42932630, member: 707789"]Ah kiyamam.siz daha cicim aylarindasiniz..
Nasilk gidiyor canim evlilik.iyi mi ?yok degil mi bir sikinti.genelde ilk zaman,karda olur ya ondan soruyorum[/QUOTE]
cok sukur iyi suan atanirsam daha iyi olcak maddi yonden de :)

İnsaallah canim ya.hepimiz icin olsun artik su sinav.yillardir kusacagim artik ders calismaktan...benimle birlikte mezun olanlarin emekliligi geldi neredeyse.millet kariyer yapiyor biz hala atanamadik
Hayırlısı olsun hakkımızda seninde ne guzel çocukların var :) elbet kariyerde olur birgün

meraba kızlarım canlarım tanıdığım tanımadığım kimler var bilmiyorum ama bu sayfa bana çok değerli insanlar kazandırdı şubat 2015 te de 7. yılımda atandım :) Rabbim yar ve yardımcınız olsun
alperende büyüdü teyzoşlar geçen ay 1 yaşımızı doldurduk
bu da fotomuz

oyy maşallahh, tosun gibi yakışıklı yeğenimiz.. nazar değmesin.. niloşum seni gördüğüme çok sevindim =) sen bizim umut kaynağımızsın =)
Sedefcim sen de hos geldin. Anneni de yeni duydum canim ciddi bir durum yok insallah?
Ben de yarin kitap siparisi verip hepsine baslamayi düşünüyorum. Simdilik sadece matematik çalışıyorum..Baktim da hic yeni kitabim yok gecen yil da girmeyince hepsi eskimis.

belissam şimdi daha iyi.. ben de geçen yıl hiç çalışmayınca baktım ki kitaplar baya eskide kalmış, yeni kitaplar almıştım geçen ay kuzum
insallah canim.yarin ve cuma bomba gibi doncemmmuniteyi btirdikten snra cozuyorum.ben boylece osymnin mantigini kavrayip soru bankalarini da ole cozuorum.cikmis sorular cok cok onemli.simdi cozsek bile sinava yakin zaman kala tekrar goz atmaliyizz..:KK200::KK200: tavsiyem simdi cozup sinav yaklasinca tekrar gozden gecirmen hatta yeniden cozmen.yine de sen karar verr

hosgeldin bana meraba yok mu sedefimm.biz atanamayangiller yine burdayizz:KK23::KK23::KK23:

macaronum aşk olsun ben seni unutur muyum hiç kuzumm. yeni gelenlere hoşgeldin dedim ondan =)
ne iyi ettin gelmekle sendeki temele yazık etme çalışsan başaracaksın sende biliyorsun benim sana güvenim tammm :) bu yıl olacak bu iş artık
baleram teşekkür ederim kuzum =) ama bak sen de şu sıralar çok yorma kendini bence ki tırnağın daha kötüye gitmesin hemencecik iyileşsin. video izle, geçmişte çalıştıklarını tekrar oku, çok yazı yazma kuzum
Çok geçmiş olsun canım :nazar:. Tekrar hoş geldinn :KK200:
sağol canım çok teşekkür ederim =)
Merhaba canım. Annen nasıl oldu? Ohh iyi etmişsiniz gezerek, olumsuz düşünceleri de savmışsın başından. Bazen uzaklaşmak iyi geliyor ama çok soğumamak lazım. Ben eğitimi iki buçuk ayda bitirmiştim sonra da her hafta bi deneme çözerek bilgileri taze tutmaya çalıştım. Sınava az kala çıkmış birkaç yılı çözdüm. 67.5 netim vardı. Amin canım aynen hayırlısı hepimiz hakkında. Nasipten öte köy yok:KK51:
holom şimdi daha iyi annem. ben de eğitimi çabuk hallederim diye düşünüyorum, en azından o çıksın aradan. ben de senin gibi yaparım bitince her hafta 1 deneme çözerim yeter.
hala başlayamadım derse bugün başlıcam inşallah =)
hepinize kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin kızlar.

oyy maşallahh, tosun gibi yakışıklı yeğenimiz.. nazar değmesin.. niloşum seni gördüğüme çok sevindim =) sen bizim umut kaynağımızsın =)

belissam şimdi daha iyi.. ben de geçen yıl hiç çalışmayınca baktım ki kitaplar baya eskide kalmış, yeni kitaplar almıştım geçen ay kuzum

macaronum aşk olsun ben seni unutur muyum hiç kuzumm. yeni gelenlere hoşgeldin dedim ondan =)

baleram teşekkür ederim kuzum =) ama bak sen de şu sıralar çok yorma kendini bence ki tırnağın daha kötüye gitmesin hemencecik iyileşsin. video izle, geçmişte çalıştıklarını tekrar oku, çok yazı yazma kuzum

sağol canım çok teşekkür ederim =)

holom şimdi daha iyi annem. ben de eğitimi çabuk hallederim diye düşünüyorum, en azından o çıksın aradan. ben de senin gibi yaparım bitince her hafta 1 deneme çözerim yeter.
hala başlayamadım derse bugün başlıcam inşallah =)
hepinize kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin kızlar.

aynen öyle yapıcam yapacak bir dünya iş var ama sağlık olmayınca olmuyor işte ne planlar yapmıştım halbuki bu hayat böyle işte :KK70:

X