KPSS 2016(öğretmenlik)

merhaba kızlar nasılsınız.calısmalar nasıl gidiyor:KK69:
benım kıtap eksıklerım var tam başlayamasam da gelışim konu ve test çözücem bu sabah dısarda işlerim vardı:KK45:
matematık çalışmak için kitap açamıyorum ya :63: artık nasıl sevmıyosam ama mecbur sevmem gerek:mad:

kızlar kpsss de eğitim im gk ve gy e göre iyi.o yüzden önce eğitim sonra 3 ay sonra da gy ve gk çalışmayı düşünüyorum .sonra da ikisinden soru çözmek istiyorum.sizce uygun mu
siz nasıl çalışıyorsunuz?

kızlar kpsss de eğitim im gk ve gy e göre iyi.o yüzden önce eğitim sonra 3 ay sonra da gy ve gk çalışmayı düşünüyorum .sonra da ikisinden soru çözmek istiyorum.sizce uygun mu
siz nasıl çalışıyorsunuz?

Eğitimim iyi oldugu için bn de egitimi bir an önce bitirip tarih ve cog. Gececegim. Alan var bir de...

Kizlar kpss sinav tarihleri belli olmus.22 mayis gy gk alan bikgisi 24temmuz.hayirli olsun hepimize

Malesef kizlar.arkadasim soyledi.inanmadim.yanlis bakmissindir dedim.kendim baktim.sonuc aciklams tarihleri falan duzenlenmis verilmis hepsi

bu yıl çok sıkışmıştı.. alana yoğunlaşmak için çok iyi fırsat aslında.. yolun başındayken bu tarihlere göre plan yapmak gerek.. buna da şükür.. ösym bu.. çok sonradan da açıklayabilirdi takvimi

X