- Konu Sahibi Gerginbiri35
-
bu yıl çalışmıyorum. geçen yıl olmadı. bu yıl dişimi sıkıp sadece sınava odaklanayım dedim ama böyle daha stres oldu sanki.. evde her zaman aynı şekilde çalışma olmuyor.. tembellik yapmamak elde değil..
Hımm sadece evde ders çalışmakta kötü desene bende kendi kendimi yiyorum işi bıraksamıydım die ama sonra bende diom insan boş olunca daha kötü oluo tembelliğe vuruo
Hangi bölümdün
rehber öğretmenim.. bence son aylarda imkanın olursa bırak derim.. bütün yıl çalışmadan da zor oluyor.. iş varken yatma saati kalkma saati daha düzenli oluyor..
evde inanın cok daha zor :/ günü planlıyoruz diyelim illaki bi aksilik cıkıyo gelen oluyo angarya iş cıkıyo falan filan ben cok muzdaripim keşke bi işim olsaydı o zaman cok daha verimli olurdu calısmalarım :/
sadece tarih bakiyom su iki gundur hem oku hem not cikar yavas ilerliyom
Patlamada vefat eden kardesleeimize Allah'tan rahmet,aile ve yakinlarina bassagligi diliyorum arkadaslar
Amin canim...milletce yastayiz.ates dustugu yeri yakiyor ne yazikkiAllah rahmet eylesin ölenlerin ailelerine bol bol sabır yaralılara da acil şifalar versin inşaallah. Ne söylenir ki sebep olanları Rabbim en ağır şekilde cezalandırsın inşaallah
Amin...olumle yasam arasinda incecik bi cizgi.ha olmussun ha hayatta.an meselesi...kimbilir hangi duygularla ciktilar evlerinden ve kimbilir kimler bekliyordu evlerindeCok uzucu yayazik gunah ya .. Allah rahmet eylesin Allah yakinlarina sabir versin
hoş geldin aynı branştayız :) yardımcı olalım birbirimizeMerhaba kızlar bende ilköğretim matematik öğretmenliği mezunuym 2. Yılıma tekrardan hazırlanacağım benide aranıza alırmısınız bi türlü motive olup çalışamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?