Kp le olan kavgamız.

Çok haklısınız sırf çocuğum için ehliyet alıp araba alacağım ben

Senin adina üzüldüm. Eşinin engeli nedeniyle mecbur kalmissin. Allah zorunu kolaylastirsin. Ama bundan sonra tirnagin varsa başını kaşı moduna gec.kimseden bir sey bekleme. Esine de uzuldum. O da kotu hissetmistir. Kp den ve baska insanlardan mumkun oldugunca bir sey bekleme. Soylediklerini de cok sallama. Kafasi guzelmis zaten

Kızlar ben evli değilim ok bilemem belki ama karşımda böyle konuşan adama “senin yapacağın yardımın zerresini s... “ demediğimi düşünemiyorum yaa. Bnm evliliğim de sürmez kesin

Cocugunuza gecmis olsun, atlasaydiniz bi taksiye, ne ugrasiyorsunuz..

Size bagirmis cagirmis, kufur etmeye kalkmis bir adamin karsisinda nasil haksiz duruma duseceksiniz anlamadim. Nasil bir savunmasi olabilir? Nasil boyle muameleye izin veriyorsunuz lutfen kendinize gelin. Keske tek basiniza gitseydiniz diye soylemis zaten herkes. Bugune kadar cocugunuzla ilgili kimden ne yardim aldiniz da giderken yaninizda biri olsun istiyorsunuz? Sarhos adamin kucagina cocugunuzu vermeniz de cok sacma. Bundan sonra boyle bir durum olursa gidin tek basiniza halledin. Siz boyle onlara muhtac gibi davraninca haddini asmis kayinpeder.

Adam sarhoş sonucta ne dediğini bilmez aynı şeyleri tekrarlar durur.Sizde hatalısınız veri cocugu eşinizin kucagına sizde tekerlekli sandalyeyi ittirin yada alıcaktınız cocugu tek başına götürücektiniz yapamazdım edemezdim demeyin çocuk sizin çocugunuz taksıyle 5 dk hastane ne var bunda korkucak. Kp mecbur değil sonucta sizi gece gündüz biyere götürmeye

gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.
112'yi arayıp ambulans çağırabilirsiniz. Çocuğun ateşli olması ve kusması önemli, mutlaka ambulans gelir. Hiç olmazsa evde müdahale ederler, gerek görürlerse hastaneye götürürler. Kimseye minnet etmeyin. Bazı şehirlerde belediyelerin ambulans hizmeti var, araştırın, numaralarını alın.. Geçmiş olsun

Çocuğunuza geçmiş olsun. Ben sizin yaptığınızda Bi hata görmedim ya. İnsan hastaneye gittiğinde Allah korusun bişey olursa yalnız kalmayım diye düşünüyor. Yapamadığından değil yani.

Sizde rahatsızmışsınız galiba ameliyat olma şansınız yok mu acaba? Daha rahat edebilirsiniz belki.

gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.
Valla bacım arıyorsun taksiyi şoför zaten yardımcı oluyor size bidaha kimseye minnet etmeyin değer görmediğim yere değer vermem ben esinizde bir nevi haklı adam sarhoş ne söylese kavga çıkartacak he normal zamanda arkanızda duruyor durmuyor bilemem tabi

Kadin hasteneye gidebilir ama belki haberlerden etkilendi taksicide taciz eden yok mu var, gece olduğundan endişelenmiş , kendisi tabiki götürürdü yok çocugunu hasteneye goturmekten aciz kadınlar varmış kk da çetele tutuldu sanki, üzmeyin kendinizi

Kk da çok gördüm
Kadınların tek başına hastaneye gitmekten aciz olmasını çocuklar adına hazmedemiyorum
Kuzum konu sahibi arkadasimiz ciddi sağlık sorunlari yaşayan bir kardeşimiz..Allah güç kuvvet versin ona da hem çocuğuna ,hem eşine bakabilsin ama o gece desteğe ihtiyac duymuş

Kuzum konu sahibi arkadasimiz ciddi sağlık sorunlari yaşayan bir kardeşimiz..Allah güç kuvvet versin ona da hem çocuğuna ,hem eşine bakabilsin ama o gece desteğe ihtiyac duymuş

Kendisi adına üzüldüm
Umarım hem kendi hem eşi hem de çocuğu tez zamanda şifa bulur
Yorumumla kırdıysam özür dilerim konu sahibi _Phantom-Opera_

Bu konuyu dışarıda tutarak söylüyorum o zaman.
Benimki sadece artık bir yakarıştı..
Kk da siz de karşılaşmışsınızdır illaki
Mesela hiç unutamam bir konu vardı bebeğim bozuk süt içti doktora götürmek için eşimi bekliyorum diye
Yine böyle onlarcası var. Geçenlerde de biri hastaneye gitmek yerine hastanenin karşısındaki kafede hasta çocuğuyla eşini beklemişti.
Bazen dakikalar bile önemli olabiliyor.
Anneler gerektiğinde taksiye atlayıp tek başına doktora gidebilmeli
Destek istiyorsa çocuk müşade altındayken eşini beklesin.
Çocuklara üzüldüm sadece:)

Ağlattınız beni... Şurdaki yorumları insanların bilmemesine vermek istiyoruçocuğusöylediğim halde hala can yakabiliyorlar..

Sonra diyorum ki ulan özlem ne diye giriştin evlilik çocuk işlerine baştn senin hatan. Yap yüksek lisansını doktoranı git yurtdışına. Ne diye çekersin ki bu varoş avam insanları..

Hatam benim evlenmek oldu sanırım..

Devamı domino taşı gibi geldi. Kendime bile gücüm yetmiyorken bi de bana muhtaç iki insana güç yetirmeye çalışıyorum..

Allahım güç versin. Babamı çok iyi anlıyorum şimdi. Bana sen 2 çocuklusun demişti haklı da...

Ben engelli olduğunu bilmiyordum ama illa gidemedi diye ezik bir anne değil rahatsızlığı olmasada o an belki çocuğu tek başına idare edemeyecegini düşünebilir, bir yere gitmek zorunda kalir hastanede çocuğu bırakır gece 4 de yalniz gitmeye tedirgin olabilid yani herşey olabilir neden olmasin. Herkes mükemmel zaten herkes kendi doğrularıyla saldırıyor. Ve eziksin diyorlar ya deliriyorum.
Burda kadina resmen çocuğumun benim gibi annesi olmayı haketmiyor dedirttiler. Ne alaka ya insan bu bazen bazi seylerde güç bulamaz destek ister yanında biri olsun ister

bazı şeyler karşılıklıdır. onlar konforlu yaşasın diye ben de çok şey yaptım. hiç bir şeyi bilmiyosa bunu bilecek değil mi
Bilmezler canım,o yüzden kimse için kendinden ödün verme, kimseden de yardım isteme.sonra dilleri çıkmasın sana.ben de iki çocuğumla her işimi kendim görürüm. Kimseye minnet etmiyorum artık. Biz herşeyi başarabilecek güce sahibiz şükür.

Hiç bir anne ne eksiktir ne de ezik.
Yorum yaparken şartları göz önünde tutmak gerekiyor.
Herkes her durumda aynı davransa ,zaten farkımız kalmaz.
Bir sürü laf söyleyerek konu sahibini üzmüşler.
Bir olayı anlamak için illa ki yaşamak mı gerekiyor?
Ben bu konuyu okuyunca cidden sinirleniyorum ve ban almamak için uzak duruyorum.
Yoksa yine çok harika kadınlar meydana çıkmış. Kendi hayatlarına bakmadan gelip burada _Phantom-Opera_ yı eleştiriyorlar. Sırf bir iki tane beğeni fazla alabilmek için hemde.
Çok üzücü...

Canim esim sehir disinda calisiyor cocugum hasta oldugunda bebekken simdi her zaman kendim goturdum.
Evet arabam.var ama olmasa da taksi tutup yine kendim giderdim.
Evet zor ama ne yapalim durum boyle kimseyi arama zaten hastanede hemsireler yardim edecek birileri bulunur merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…