• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

ondan ziyade korkusundan çekinmesinden yapıyor. hiç cevap vermez koca adama küfür eder ya rabbi şükür der

Adamcagiz tekerlekli sandalyede ne yapmasini bekliyorsunuz, nasil savunacak sizi???? Sarhoş kp zaten agzinda kufur bir de eşin oradan cikip birseyler soylese, kp saldirsa eşin ne yapabilir?
Emin olun o da caresiz kalip sizden cok uzuluyor belki, siz esinizin durumunun farkinda degil gibi yaziyorsunuz.

Baktiniz alkollu o zaman sen dur biz gidip gelelim demeliydiniz bu kadar sarhos bi adam acildede doktorlara sorun cikartip kavga cikartabilirdi ne gerek var tum bu aksiyona anlamis degilim. Kp de muhattap alincak adam degilmis tiksindim tanimadan etmeden adamdan

Burda size anneliği yakıştıramayanlar kurban olsunlar size. Dünkü durumdan dolayı kendinizi yetersiz hissettiniz belliki ama kızınız sizin gibi güçlü bi annesi olduğu için çok şanslı. Bir sürü anne görünümlü yaratık varken ortada kendinize haksızlık etmeyin. Adamın sarhoş olarak geleceğini bilemezdiniz. İnsan çocuğu hastayken hassas oluyor. sadece bir destek baş koyacak bir omuz bile isteyebilirsiniz böyle bir hakkınız var. Niye sizi suçladılar onu çözemedim ben

iyi de kp nin de arabası yokmuş ki. zaten sizi taksici götürecekse kp e ne gerek var? bi taksi durağının telefonu bulunsun elinizde lazım olunca arayın çağırın. eşinizi de götürmeyin çocuğunuzla ilgilenin sadece. eğer imkanınız varsa bi araba edinin kendinize. yani mesleğiniz vs varsa. allah biz kadınları kimseye muhtaç etmesin. kp ve kv ile aranıza mesafe koyun belli ki gözlerinde hep suçlu sizsiniz, bi kere de sen haklısın diyemeyen ruh emicilerle içli dışlı olmanın alemi yok.
eşinizle de sakin bi zamanda konuşun, sırf anne babalar diye her zaman haklı olacaklar diye bişey yok öğrensin bunu.

Sırtınızdaki yükün ağırlığı size kendinizi suçlu hissettirmesin. En azından gelemem diyebilmeliydi kp, hadi geldi kaos içinda kaos yaşatmış.
Aramayın birdahaki sefere diyebilirim sadece. Anneliğinize kusur bulmayın, daha da dik durun yavrunuz için.

haklısınız araba olmalı taksi de bunun için bi çözüm zira çok yakın durak. eşim tekerlekli sandalye kullanıyor bunun için biri gelmeli diye düşündüm gerçekten hata etmişim. bu saatten sonra bekar bi anneyim gibi düşüncem kendimi
Çok sıkıntı etmeyin insan yaşayarak öğrenir herşeyi.
Arabanız var mı bilmiyorum ben bazen eşimi uyandırmadan götürüp gidiyorum .Oğlum elini kesmişti gittik geldik o uyurken .O şehir dışındaykende çok gittik geldik.
Taxi araba parkı vs uğraşmaktan daha rahat kendiniz halledebilirsiniz.
Çok yanlız insan var bu hayatta .
Hastanede bi çocuk vardı hiç ama hiç kimsesi yoktu motorla kaza geçirmiş herkes yardım etti evine bırakan oldu.
Ben yan taraftaydım yanlız kalsa yardım etmek için sıradaydım yani .....😊😊

Acil bir durum olduğunda atlayın taksiye kendiniz götürün bundan sonra. Sizi haklı buldum ama adam da sarhoşmuş zaten. Ayık olsa nasıl tepki verirdi bilemiyoruz. Gece 2 de olsa 3 de olsa kalkıp kendiniz gidersiniz.

allah razı olsun kızlar.. bazen kızımın hakkına girdiğimi düşünüyorum.. annesi ben olmamalıydım

O ne biçim söz
Rabbim layık görüp vermiş o evladı sana
Hem de aslanlar gibi annesin
Sarhoş bir adamın saçmalamaları moralini bozmasın
Eşine de kızma lütfen sanıyorum o da kısmen seninle aynı psikolojide, kolay değil ömür boyu süren bir hastalık
Bundan sonra ara bir taksi gelsin, hiç moralini de bozma

Sen bir annesin ve herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlüsün! Bunu ben taa buradan görüyorum, sen görmüyormusun? :).

Bu yıl izinde oğlumu mahalle berberine götürüyordum, kp gördü nereye diye sordu, bende berbere dedim, biraz hiddetlendi sen dur ben götürürüm dedi, hayır dedim sen kel yaptırırsın çocuğu ben götürürüm! Kp tekrarladı bir kaç kez hafif kızarak, orda erkekler vardır senin ne işin var diye söylendi, bende bişey olmaz kendim yaparım dedim :). Büyük oğlumu aldım gittim berbere tarif ettim adama çıktım dışarda bekledim, o ara eşim geldi dedim ufaklık berberde onu bekliyorum ok dedi eşim dükkana girdi ben dışarda bekledim yine, sonra kp beni eşine üstü kapalı şikayet etti!
Taktımmı? Hayır!
Minnet Ettimmi? Hayır !
Saygısızlaştımmı? Hayır!

Sende aynen öyle yap! Kendinden başka kimseye güvenme! Sen güçlü bir annesin ve herşeyi başarabilirsin! Çocuğunu tek başına doktorada götürürsün heryerede!

Çok geçmiş olsun.
Bir daha o vicdansız adamdan yardım istemeyin.
Mahallemizde taksi durağı varsa telefonunu alın. Böyle bir şey olduğunda taksi çağırın. Hatta 112 yi bile arayabilirsiniz bu durumda.
İnsan komşusuna bile koşar yardım eder. Dede olmus ama insan olamamış.

burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum
Cok uzuldum yazdiklarna yaa insanlar hep konusur bunu bilirsin takmamayi artk ogrenms olmalisin bosver

Adam sarhoşken ne dediğinin ne yaptığının farkında değildir galiba. O haliyle yaptıklarını, bir delinin yaptığı gibi düşünün, deliye kızmayacağınız gibi ona da kızmayın çünkü elinize bir şey geçmeyecek, siniriniz bozulmasın

Bence ya araba kullanmayi ogrenin(konudan anladigim kadariyla arabaniz var herhalde) ya da taksiyle kendiniz gidin

ben evlenene kadar tek yaşayan her işi tek yapan bi insandım zaten evi tek başıma geçindirirdim. şimdi bi çocukla kendimi yetersiz hissediyorum. canım sıkkın bilemedim napcamı
Bende iki cocuk var esimde gececi calisiyor bazen .biri hasta olursa koca hastane cantami alip ikisinide gotururum yanima ne kimseye emanet ederim nede minnet ederim.bir kere yaptim o hatayi .araba kullanabildigim icin sorun yok ama olmasada taksi cagirip giderim ne varki

Kalbinizi kırmamak ıcın detaylı yorum yapmıcam.
Kayınpederınızı bidahakine aramadan taksi cagirın kendiniz gidin. Hatta Kocanız da gelmesin, siz cocugunuzla tek gıdın.

Kk da çok gördüm
Kadınların tek başına hastaneye gitmekten aciz olmasını çocuklar adına hazmedemiyorum

Eşinize kızmayın ve ondan soğumayın.
İçinde bulunduğu durum onun için de çok zor.
Babasına kafa tutsa,adam zaten sarhoş laftan anlamayacak,oğluna kızıp,üstüne yürüse eşiniz onu durduramayacak.
Ne yapsın adam?
Susup,sineye çekiyor mecburen.
Kp'e kızmakta haklısınız ama sarhoş bir insandan bilinçli ve duruma uygun davranış bekleyemezsiniz.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Yavrunuza sağlık ve güzellikler diliyorum.

gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.

Sizin ve bebeginiz için çok üzüldüm ama lütfen böyle düşünmeyin.Tek başınıza yaparsınız yapmak zorundasınız. Eşim şehir dışındayken 8 aylık bebeğim ateşledi aynı sizin kiziniz gibi. Yasadıgım şehirde hiç kimsemiz yok gece 2 de aradım ambulansı gelip götürdüler bizi. Sabah 5e kadar hastahanede kaldık. Sabah 5te çağırdım Bi taksi eve geldim. Yaşadığım şehirde özel hastane yok diye aldım çocugumu eskişehire götürdüm hemde ilk gidişimdi yapayalnızdım ama çocuğum için mecburdum

Back