- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.620
- 798
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
ondan ziyade korkusundan çekinmesinden yapıyor. hiç cevap vermez koca adama küfür eder ya rabbi şükür der
allah razı olsun kızlar.. bazen kızımın hakkına girdiğimi düşünüyorum.. annesi ben olmamalıydım
Çok sıkıntı etmeyin insan yaşayarak öğrenir herşeyi.haklısınız araba olmalı taksi de bunun için bi çözüm zira çok yakın durak. eşim tekerlekli sandalye kullanıyor bunun için biri gelmeli diye düşündüm gerçekten hata etmişim. bu saatten sonra bekar bi anneyim gibi düşüncem kendimi
allah razı olsun kızlar.. bazen kızımın hakkına girdiğimi düşünüyorum.. annesi ben olmamalıydım
Cok uzuldum yazdiklarna yaa insanlar hep konusur bunu bilirsin takmamayi artk ogrenms olmalisin bosverburdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum
Bende iki cocuk var esimde gececi calisiyor bazen .biri hasta olursa koca hastane cantami alip ikisinide gotururum yanima ne kimseye emanet ederim nede minnet ederim.bir kere yaptim o hatayi .araba kullanabildigim icin sorun yok ama olmasada taksi cagirip giderim ne varkiben evlenene kadar tek yaşayan her işi tek yapan bi insandım zaten evi tek başıma geçindirirdim. şimdi bi çocukla kendimi yetersiz hissediyorum. canım sıkkın bilemedim napcamı
Kalbinizi kırmamak ıcın detaylı yorum yapmıcam.
Kayınpederınızı bidahakine aramadan taksi cagirın kendiniz gidin. Hatta Kocanız da gelmesin, siz cocugunuzla tek gıdın.
gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?