- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.adamin da arabasi yokmus zaten niye siz kendiniz taksiye binip gitmediniz onu anlayamadim.
gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.
ben evlenene kadar tek yaşayan her işi tek yapan bi insandım zaten evi tek başıma geçindirirdim. şimdi bi çocukla kendimi yetersiz hissediyorum. canım sıkkın bilemedim napcamıÖncelikle çok geçmiş olsun canım.
Seni çok haklı buldum ben.
Ama yerinde olsam eşimi götürmezdim. Sen her şeyi halledecek kapasitede bir hatunsun.
Kimseye minnet etme bundan sonra lütfen.
ben evlenene kadar tek yaşayan her işi tek yapan bi insandım zaten evi tek başıma geçindirirdim. şimdi bi çocukla kendimi yetersiz hissediyorum. canım sıkkın bilemedim napcamı
işte ben de bunu anlamıyorum. herkes torunum için canımı veririm diyor. eşimin akülü aracının olmaması beni zor duruma soktu tek başıma da yapamam sandım ama hastanede de her şeyi tek başıma yaptım. hem eşimi ittim hem kızımı ordan oraya götürdüm. kp gitti yattı koltukta.. lafa gelince can verenler neden icraatte biraz zaman veremiyorlar...Keske kendiniz götürseydiniz.
Zaten adam kendine hayirsiz bir tip gibi canlandi gözümde
Gece gece uyandirilmaya sinir olmus sanirim.
Bir daha yardim istemek yerine cagirin taksiyi kendiniz kucaklayip götürün.
kesinlikle öyle yapıcam bundan sonra ne babası komşu kadar bile kıymeti yok gözümde. ki komşuya söylesem komşu götürürdüEşinin engeli yüzünden yardım istemişsin , destek istemişsin haklısın da. Ama aslında taksici bile size yardım ederdi.
Hem bak eşine de çok büyük eziyet böyle gidip -gelmek.
Yerinde olsam bir daha aramazdım.
Öncelikle çok geçmiş olsun kızınız bir an önce iyileşir inşallahbüyük ihtimal yine ben suçlu olurum susamadığım için..
haklısınız araba olmalı taksi de bunun için bi çözüm zira çok yakın durak. eşim tekerlekli sandalye kullanıyor bunun için biri gelmeli diye düşündüm gerçekten hata etmişim. bu saatten sonra bekar bi anneyim gibi düşüncem kendimiBir keresinde burda "evlat sahibi her kadının arabası olmali" dediğim icin bazı üyeler beni dekapitasyon yöntemiyle idam etmişlerdi.
Evet bu mümkün değil bunu biliyorum. Ama çok gerekli.
Bence siz kendiniz başınızın çaresine bakmayı ögrenmelisiniz.
Adamin arabası yokken size bir faydası olmaz. Fazlalık olur ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?