- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
kesinlikle öyle yapıcam ama eşimle de durumu konuşmadım konuşmak da gelmiyor içimdenKalbinizi kirmak istemem ama , kayinpeder o sekilde konusup bagirirken susan adami koca diye tutmam bi daha yanimda. En sevmediğim seydir esini boyle ezdiren erkekler. Gozumde hic degeri kalmaz. Ilk olsa neyse genel tutumu buymus diyorsunuz cunku. En iyisi bundan sonra kendiniz bakin basinizin çaresine. Ama unutmus gibi de davranmayin lutfen yuzune bakmayin o kayinpederin.
Zaten konusarak degismiyor bu tarz seyler malesef. Belki sert oldu yorumum ama gercekten bu tarz seylere cok sinir oluyorum. Tavrinizi belli edin tabiki.kesinlikle öyle yapıcam ama eşimle de durumu konuşmadım konuşmak da gelmiyor içimden
ondan ziyade korkusundan çekinmesinden yapıyor. hiç cevap vermez koca adama küfür eder ya rabbi şükür derEşinize yüklenmeyin, eğer o sırada tepki verseydi olay daha büyüyüp tartışma çıkardı. Bunu bildiği için susmuş adam. Bide zaten o sirada mecbursunuz ona belki işinizi halletmeden ceker gider çocuğu götüremeyiz diye düşünmüştür.
Zaten konusarak degismiyor bu tarz seyler malesef. Belki sert oldu yorumum ama gercekten bu tarz seylere cok sinir oluyorum. Tavrinizi belli edin tabiki.
Bagirmak sinirlenmek zaten kendimizden goturuyor karsi tarafa birsey olmuyor ki. Bu sekilde degistirilebilen insan gormedim ben.eşimden iyice soğudum ama bağırıp çağırmaktansa sessiz kalmayı yeğliyorum yoruldum çünkü
neden yapamayasin. atla taksiye git. birilerine muhtac olursan bu sozleri soylemeye kendilerinde hak bulurlar.gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.
Siz de engelliyseniz yine her durumda esinizin gelmesine gerek yoktu. Kp de arizali bir tipmis,uzerine de alkol eklenince sacmalamis demek ki. Bedensel engeliniz ne durumda? Tek basiniza disari cikamiyor musunuz? Anneniz veya bir akrabaniz var mi yakinlarda size yardimci olabilecek? Cok uzuldum inanin ama iste yapacak bir sey yokçünkü tek başıma yapamayacağımın gerekçelerini anlatmıştım üst mesajlarda
Ne munasebet canim oyle dusunmeyin. Engelli bireylerin de cocuklari mis gibi bakilabilir gayet dogal. Siz de zaten mis gibi bakiyormussunuz daha ne uzuluyorsunuz?allah razı olsun kızlar.. bazen kızımın hakkına girdiğimi düşünüyorum.. annesi ben olmamalıydım
İşte 1 dk dan fzla kucağımda tutamıyorum. Uzun süre ayakta durup yürüyemiyorum annemlerle farklı şehirlerdeyiz malesefSiz de engelliyseniz yine her durumda esinizin gelmesine gerek yoktu. Kp de arizali bir tipmis,uzerine de alkol eklenince sacmalamis demek ki. Bedensel engeliniz ne durumda? Tek basiniza disari cikamiyor musunuz? Anneniz veya bir akrabaniz var mi yakinlarda size yardimci olabilecek? Cok uzuldum inanin ama iste yapacak bir sey yok
Bence ailenizde bir engelli varsa ,o da kp nin ta kendisi olmalı.İşte 1 dk dan fzla kucağımda tutamıyorum. Uzun süre ayakta durup yürüyemiyorum annemlerle farklı şehirlerdeyiz malesef
Anneler gerekirse cocuklari icin dunyayi tersine dondururler. Oyle bir guc geliyor ki,inanin yapamayacaginiz sey yok. Esinizin ozel durumu,kp nizin akilsizligi yuzunden temiz bir taksi duraginin numarasini cebinize kaydedin. Evde de her zaman icin hastane gidis donus paraniz olsun. Hakli cikmayacaksiniz ama bu adama da gostermelik saygi gosterin. Milletin lafiyla ugrasmamak icin o da. Allah yardimciniz olsun. Cocugunuza da sifalar.gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.
burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum
Ah arkadasim inanin bilmiyordum durumunuzu. Incitecek birsey yazdiysam ozur dilerim. Anneliginizi de sorgulamayin lutfen. Nice fiziksel kusuru olmayip ta insanliktan nasibini almamis anneler var ki. Cocuklarini hirpalayan,umursamayan. Komsulariniz nasil?Acil durumda yardimci olabilecek bir insan evladi komsu olsa boyle akrabaya ihtiyaciniz kalmaz. Allah dagina gore kar verir. Hic uzulmeyin.burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?