• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

Gece 4 de olsa kucaginda hasta cocukla korkulacak birsey yok taksi cagirip cocugunuzu kucaginiza alip gidin bence basiniza boyle birsey gelirse birdaha.Kimseye minnet etmeyin.Kocaniz arkanizda durmuyorsa kimse hak vermiyorsa vermesin durmadin siz kendinizi ezdirmeyin kimseye.Caninix istemiyorsada ne o kocayla ne kayinpederle konusmayin.Herkes haddini bilsin.Nedir bu kadinlarin caresizligi mal gibi duran, aldatan, öldüren kocalardan ogullari mukemmelmis gibi tiriplerinden gecilmeyen koca ailelerinden bu kadinlarin cektigi.

burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum
Saçmalıyorsunuz şu anda. Hiçbir engeli olmayıp çocuğunu sokağa atan anne babalar varken sizin gibi anneye babaya can kurban. Önemli olan zeka engelimiz olmasın , vicdanımız kör , kalbimiz katı olmasın. Siz güçlü bir kadınsınız belli. Rabbim sizi evlatlarınıza bağışlasın , yardımcınız olsun.

işte ben de bunu anlamıyorum. herkes torunum için canımı veririm diyor. eşimin akülü aracının olmaması beni zor duruma soktu tek başıma da yapamam sandım ama hastanede de her şeyi tek başıma yaptım. hem eşimi ittim hem kızımı ordan oraya götürdüm. kp gitti yattı koltukta.. lafa gelince can verenler neden icraatte biraz zaman veremiyorlar...
Yapmazlar canım..
O can vermeler, iki eli kanda olsa koşup gelmeler hep lafta.
Allah evladına sağlık versin, anneler herşeyi halleder, sıkma canıni, kimseden de medet umma..

İnsan böyle böyle öğreniyor ne kadar guclu olduğunu.

Hiç bir anne ne eksiktir ne de ezik.
Yorum yaparken şartları göz önünde tutmak gerekiyor.
Herkes her durumda aynı davransa ,zaten farkımız kalmaz.
Bir sürü laf söyleyerek konu sahibini üzmüşler.
Bir olayı anlamak için illa ki yaşamak mı gerekiyor?
Ben bu konuyu okuyunca cidden sinirleniyorum ve ban almamak için uzak duruyorum.
Yoksa yine çok harika kadınlar meydana çıkmış. Kendi hayatlarına bakmadan gelip burada _Phantom-Opera_ _Phantom-Opera_ yı eleştiriyorlar. Sırf bir iki tane beğeni fazla alabilmek için hemde.
Çok üzücü...
Hem de çok beğeniliyorlar ona şaşırıyorum. Beni her zaman özel durumumu açıklamak zorunda bırakıyorlar. En nefret ettiğim şeydi bu burada artık iyice tabiri caizse kaşar oldum bu konuda. Bilmeden eziksin diyen mi var sarhoşla kavga mı ettin diyen mi var ne ararsan. Ben nerden bileyim sarhoş olduğunu. Adam 40 yıldır ilwri derece alkolik ve artık bünye alışmış sallanmıyo bile ben de anlamıyorum haliyle eşim dedi sarhoş diye. Küfür etmesini sarhoşluğuna bağladı. Ama şu var bi daha yapacak olursa bunu muhatabı ben olmıycam o kesin. Ailecek abimden çekinirler gerekirse kemoterapi alan babamı bile getircem artık o derece gözüm döndü

Phantomummm evladına çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kayınbabanı çağırırken bilemezdin ki böyle bi hadsizlik yapacağını durumundan dolayı destek aramışsın ama adamın kendine hayrı yokmuş ki size dokunsun gece gece çok üzüldüm kuzum ya kayınbabana Allah akıl fikir versin diyecek bişey bulamadım sana gelince yazılanlara bakıp canını sıkma mükemmel bi annesin bunu sakın unutma herşeyin üstesinden geleceğine Emin’im

Phantomummm evladına çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kayınbabanı çağırırken bilemezdin ki böyle bi hadsizlik yapacağını durumundan dolayı destek aramışsın ama adamın kendine hayrı yokmuş ki size dokunsun gece gece çok üzüldüm kuzum ya kayınbabana Allah akıl fikir versin diyecek bişey bulamadım sana gelince yazılanlara bakıp canını sıkma mükemmel bi annesin bunu sakın unutma herşeyin üstesinden geleceğine Emin’im
Sağol canım takımdaşım benim. Beni burda bilen tanıyan insanların yoeumları daha çok mutlu ediyor herkese hepinize çok teşekkğr ederim 😘😍

direk konuya giriyorum. kızım dün gece çok hastalandı. kusarak uyandı ve ateşi çok yüksekti. bayağı kustu ve ateşini de görünce korktum eşime dedim babanı ara da hastaneye götürelim, hemen aradı. ( eşim tekerlekli sandalye kullanıyor ve akülü aracı bozuldu. bu yüzden manuel araçla gelmesi bizi çok zorlardı bu yüzden baban gelsin dedim.)

yani babasının yapacağı şey bi taksi bulup gelip bizi alıp 5 dk mesafedeki çocuk hastanesine götürmekti. eve geldi yarı sarhoş bi şekilde ayılamamış daha. çocuğu kucağına aldı ve çocuk bu ne var hasta olmuş götürme hastaneye dedi. ben de baba ateşi çok yüksek kustu ve karnı ağrıyor hastaneye götürelim hiç uyumadı bu çocuk demek ki ciddi bi sıkıntısı var dedim.

neyse devamında hala gerek yok çocuk iyi hastaneye götürmeyelim diyor. ben de sinirlendim eşim de götürelim baba hadi dedi. eşime hadi sen de gel ben seni iterim dedim. neyse güç bela kapı önüne çıktık. çıkmamızla sen niye bana ters ters bakıyosun benle neden ters konuuşuyosun sen zaten hep terssin bana karşı düzgün konuşacaksın diyor ve bağırıp duruyor gecenin dördünde sokakta. kızım kucağında ve çocuk ağlamaktan perişan oldu çok korktu bağırmasına. bana diyor sen ağlattın çocuğu. baba bu çocuk senin torunun dedim gece boyunca uyumadı 40 derece ateşi var çocuk hasta oldu neden götürmeyelim diyosun diyorum ters ters konuşma diyor. ben de Allah aşkına baba dedim Allahını seviyosan çocuğu ağlatma gidelim hastaneye ben çocuğum böyleyken bişey yok deyip geçmesini bekleyemem dedim. hala sokakta sen terssin zaten sen kimsin bana düzgün konuşacaksın diye bağırıyor. yeter Allah rızası için dedim senin Allahını.... dedi devamını getirmeden. eşime döndüm görüyo musun dedim eşim de adam sarhoş yarın hatırlamayacak zaten ne deyim diyor. zaten arkamda durmazdı yine durmadı tabii ki....

sonuç olarak güç bela hastaneye gittik tam 3 saat hastanede kaldık bir sürü işlem test vs yapıldı ve kızımın hala ateşi var.. ben şimdi bu adamı ne yapayım nasıl affedeyim bundan sonra nasıl davranayım. büyük ihtimal yine ben suçlu olurum susamadığım için.. kayınvalidem evde değildi zaten belki o olsaydı diycem de o da demez ki kocam suçlu benim susmam gerektiğini düşünür.. kafam allak bullak... eşimden nefret ettim iyice insan bi sus demez mi babasına hadi demedi bu konu açılıp ben suçlanırken de büyük ihtimal opera haklı demeyecek hem dese bile de babası üstüme kızımı hastaneye götürmek istiyorum diye yürürken diyeceğini derdi..

ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum. ben onu babam kadar sevdim saydım ama o beni hiçbir zaman evlat olarak görmemiş. ben neden bunları yaşıyorum. kendi babam hastanede yatarken bu baba müsveddesinin canımı bu kadar yakması çok koyuyor.. eşimden de soğudum. kızım ateşler içinde ve elimden bişey gelmiyor. uzun oldu özür dilerim okuyabilen ve cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler..
Adamın sarhoş olduğunu görünce keşke haklisin baba ben fazla telaş yaptım seni yorduk kusura bakma deyip gonderseydiniz . Sonra da kendiniz giderdiniz. Eger normal durumunda ilişkinizde bir problem yoksa bu geceki halini unutmaya çalışın.

Adamın sarhoş olduğunu görünce keşke haklisin baba ben fazla telaş yaptım seni yorduk kusura bakma deyip gonderseydiniz . Sonra da kendiniz giderdiniz. Eger normal durumunda ilişkinizde bir problem yoksa bu geceki halini unutmaya çalışın.
O gidene kadar 1 saat geçse kızım ne olurdu düşünmedim değil ama çok endişelendim ben gıda zehirlenmesi olabilir diye korktum ateşi de çok yüksekti bi an önce gideyim istedim. Ben sussamda o maşallah devam etti konuşmaya

Bi önceki olayda da ablamla olan kavgamızı anlatmıştım. Farkettiğim şu oldu. Bu insanlar fiziksel gücüyle bana üstünlük kurmaya çalışıyor haksız olduklarında üstüme yürümeler ağzını bozmqlar falan. Gerçekten bu iş cüsse işi mi hanımlar. Uzaktan bakınca ufak tefeğim diye mi saldırıyorlar bana

burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum
Hiiihhh asla öyle düşünmeyin siz çok iyi bı annesiniz kimdemis hakkıniz yok bakmayin siz o yorumlara ben dahi gecenin o saatinde ateşli bı yavruyla aracmda yoksa tabiki güvendiğim baba dediğim insanı cagirirdm kimseye güven yok artk siz her insanın ilk aklına geleni yapmssnz ama karşınızdaki kişi sizin ona duyduğunuz güven ve sevgiyi hak etmiyor asıl eminim tek başınıza da yapabilirdnz ama ne olur yani Torun bu gitmek istemiyosanda kes sesini evine gidince söylen sarhoşluğuda çabası bide. Bundan sonra cagirmazsnz böyle bı durum olunca sorarsada bu olayı örnek verip konuyu kapatrsnz. Üzülmeyin ve sakin böyle düşünmeyin 💗💗

Ah be canim insanlar sizinde bir engeliniz oldugunu bilse kendin götür dermi.Ayrica kimin haddine iki engelli niye çocuk yaptiniz demek ne rizkini saglayan onlar nede bakan.Lutfen annesi ben olmasaydim haksizlik diyede düsünmeyin kiziniz onu çok seven her türlü fedakarligı yapan bir anneye sahip.Bence iyiki annesi sizsiniz.Eminim çok bunalmissiniz eşinize yardimlariniz küçük bir çocuk sizin kol bacak kuvvetinizin az olmasiyla tüm bunlar sizi ćok yormuş tuketmiş.Gerçekten dusunuyorumda insan üstü güç göstermişsiniz.Eşinizinde dünyasında neler dönüyordur.Eminim onun içinde çok zordur başkasinin yardimina muhtaç kalmak eşi bile olsa elinden birsey gelmemek babasına bagirsa adam manyak desteksiz kalacaginizi düşünmüştür belki.Kayinpederi boşverin siz kapinizi kapatin esinize duygularinizi anlatin bir birinizi anlamaya calişin

Bi önceki olayda da ablamla olan kavgamızı anlatmıştım. Farkettiğim şu oldu. Bu insanlar fiziksel gücüyle bana üstünlük kurmaya çalışıyor haksız olduklarında üstüme yürümeler ağzını bozmqlar falan. Gerçekten bu iş cüsse işi mi hanımlar. Uzaktan bakınca ufak tefeğim diye mi saldırıyorlar bana
Güzelim bir kadının kuvveti ile bir erkeğin kuvveti aynı değildir.Gucu yetenin daha güçsüz gördüğü bir kadını dövmesi ne yigitliktir ne delikanlılık ...ama erkeklerin çoğu problemleri cozemediklerinde şiddete başvurmayı veya şiddet içeren tehditlerde bulunmayı "delikanlılık" olarak görürler.Cunku duygularini,düşüncelerini kelimeleri bir araya getirip aktarma beceri yok veya zaman içinde yitirmisler... Bu yüzden kendi dislerine göre gördükleri bir erkege ,genelde de tüm kadınlara şiddet tehdidinde bulunabiliyorlar.Yani fiziksel güçlülük/gucsuzlukle ilgili değildir şiddet ...tamamen bilişsel olgunlukla ilgilidir.

direk konuya giriyorum. kızım dün gece çok hastalandı. kusarak uyandı ve ateşi çok yüksekti. bayağı kustu ve ateşini de görünce korktum eşime dedim babanı ara da hastaneye götürelim, hemen aradı. ( eşim tekerlekli sandalye kullanıyor ve akülü aracı bozuldu. bu yüzden manuel araçla gelmesi bizi çok zorlardı bu yüzden baban gelsin dedim.)

yani babasının yapacağı şey bi taksi bulup gelip bizi alıp 5 dk mesafedeki çocuk hastanesine götürmekti. eve geldi yarı sarhoş bi şekilde ayılamamış daha. çocuğu kucağına aldı ve çocuk bu ne var hasta olmuş götürme hastaneye dedi. ben de baba ateşi çok yüksek kustu ve karnı ağrıyor hastaneye götürelim hiç uyumadı bu çocuk demek ki ciddi bi sıkıntısı var dedim.

neyse devamında hala gerek yok çocuk iyi hastaneye götürmeyelim diyor. ben de sinirlendim eşim de götürelim baba hadi dedi. eşime hadi sen de gel ben seni iterim dedim. neyse güç bela kapı önüne çıktık. çıkmamızla sen niye bana ters ters bakıyosun benle neden ters konuuşuyosun sen zaten hep terssin bana karşı düzgün konuşacaksın diyor ve bağırıp duruyor gecenin dördünde sokakta. kızım kucağında ve çocuk ağlamaktan perişan oldu çok korktu bağırmasına. bana diyor sen ağlattın çocuğu. baba bu çocuk senin torunun dedim gece boyunca uyumadı 40 derece ateşi var çocuk hasta oldu neden götürmeyelim diyosun diyorum ters ters konuşma diyor. ben de Allah aşkına baba dedim Allahını seviyosan çocuğu ağlatma gidelim hastaneye ben çocuğum böyleyken bişey yok deyip geçmesini bekleyemem dedim. hala sokakta sen terssin zaten sen kimsin bana düzgün konuşacaksın diye bağırıyor. yeter Allah rızası için dedim senin Allahını.... dedi devamını getirmeden. eşime döndüm görüyo musun dedim eşim de adam sarhoş yarın hatırlamayacak zaten ne deyim diyor. zaten arkamda durmazdı yine durmadı tabii ki....

sonuç olarak güç bela hastaneye gittik tam 3 saat hastanede kaldık bir sürü işlem test vs yapıldı ve kızımın hala ateşi var.. ben şimdi bu adamı ne yapayım nasıl affedeyim bundan sonra nasıl davranayım. büyük ihtimal yine ben suçlu olurum susamadığım için.. kayınvalidem evde değildi zaten belki o olsaydı diycem de o da demez ki kocam suçlu benim susmam gerektiğini düşünür.. kafam allak bullak... eşimden nefret ettim iyice insan bi sus demez mi babasına hadi demedi bu konu açılıp ben suçlanırken de büyük ihtimal opera haklı demeyecek hem dese bile de babası üstüme kızımı hastaneye götürmek istiyorum diye yürürken diyeceğini derdi..

ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum. ben onu babam kadar sevdim saydım ama o beni hiçbir zaman evlat olarak görmemiş. ben neden bunları yaşıyorum. kendi babam hastanede yatarken bu baba müsveddesinin canımı bu kadar yakması çok koyuyor.. eşimden de soğudum. kızım ateşler içinde ve elimden bişey gelmiyor. uzun oldu özür dilerim okuyabilen ve cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler..
Yorumların çoğu neden yardım istedin neden istedin arabası yokmuş
Yoksa Yok gece tek gitmemek için yardım istemiş keyfinden değil bu minnet de değil aile olmayı bilmeyen yaşlı bir adam var ortada o Allah’a küfür edeceğine baba olsun insan olsun
Sen sonuna kadar haklısın yardım istemekte de aramakta da ama gördün ki bu normal saygı duyulacak bir baba değil sıradan alkolik düşüncesiz kendini bilmez yaşlı bir kp Bunun için kendini üzmeye bile değmez eşine de bu konuda ufakta olsa zerzenişte bulun susma ki herkes anlasın senin ne hissettiğini...

Yorumların çoğu neden yardım istedin neden istedin arabası yokmuş
Yoksa Yok gece tek gitmemek için yardım istemiş keyfinden değil bu minnet de değil aile olmayı bilmeyen yaşlı bir adam var ortada o Allah’a küfür edeceğine baba olsun insan olsun
Sen sonuna kadar haklısın yardım istemekte de aramakta da ama gördün ki bu normal saygı duyulacak bir baba değil sıradan alkolik düşüncesiz kendini bilmez yaşlı bir kp Bunun için kendini üzmeye bile değmez eşine de bu konuda ufakta olsa zerzenişte bulun susma ki herkes anlasın senin ne hissettiğini...
Yaşlı değil 50 yaşında maşallahı var yani haftanın her günü içen içtiğinde de evi birbirine katan biri...

Eşimle dün akşam konuştum. Sen haklısın diyor ben de müdahale ettim ama ayılamamış ne söylediğini de bilmiyodu bişey diyemedim diyo. Ben de baban bana küfğr etti bu sözü karşısında başka bi adam olsaydı ona deseydi cinayet çıkardı dedim haklısın diyo. Dedim bi daha karşıma geçmesin benim öz babam bana bu güne kadar salak bile dememiştir o ne hadle bana küfür eder dedim. Haklısın dedi. Bi daha buna benzer bi şeye dahi yeltenirse muhatabı ben olmam arkamda da durmassan bi daha asla benim yüzümü göremezsin dedim. Herkes haddini bilecek. Kızım dediği insana oğlunın karısına küfür ediyosa daha o insan benim için bitmiştir sakın yok barış yok babandır dersen seni silerim dedim. Sesi çıkmadı ben de uzatmadım.. Bakalım gelecek günler ne gösterecek.

Bi de kızım hala hasta sabah 6.30 da yine hastaneye götürdüm bu sefer tek başıma gittim ve inanın çok daha kolay oldu benim için. Rahat rahat işimi hallettim çıktım..

Bu saatten sonra bekar bi anneyim gibi görcem kendimi. Ve bi daha asla o adamla göz göze dahi gelmiycem. O kadar nefret doluyum ki anlatamam size..

Güzelim bir kadının kuvveti ile bir erkeğin kuvveti aynı değildir.Gucu yetenin daha güçsüz gördüğü bir kadını dövmesi ne yigitliktir ne delikanlılık ...ama erkeklerin çoğu problemleri cozemediklerinde şiddete başvurmayı veya şiddet içeren tehditlerde bulunmayı "delikanlılık" olarak görürler.Cunku duygularini,düşüncelerini kelimeleri bir araya getirip aktarma beceri yok veya zaman içinde yitirmisler... Bu yüzden kendi dislerine göre gördükleri bir erkege ,genelde de tüm kadınlara şiddet tehdidinde bulunabiliyorlar.Yani fiziksel güçlülük/gucsuzlukle ilgili değildir şiddet ...tamamen bilişsel olgunlukla ilgilidir.
Bu insanlar tv de kadına şiddet haberleri çıkınca ah vah diyen insanlar yetkilileri suçlayan polisi suçlayn insanlar. İş kendilerine gelince hiç akıllarına gelmiyor söyledikleri. Sorsanız hümanist feminisst ama insan değiller

Bir keresinde burda "evlat sahibi her kadının arabası olmali" dediğim icin bazı üyeler beni dekapitasyon yöntemiyle idam etmişlerdi.

Evet bu mümkün değil bunu biliyorum. Ama çok gerekli.

Bence siz kendiniz başınızın çaresine bakmayı ögrenmelisiniz.

Adamin arabası yokken size bir faydası olmaz. Fazlalık olur ancak.
ilk cumlelerinde haklisin ..ama olay adamin arabasi olmasi olayi degilki..bi taksi bulacak cocugu tasiyacak. kadin olarak fiziksel olarak zayif kalabiliriz bazi durumlarda...heleki gecenin 4 unde yani yanliz taksiye binme fikri belki urkutmustur arkadasi.

ilk cumlelerinde haklisin ..ama olay adamin arabasi olmasi olayi degilki..bi taksi bulacak cocugu tasiyacak. kadin olarak fiziksel olarak zayif kalabiliriz bazi durumlarda...heleki gecenin 4 unde yani yanliz taksiye binme fikri belki urkutmustur arkadasi.
Okumaya başlayınca mesele o zannettik çünkü. Kpnin arabası var filan diye düşündüm.

Sonra olay başkaymış onu anladık.

Benim arabam var. Ama park yeri apartmanın arkasında kalıyor. Ona rağmen arabadan inip apartmanın önüne yürümeye korkuyorum bazen. Cunku gecenin 1 buçuk ya da 2 sinde geldiğim oluyor eve. Özellikle başıboş köpek cok var bizim orda. Çünkü barınak yakinlarda bir yerde.

Yani olabilir. Insan korkabilir. Yanında birini istemesi normal.

Ama madem ki kp manyak. Tek çare onu evine sokmamak.

Yani gerçekten zor bi durum.

Engelli bir eşi var. Kendisi de sağlıklı bir insan değil . Ne bileyim. Çok zor bir durum.

Allah yardımcısı olsun.

Okumaya başlayınca mesele o zannettik çünkü. Kpnin arabası var filan diye düşündüm.

Sonra olay başkaymış onu anladık.

Benim arabam var. Ama park yeri apartmanın arkasında kalıyor. Ona rağmen arabadan inip apartmanın önüne yürümeye korkuyorum bazen. Özellikle başıboş köpeklerden.

Yani olabilir. Insan korkabilir. Yanında birini istemesi normal.

Ama madem ki kp manyak. Tek çare onu evine sokmamak.

Yani gerçekten zor bi durum.

Engelli bir eşi var. Kendisi de sağlıklı bir insan değil . Ne bileyim. Çok zor bir durum.

Allah yardımcısı olsun.
amin evet ve Turkiyede kadin olarak araba kullanmak zaten buyuk cesaret. nerden bi sapik cikacak diye dusunuyorsun. dedigin gibi kp den gelecek hayir surda dursun. kendi gitse en azindan sinirleri bozulmazdi. yanliz cocuk buyutmek cok zor

Back