• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

Yıl olmuş 2019 hala feminist diye geçinen kadınlar kendilerini hümanist sanıyorlar ben de ona şaşırıyorum ama yapcak bişey yok bu platform herkese açık.. Ha bi de her insanın hayatı dinamikleri farklıdır. Siz burjuva sınıfının yüce üyeleri umarım işçi ve köle sınıfını rahat bırakıp kendi zirvenizdeki haklı yalnızlığınıza geri dönersiniz zira artık can da sıkamıyorsunuz size de yazık değil mi ama :KK66:
Feminist ne arar burda çoğu kendi cinsine düşman🤦🏻‍♀️

Bi daha asla böyle bi durumla karşılaşmayacaksın karşılaşırsan o zaman ne yapsan haklısın ama bi daha olmayacak diyor eşim ama asla o adamı görmek istemiyorum. Dün çocuğu parka götürdüler evden kaynım aldı bırakırken eşim bıraktı eve yani gelmedi görmedim inşallah hep böyle devam eder

Bi daha asla böyle bi durumla karşılaşmayacaksın karşılaşırsan o zaman ne yapsan haklısın ama bi daha olmayacak diyor eşim ama asla o adamı görmek istemiyorum. Dün çocuğu parka götürdüler evden kaynım aldı bırakırken eşim bıraktı eve yani gelmedi görmedim inşallah hep böyle devam eder

Gerçekten kp çok seviyesiz bi adam, bence herkese gereken tepkileri yerinde vermişsin. Umarım eşinin dediği gibi olur

Eşimle günlerdir birbirimizi yiyoruz her ek kızımın önünde kavga ediyoruz.. Baban bu eve girerse ben giderim sen benim lafımı çiğnersen ben seni ezer geçerim dedim.. Bana hak veriyor haklısın keşke hiç çağırmasaydım diyor ama evime gelme diyemem diyor.. Ben napcamı şaşırdım. Günlerdir evde gerginlik bağırış çağırış insanlıktan çıktım. Tek tesellim kızım iyileşti çok şükğr ama eşimle bütün ağız tadımız bozuldu dürekli boşanmayı düşünüyorum ama o benim bi suçum yok babam yğzünden neden boşanmk istiyorsun diyor
Yok canım o kadar da değil. .Eşini de böyle üzme.Gelsin babası ama eski ilginizi göstermeyin bir süre. .O da hatasını anlar daha dikkatli davranır.

her yerde taksi var gecenin 4ünde adamı niye uyandırıyorsun konu komşu yok mu gecenin 4ü de olsa böyle acil bir durumda ben komşumun kapısını çalardım. bazı durumlarda ayıp olmaz
1 sokak ötede oturan kp varken ne diye tanımadığım insanları rahatsız edeyim. Lafa gelince can veren insanlar rahatsız edilmekten şikayet edemez ya da etmemeli..

Gerçekten kp çok seviyesiz bi adam, bence herkese gereken tepkileri yerinde vermişsin. Umarım eşinin dediği gibi olur
Eşimin dediği gibi olsa da ben bişeylere kolay yutan ve unutan bi insan değilim olamadım da.. Artık eskisi gibi olamam.. Ben o insanı baba bildim babam dedim ama değmezmiş.. Kendi babam bana bi kere küfür etmemiştir..

Gelmesin işte istemiyorum.. Gelmeyecek
Böyle iletişimsizlik de iyi değil canım. Seni anlıyorum canın çok sıkılmış fakat insan insana lazım derim ya hep. .

Üzüntünü belli et ,tepkini belli et hatta kayın babana açık açık söyle bilsin..

Fakat eşini bu konuda üzme. .Dediğim gibi eskisi gibi olmazsın, mesafen olsun..Sana saygı duymayı bilsin,seni evladı yerine koysun..
Mutlaka pişman olacaktır. .
Sonra sen duruma göre hareket edersin.
Ama baban gelmesin olmaz. .
Zaten o da size çok gelip gitmez.

Böyle iletişimsizlik de iyi değil canım. Seni anlıyorum canın çok sıkılmış fakat insan insana lazım derim ya hep. .

Üzüntünü belli et ,tepkini belli et hatta kayın babana açık açık söyle bilsin..

Fakat eşini bu konuda üzme. .Dediğim gibi eskisi gibi olmazsın, mesafen olsun..Sana saygı duymayı bilsin,seni evladı yerine koysun..
Mutlaka pişman olacaktır. .
Sonra sen duruma göre hareket edersin.
Ama baban gelmesin olmaz. .
Zaten o da size çok gelip gitmez.
Bi daha asla konuşmam bana değil yapıyosa oğluna torununa yapıyo. Beni üzdüyse oğlu daha fazla üzüldü. Eşim beni savunmayı öğrenecek beni tutmayı öğrenecek. Ama artık eşimle kötü olmak istemiyorum şimdi hastanede tansiyonu 2 gündür 17 18 lerde. Adam kötü oldu malesef.. Allah korusun bi ayyaş için değmez. Ama işte durumu da hazmedemiyorum..

Back