• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

Ya lütfen şu hatuna yazarken sürekli suçlayıcı olmak yerine ,açın konularını bir okuyun. Kadının da ciddi bir rahatsızlığı var ,eşinin de.
Kimse kötü yorum yapmasın demiyorum ama kadına ne diye çağırdın dediğimiz de o daha çok üzülüyor.
Saat 4 olmuş kendi başına beceremem diye korkmuş. Hiç mi başınıza böyle bir durum gelmedi ? Hiç mi paniklemediniz ? Yapmayın Allah aşkına.

Adam alkollüymüş şimdi ne diyelim rezillik bilmez ki o durumda. Eşiniz sakinliğini korumuş ama onu suçlamadan önce şöyle düşünün. Orada babasına ters çıksa, adam bıraksa gitse siz hasta çocuk ve eşinizle yalnız kalacaksınız. Belki mecbur olduğu için boyun eğmiştir. Çocuğunuza acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun.
keşke bana da mecbur olduğunda boyun eğer bilse ben de onun bakımını yapıyorum hiç bana mecbur hissetmiyo maşallah..

Ya lütfen şu hatuna yazarken sürekli suçlayıcı olmak yerine ,açın konularını bir okuyun. Kadının da ciddi bir rahatsızlığı var ,eşinin de.
Kimse kötü yorum yapmasın demiyorum ama kadına ne diye çağırdın dediğimiz de o daha çok üzülüyor.
Saat 4 olmuş kendi başına beceremem diye korkmuş. Hiç mi başınıza böyle bir durum gelmedi ? Hiç mi paniklemediniz ? Yapmayın Allah aşkına.
burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum

Cidden böyle bir tavra ve küfre böyle yaklaşıyorsanız adamın yaptıkları normal geldi bana
kendi babam olsa bile bağırıp çağırırım ki başkasını düşünemiyorum bile :kahve:
bağırıp çağırsam ne geçecek elime kızım kucağımda korkuyor gecenin 4 ü sokaktayız. ne kadar mantıklı bi yorum tuttum bunu.. olayın üzerinden günler geçince de aynı öfkede olamam sanırsam

burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum
Yok öyle düşünme.
Konularını bilmedikleri için böyle yazıyorlar.
Sen mis gibi bir annesin. Böyle yaparsan ,kendini güçsüz ve yetersi hissedersen, kayın pederin ve diğerlerine muhtaç kalırsın. Yine aynı olaylara maruz kalırsın.

Gecenin bir yarisi ne kocaya laf anlatmaya ugrasirim ne de kpe. Alirim cocugumu cagiririm taksiyi giderim. Neden ona buna bagimlisiniz? Annesiniz siz,tek basiniza halledebilmeliydiniz madem esinizin bedensel bir sorunu var niye adami ceke ceke goturmeye calisiyorsunuz ki?

hani bir laf var yaa

kasaba minnet edeceğime etimi keser yerim diye ,

hehh işte tamda bu kp için söylenmiş bir söz

bende böyle bir durum yaşadım ve çocugumun babasına bile mınnet etmemiş insanım ,

41,5 ateşle dr giderken uyandı nereye dedi gezmeye sen yat dedim ,

Gecenin bir yarisi ne kocaya laf anlatmaya ugrasirim ne de kpe. Alirim cocugumu cagiririm taksiyi giderim. Neden ona buna bagimlisiniz? Annesiniz siz,tek basiniza halledebilmeliydiniz madem esinizin bedensel bir sorunu var niye adami ceke ceke goturmeye calisiyorsunuz ki?
çünkü tek başıma yapamayacağımın gerekçelerini anlatmıştım üst mesajlarda

hani bir laf var yaa

kasaba minnet edeceğime etimi keser yerim diye ,

hehh işte tamda bu kp için söylenmiş bir söz

bende böyle bir durum yaşadım ve çocugumun babasına bile mınnet etmemiş insanım ,

41,5 ateşle dr giderken uyandı nereye dedi gezmeye sen yat dedim ,
bundan sonra töbeler olsun zaten. dostu düşmanı dar günde görüyorum

bende önce keşke hiç aramasanız taksi çağırıp gitseydiniz diye düşündüm ama sizinde engeliniz varmış.
haklısınız yardım istemekte. yapamam diye düşünmüş olmanız da gayet normal.
kp re gelince muhtemelen sarhoşluğundan ters ters konuştu hiç takmayın o adamı kafanıza.
beni eşim bitiriyor hep böyle ona göre benim nefes alışım hatalı... ailesi pir-u pak

Eşinize yüklenmeyin, eğer o sırada tepki verseydi olay daha büyüyüp tartışma çıkardı. Bunu bildiği için susmuş adam. Bide zaten o sirada mecbursunuz ona belki işinizi halletmeden ceker gider çocuğu götüremeyiz diye düşünmüştür.

Kalbinizi kirmak istemem ama , kayinpeder o sekilde konusup bagirirken susan adami koca diye tutmam bi daha yanimda. En sevmediğim seydir esini boyle ezdiren erkekler. Gozumde hic degeri kalmaz. Ilk olsa neyse genel tutumu buymus diyorsunuz cunku. En iyisi bundan sonra kendiniz bakin basinizin çaresine. Ama unutmus gibi de davranmayin lutfen yuzune bakmayin o kayinpederin.

Back