- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 37
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Benimde kitap alma sevdam peydah oldu..
İnstada sürekli kitap okuyanların sayfasını takip ediyorum..
Evi doldurdum kıtapla..okuncaklar bıtmeden yenilerini alıyorum..
Alınması gerekenleri not alıyorum..
Eskıdende kıtap okurdum ama simdi görmemişin kitabı olmuş havasındayım..
Evdekıler bitene kadar d&r a gitmıyorum..
Sonrasında sahaflara sarmayı düşünüyorum..
O başka bir zevktir emınımki❤
Bende hiç kullanmayacağım ama bir gün lazım olur diye aldığım kozmetiklere acıyorum. Makyaj videosu bende izliyorum, ordaki ürünlerden alıp beceremiyorum bide böyle bi sorunum var. Benim kadar makyaja meraklı fakat beceremeyen pek kimse yok galiba
bana göndesene bi kaç allık :)
valla bi borca gir
sonra zaten kıpırdayacak paran olmuyor alamıyosun
Bende de vardı geçen seneye kadar o.
Acimaz alirdim sonra borçlar falan boy gösterince için burkula burkula alamiyorsun
Siyah göz kalemi demi. Siradan siyah göz kalemi.
40 tane rahat vardır benim.
Kuzenlerime falan verdim baya azaldilar..
Kirmizi ruj. 15 tane kırmızı rujum var ve hiç kırmızı ruj surmem...
Para olunca alınıyor kardeşim..
En bayıldığım sey kırmızı rujj
Bende aradığım kırmızıyı bi türlü bulamıyorum, hep bir arayış...Kullanmamış olsam gönderirdim sana vallahi.
Hepsi de aynı ton kırmızı neredeyse :))
En bayıldığım sey kırmızı rujj
Bende aradığım kırmızıyı bi türlü bulamıyorum, hep bir arayış...
ortadaki uçlu aynı değil mi , ne farkı var kiBunlar ilk elime geçen kırmızılar.
Su 3 gloss resmen aynı renkteler çok hafif bir fark var... Birde bunların kaldırdığını kısmı varEki Görüntüle 1605779
ortadaki uçlu aynı değil mi , ne farkı var ki
Aynı gibi aynen
En üsttekinden hafif parıltılar var .
Su ortada ki ikiliden biri daha pembemsi :)
Bu glosslari kız kardesim kullanıyor artık. Krujlarda ayda yılda bir sürülüp fazlası alınarak kullanılıyor :))
hahaaa , sende bndensin desene..
tek rujum var o da dudak tonlarında ve kullanıp peçeteye fazlasını alıp çıkıyorum
ben arastiriyorum çok fazla o sebepten hepsini alamıyorum :) yani mesela far paleti alacaktim. her siteye girip çıktım heralde. balm nude tude, wet n wild bi de pastel in nude paleti tavsiyeler arasındaydı. o kadar çok araştırdım ki sonunda pastel aldım. hem fiyat olarak hem pigment olarak hem de renkler olarak harika bi palet oldu benim için kendisiyle aşk yaşıyorumArkadaslar sürekli bır kozmetık alısverısı yapma ıhtıyacı duyuyorum özellıklede makyaj örnek suan 10 tane allıgım var bır kac tanesını dagıttım ama kıyamıyorum makyaj cantam oldu makyaj dolabı bu bır hastalıkmı? sızdede varmı böyle bır durum?
bnde likit manyağıyım.. Tek makyajım o ve maskaradır..Aynen aynen
Peçete bulamazsam elime öpücük atiyorum falan..
Böyle baangır bangır duruyor gibi geliyor ruj bana. Daha göz makyajı insaniyim ben :))