kozmetik sevdam kendımı nasıl durdurabılırım

Bende de cilt bakım ürünlerine karşı aynı durum var.
Ne kadar maske,krem vs varsa alıyorum 1 kez kullanıp dolaba kaldırıyorum.
3 ay önce yaşlanma karşıtı bir set aldım ve çok da büyük bir para ödedim,kendime sövüyorum durup durup çünkü 2 kez kullandım.
Nasıl aşılır bu olay bilemiyorum :/

Belli basli markalarin belli urunlerine saplandigimdan beri kurtuldum,onlardan vazgecmiyorum,degistirmiyorum,boylece bitmesini bekliyorum..

Bende diyorum nerden geliyor bu kozmetik aşkı ee hepsi o videolar yüzünden. Bende de durum aynı hatta dün gidip yine aldım hatta ben alışveriş e fena dadandım
İzlemicem o videoları kıyafet sitelerine de girmicem artık yani inşallah dayanabilirim

Bu durum bndede var...50den fazla rujum var..bi kozmetik magzasina girdgmde bsey almadan cikmiyrm..hcbsey almasam 2 3 tane oje alirim...cogunuda kullanamiyrm durdgu yerde bozuluyolar.bnmde bi sekilde kendimi frenlemem lazim ama nasil bilmiyrm

malesef bende çok seviyorum makyaj malzemelerini ve birini bitirmeden birini alıyorum diğer kalanlarıda atmaya kıyamıyorum psikoljik destek şart bana

Zaman zaman herkese olur, geçici.
Lütfen her bulduğunuz markayı yüzünüze, gözünüze, ağzınıza sürmeyin. Az olsun öz olsun hesabı, kaliteli şeyler alın. Kalitesi arttıkça zaten fiyatı da artacağından bol bol almazsınız, alamazsınız.

benim rujum bile yok ruj sürmem :) kapatıcı kalem allık rimel bi de niveanın renklendirici dudak kremlerinden kullanıyorum. far pudra falan alıyorum arada kullanıyorum sonra bozuluyor atıyorum
ama oje yok mu o oje, görünce dayanamıyorum o minnak renkli şişeleri, rafta "beni al beni al" diye bas bas bağırıyorlar, benim de gözüm dönüyor kaç ojem var bilmiyorum, zaten dönem dönem biri favorim oluyor sadece onu kullanıyorum, yine de sarı, yeşil, mor, mürdüm ve bordonun nerdeyse her tonu, lacivert, siyah, aklınıza gelen her renk ojem var sanırım

Ben bir yeni markayı alırken kırk kere düşünüp araştırıp karar verirken nasıl önünüze gelen her markayı alıyorsunuz aklım almıyor...

İnsanın sevdiği, cilt tonuna uyan, kapatıcılığı istediği oranda bir fondöten varsa mesela niye başka bir markadan ne sonuç vereceğini bilmediği yeni bir ürün alır mesela? Doğru ürünü bulana kadar denemeyi anlarım da sonrasında koleksiyon yapar gibi onlarca aynı işi görecek ürün almak mantık dışı geliyor.

Hepsi o youtube manyaklıkları yüzünden. Resmen tüketim çılgınlığı. Geçen gün birine denk geldim hatunun dolaplar dolusu makyaj malzemesi var. 20 yıl her gün makyaj yapsan bitiremezsin o kadar ürünü. Cildinize yazık yahu..

Bende de vardı o sırf makyaj blogerlarını izlemekten oldu gidip alıyodm ama snra dedm sen bunları napcaksın videoda cekmiyosn bi şekilde durdu kendimi ürün bitirme ile motive ettim elimde olanı bitirince mutlu olarak

bende de vardı bu takıntı aşacağım diye kendimi içsel olarak çok frenledim. şimdi elimdekileri tüketmeye bakıyorum. yaz tatili boyunca da kendimi dinlenmeye aldım. en iyi bakım cildin biraz rahatlatılmasıymış onu anladım :) farklı bir kanala kaydım. şimdi de ev dekoruna sardım. yok rustik yok country yok bohem :) tabii bunlarda öyle hemen alamayacağın mobilya gibi şeyler olduğu için sadece okuyorum izliyorum vs. :))))

Allah'a şükür bende böyle birşey yok. Ben ihtiyacım kadar alırım. Bitene kadar kullanırım. Bittiğimde tekrardan alırım :))) lüzumsuz yere almaya ne gerek var dimi ? :))

benımde ilgi alanımı baska yere kaydırmam gerekıyor bana yararlı olacak seylere

benımde ilgi alanımı baska yere kaydırmam gerekıyor bana yararlı olacak seylere
evet ama öyle kolay alamayacağın alanlara olsun :))) inan faydalı... bir de kredi kartı falan kullanıyorsan kullanma onlar böyle gereksiz alışverişler için çok tehlikeli. ben hepsini kapattım. alışveriş merkezlerinden de uzak durup başka yerler tercih ediyorum. internet sitelerinde yine dolaşıyorum ama... bu da güzel bir yöntem... sepeti dolduruyorum öyle o an için alayım dediğim şeyleri. kart falan da yok ya bir iki saat dolaşıyorum resmen sepet doluyor sonra sanki alıyormuşum gibi sepete gidiyorum akla zarar :) boşaltıyorum sonra tabii... rahatlıyorum. kredi kartım olsa ama alma eylemi gerçek olabilirdi. son zamanlarda da bu ev dekoru var işte :) umarım sen de kurtulursun :))))

Benimde kitap alma sevdam peydah oldu..

İnstada sürekli kitap okuyanların sayfasını takip ediyorum..

Evi doldurdum kıtapla..okuncaklar bıtmeden yenilerini alıyorum..

Alınması gerekenleri not alıyorum..
Eskıdende kıtap okurdum ama simdi görmemişin kitabı olmuş havasındayım..

Evdekıler bitene kadar d&r a gitmıyorum..

Sonrasında sahaflara sarmayı düşünüyorum..

O başka bir zevktir emınımki❤

Tamamen boşluktan böyle şeyler. Ben de bir ara sürekli parfüm alıyordum.
Şimdi israf olduğunu düşünüyorum.
Bir şeye bir müddet taktıktan sonra bıraktığım çok oldu.
Seninki de geçicidir eminim ki.

Ben de bu arada kitaplara taktım. =S
Sürekli kitap alma aşkı var içimde netteki vlogları izleye izleye bu hale geldim. =D
Ama bu kesinlikle güzel bir alışkanlık. ^^ Kitaplar israf olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…