- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
malesef görünmüyor bir yerde umarım mahallede evde bir yere konar o zaman bulurumKUCUN NE OLDU? BENDE MUHABBET KUSUMU KACIRDIM GECENDE AMA YAKALADIM COK KÖTU BIR DUYGU YA YANLIZ BENIMKI 5 SENELIK KUS EVCIL
Allah'a şükür bende böyle birşey yok. Ben ihtiyacım kadar alırım. Bitene kadar kullanırım. Bittiğimde tekrardan alırım :))) lüzumsuz yere almaya ne gerek var dimi ? :))
bende de vardı bu takıntı aşacağım diye kendimi içsel olarak çok frenledim. şimdi elimdekileri tüketmeye bakıyorum. yaz tatili boyunca da kendimi dinlenmeye aldım. en iyi bakım cildin biraz rahatlatılmasıymış onu anladım :) farklı bir kanala kaydım. şimdi de ev dekoruna sardım. yok rustik yok country yok bohem :) tabii bunlarda öyle hemen alamayacağın mobilya gibi şeyler olduğu için sadece okuyorum izliyorum vs. :))))
evet ama öyle kolay alamayacağın alanlara olsun :))) inan faydalı... bir de kredi kartı falan kullanıyorsan kullanma onlar böyle gereksiz alışverişler için çok tehlikeli. ben hepsini kapattım. alışveriş merkezlerinden de uzak durup başka yerler tercih ediyorum. internet sitelerinde yine dolaşıyorum ama... bu da güzel bir yöntem... sepeti dolduruyorum öyle o an için alayım dediğim şeyleri. kart falan da yok ya bir iki saat dolaşıyorum resmen sepet doluyor sonra sanki alıyormuşum gibi sepete gidiyorum akla zarar :) boşaltıyorum sonra tabii... rahatlıyorum. kredi kartım olsa ama alma eylemi gerçek olabilirdi. son zamanlarda da bu ev dekoru var işte :) umarım sen de kurtulursun :))))benımde ilgi alanımı baska yere kaydırmam gerekıyor bana yararlı olacak seylere