- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
evet canım hastalık,benim kuzende öyle,pahalı kozmetikleri var ,ona rağmen bi işe başlasam hepsini çöpe atıp yeni alıcam diyor,benimde 3 yıllık bir far paletim var kulanmıyorum atayım mı?
Arkadaslar sürekli bır kozmetık alısverısı yapma ıhtıyacı duyuyorum özellıklede makyaj örnek suan 10 tane allıgım var bır kac tanesını dagıttım ama kıyamıyorum makyaj cantam oldu makyaj dolabı bu bır hastalıkmı? sızdede varmı böyle bır durum?
Bende aynı soruyu kendime soruyorum alışverişte. Cevap: evet evet lazım, evde dursunben genel olarak alışveriş tutkumu şu şekilde durdurdum(kozmetik de dahil) : her alışverişte "bu bana gerçekten lazım mı? bu olmazsa çok mu önemli bir eksiklik olacak?" diye soruyorum kendime. harcamalarım yarıdan aza indi resmenbunun bir adım ilerisi pintilik sanırım ama eve bir sürü şey tıkıştırmaktan nefret ediyorum. bir de hevesim çok çabuk geçiyo . marketten büyük hevesle aldığım şeyleri market poşetinde unutup günler sonra farkedince anlıyorum ki gerçekten gereksiz imiş almasam da olurmuş.
sadece kitap, gezme, hobi konularında sınır koymuyorum kendime. eeee herkesin bir zayıf karnı var
Bende aynı soruyu kendime soruyorum alışverişte. Cevap: evet evet lazım, evde dursun
Bu da bi tür bağımlılık.Arkadaslar sürekli bır kozmetık alısverısı yapma ıhtıyacı duyuyorum özellıklede makyaj örnek suan 10 tane allıgım var bır kac tanesını dagıttım ama kıyamıyorum makyaj cantam oldu makyaj dolabı bu bır hastalıkmı? sızdede varmı böyle bır durum?
Makyaj yapmayı bende severim ama bu konu bence bahsettiğiniz sınırların dışında. Makyaj yapmayı seven ve kozmetikçilerde dolaşan birinden çok daha fazlası bu mevzu. Ve nedeni bana kendiyle barışık olmama gibi geliyor (farkında değilsede en azından bilinçaltında).. Eğlence sınırlarının dışına çıkmış ve konu sahibi sanırım sizin makyajla eğlendiğiniz gibi eğlenmiyor artık.. Çünkü hastalığa ve dolayısıyla derde dönüşmüş. Ben bu durumu bir psikoloğa açması taraftarıyım. Herşeyin fazlası bağımlılıktır.Bence alakası yok. Kendimi çok begenirim ben makyaja ihtiyaç duymayacak bir cildin var neredeyse ama makyaj yapmak bana eğlenceli geliyor.
Resim yapmak, müzik dinlemek neyse makyajda o benim için. Evin içinde puantiyeli pijamalarin üstüne ağır buğulu makyaj yapmislogim çoktur
Neden ? Çünkü seviyorum.
Sevdikçe almak istiyor insan. O kozmetikcilerden en az yarım saat cikamiyorum. Bakmak bile mutluluk veriyor .. :)
Hogwarts'ın büyülü dükkanlarına adım atmış gibi oluyorum yeminleBence alakası yok. Kendimi çok begenirim ben makyaja ihtiyaç duymayacak bir cildin var neredeyse ama makyaj yapmak bana eğlenceli geliyor.
Resim yapmak, müzik dinlemek neyse makyajda o benim için. Evin içinde puantiyeli pijamalarin üstüne ağır buğulu makyaj yapmislogim çoktur
Neden ? Çünkü seviyorum.
Sevdikçe almak istiyor insan. O kozmetikcilerden en az yarım saat cikamiyorum. Bakmak bile mutluluk veriyor .. :)
Hogwarts'ın büyülü dükkanlarına adım atmış gibi oluyorum yeminleHele o kokuları yok mu o dükkanların.
Her reyonda ayrı bir inceleme süreci oluyor, saç, yüz, tırnak, ayak derken sıra sıra ayırmış hainlerBacak bakımı reyonunda bile oyalandım Tırnak törpüsüne özendim de aldım, sırf renkli diye; sonra sırf sadece çilek kokuyor diye ihtiyacım yokken duş jeli aldım, sırf çikolata kokuyor diye de 2 kutu vücut losyonu aldım.
Le petiteden bende de var, şeftalili olanından. Çok güzel ya, ben banyodan çıkınca bile banyoda hala kokuyor oluyor.O duş jelleri var ya sorma
Evde açılmamış 3 tane duş jeli var. Resmen orgazm oluyorum onların arasındayken
Bayiliyorum vallahi.
La petite marseillaise diye bir marka var ya hele onun duş jellerine asik oldum. Yeni gelmiş sanırım Turkiyeye . Hele o Limonlusu. Günde 5 kere banyo yapmak istiyorum bu yuzden
1 milyon lira param olsa hepsini kozmetige harca deseler falan diye hayal.kurar oldum
Le petiteden bende de var, şeftalili olanından. Çok güzel ya, ben banyodan çıkınca bile banyoda hala kokuyor oluyor.
Retro beauty var, sonra beebeauty, la ligne var duş jeli olarak bende daha
Ve sana katılıyorum kozmetik harcaması konusunda, bazen kadın olduğuma şükrediyorum, ki ender anlardan biridir bu. Erkek olsam şu şeylerin güzelliğini nasıl farkederdim ki
Arkadaslar sürekli bır kozmetık alısverısı yapma ıhtıyacı duyuyorum özellıklede makyaj örnek suan 10 tane allıgım var bır kac tanesını dagıttım ama kıyamıyorum makyaj cantam oldu makyaj dolabı bu bır hastalıkmı? sızdede varmı böyle bır durum?
Ben ojelerden son kullanma tarihi gecenleri gecen ay attim bi suru yer acildiBende usenmedim ojelerimi saydim 45 tane varmis tuketim cilginligi hepsi :/
Ben dun attim halde son kalan bunlar daha allik rimel rujlara bile bakmadim o kadar cok kiBen ojelerden son kullanma tarihi gecenleri gecen ay attim bi suru yer acildi