kozmetik sevdam kendımı nasıl durdurabılırım

benım de 30 kusur rujum vardı .. ama bozuluyo almanın sınırı yok .. bence kendını frenle .. zaten bozuluyor almaa ne gerek var .. pudra fondoten allık ozellıkle almanın mantıgı yok bence :)

ahh ahhh bende o vıdeolar yuzunden basladım bırde bayram ındırımı falan oluyor ya hanı :|

bende böyle basladim zaten ben indirimdende yararlanamiyorum Ben bu ay alik ve rimmel aldim

Kız kimmiş bunlar bende izleyeyim
Makyajdan pek anlamıyorum kontur dan filab ama öğrenmek isteğim var

youtube da bir sürü türk ve yabanci youtuber var Sebi Bebi, ingilteredebirturkkizi gibi

Valla alacak parayi bulamayınca bir far'i benim gibi 3 yıl kullanırsınız :) hiç öyle alışkanlığım yok. İhtiyacım kadarını alırım. Fazlasına lüzum yok. Paramin kıymetini bilirim.

Ve evet bu bir hastalık.

Keske benimde bu kadar olsa Bak iste daha benim boyutuma gelmeden bu hastalik birak yol yakinken.. O kadar guzel vlogger lar var onlara bak baska ulkeleri sehirleri gormus olursun

arkadaslar ben cok az urun kullanırdım eskıden bu yzden bunlar bana cok abartı geldı ama hepsını kullanıyorum yınede

bunlar sana baya yeter.. alma ısını sonraya ertele canım .. benım de kıyafet duskunlugum var en azından onlar farklı farklı( aman sana kotu ornek olmayayımm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…