- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Tek yolu var; you tube makyaj videolarını, instagram hesaplarını takip etmeyi bırak. Onlar gerçekleri görmene engel oluyor. İzlediğin anormallikler ( evet bir kadının 250 ojesi, 59 ruju, 85 bronzerı olması anormal) kendi normalliğinden rahatsız olup onlar gibi olmaya zorluyor seni. 2 hafta takip etme bak bir daha eksikliğini hissedecek misin?
Bunlar çok ciddi kitle hipnoz çalışmaları ve ne yazık ki başarılı da oluyorlar. Çocuğunun ihtiyaçlarından, yemesinden içmesinden kesip YSL ruj, ESTE LAUDER maskara almanın derdine düşen kadınlar olduğuna eminim. yazık gerçekten ne gerek var. Bence makyaj için tenine uygun bir fondoten, bir pudra, bir rimel bir eyeliner, bir allık iki üç tane de ruj yeterli. Hepsi küçük bir makyaj çantasına sığdı işte. Ama yok you tube da izledim; ikeadan o dolap alınacak, bütün çekmeceleri tıka basa kullanmadığım boyalarla doldurulacak. Resmen bu zorundalık düşüncesi kadınlara telkin ediliyor, hatta dayatılıyor.
Ben özgüven eksikliği olarak algıladım. Kendiyle barışık insanın bunca makyaj malzemesiyle ne işi olabilir ki? Bilinçaltınızda kendinizi beğenmeme gibi bir durumunuz olabilir mi ?
Hiç rastlamadım yaa daha dikkatli bakayım. Sizin attığınız foto.da baştan 4. Yü beğendim, o tonlar tenime daha çok gidiyo. bide mat serilerine taktım şu aralar bordo, mürdüm filan bide onları alıyorum, doymuyorum.Bazı büyük kozmetikcilerde kırmızı rujlar ayrı bir yerde topluca sergileniyor belki bulabilirsiniz oralarda :)
OF olmaz mı bende de ayakkbı takıntısı var aldıkça alıyorum bi aldıkca 2 - tane birden alıyom napacam ben varkende alıuorm kozmetika yrı olay zaten canım bende aldıkca alsım geliyor rimeller baz allık ay süperlr ya böyle bende yaknda cıkıp alacam var ama alacam napim 34 çeşit rimelim var anca ikisini kullanıom 3 tane allık şeftali altın sarısı pembik :) ruj çok sevmiyorm kapatıcım var 2 çeşit neblim doyamom yaaaaArkadaslar sürekli bır kozmetık alısverısı yapma ıhtıyacı duyuyorum özellıklede makyaj örnek suan 10 tane allıgım var bır kac tanesını dagıttım ama kıyamıyorum makyaj cantam oldu makyaj dolabı bu bır hastalıkmı? sızdede varmı böyle bır durum?
bana göndesene bi kaç allık :)
valla bi borca gir
sonra zaten kıpırdayacak paran olmuyor alamıyosun
Benimde kitap alma sevdam peydah oldu..
İnstada sürekli kitap okuyanların sayfasını takip ediyorum..
Evi doldurdum kıtapla..okuncaklar bıtmeden yenilerini alıyorum..
Alınması gerekenleri not alıyorum..
Eskıdende kıtap okurdum ama simdi görmemişin kitabı olmuş havasındayım..
Evdekıler bitene kadar d&r a gitmıyorum..
Sonrasında sahaflara sarmayı düşünüyorum..
O başka bir zevktir emınımki❤
Herkes makyaj videolarından kaynaklı alıyor sanırsam ama muhteşem bir değişim oluyor açıkcası bende bayılıyorum makyaj malzemelerime ama abatrtmıyorum alırken 5 6rujum var yeterli
Benim rujlarım belirli renkler kırmızı Mor bordo falan gibi o renkleri kullanıyorum sadeceBende makyaja videolarlar basladim ama öyle abartmiyorum. Zaten daha cok pahali markalardan aldigim icin öyle herseyden onlarca adet alamiyorsun. Allahtan ruj pek kullanmiyorum.
evet canım hastalık,benim kuzende öyle,pahalı kozmetikleri var ,ona rağmen bi işe başlasam hepsini çöpe atıp yeni alıcam diyor,benimde 3 yıllık bir far paletim var kulanmıyorum atayım mı?
Geçen gün d&r da bazı kitaplar 5 liraya inmişti. Fena da değildi baya aldım. Bide boyama kitapları varya sıkıntılı zamanlarda çok iyi geldi, sabrınız varsa tavsiye ederim.Katılıyorum
e*paranın kampanyası çıktığı için 10-15 kitap aldım.
neyse yaz tatilinde kitap stoğu iyidir, bir süre kitap filan almam. kampanyayı kaçırmak istemedim son günü 31 agustostu da
Pek sabırlı biri sayılmam ama o kitapları bende duydum.Geçen gün d&r da bazı kitaplar 5 liraya inmişti. Fena da değildi baya aldım. Bide boyama kitapları varya sıkıntılı zamanlarda çok iyi geldi, sabrınız varsa tavsiye ederim.