kozmetik sevdam kendımı nasıl durdurabılırım

Ahahaha :)) benim gözlerde aynı şekil oldukça iridir de o eyeliner baş belası benim için . mükemmel çekerim ama ikisi bambaşka olur :-)
Teki.göğe teki yere bakar... O yüzden siyah kalem sürüp dagitirim ben o da yakışıyor tavsiye ederim :)
bnde likit manyağıyım.. Tek makyajım o ve maskaradır..
ayıptır solemesi iri siyah gozlerime yakışıyolar :p :p

Ahahaha :)) benim gözlerde aynı şekil oldukça iridir de o eyeliner baş belası benim için . mükemmel çekerim ama ikisi bambaşka olur :-)
Teki.göğe teki yere bakar... O yüzden siyah kalem sürüp dagitirim ben o da yakışıyor tavsiye ederim :)
valla likit candr. İki goz aynı olmasada idare edio :KK70:
kalemi de goz altına surup dağıtıyorum bn..
senin dediğini de deniycem ama :KK66:
merak ettim şimdi

Bende de var bu durum ama genelde istediğim bir şeyi ararken alıyorum. Bir ara altın tonlarında far arıyordum. Maybelline krem farlardan aldım topaklandı, altın renkli kalem aldım eşit sürülmedi, altın rengi far olan bir palet aldım pigmentsiz çıktı ve simleri falan hemen uçtu, sonunda flormarda buldum aradığımı:KK12:
Hep bunun gib bir rengi ararken heder oluyorum.

Daha yumuşak daha güzel duruyor dene mutlaka.
Gözünü cercevele kalemle katlanma bölgesine kadar fırçayla yada parmaklarınla dagit .. Altı da aynı şekil :).
valla likit candr. İki goz aynı olmasada idare edio :KK70:
kalemi de goz altına surup dağıtıyorum bn..
senin dediğini de deniycem ama :KK66:
merak ettim şimdi

O altın rengi farı bende aradim.herkes color tattoo al dedi hiç begenmedim... Flormarin ki nasıl Koalina hangisi bende alayim olmadı ondan ?
Bende de var bu durum ama genelde istediğim bir şeyi ararken alıyorum. Bir ara altın tonlarında far arıyordum. Maybelline krem farlardan aldım topaklandı, altın renkli kalem aldım eşit sürülmedi, altın rengi far olan bir palet aldım pigmentsiz çıktı ve simleri falan hemen uçtu, sonunda flormarda buldum aradığımı:KK12:
Hep bunun gib bir rengi ararken heder oluyorum.

O altın rengi farı bende aradim.herkes color tattoo al dedi hiç begenmedim... Flormarin ki nasıl Koalina hangisi bende alayim olmadı ondan ?
Ben de beğenmeedim bir garipti.
Bu farrlar yeni çıkmış puffy eyeshadow / summer of love tam istediğim gibi benim. Testerına bak bakalım beğenirsin muhtemelen, diğer renkleri de çok hoşHoppa

Benimde parfum, krem, ciltbakim urunlerine takintim var. Bundan 1 hafta once tasindim ve esyalarimi toplarken esimden birsuru laf duydum:KK70::KK70: Hepsini bir araya topladigimde gordumki gercekten abartmisim. Durduramiyorum kendimi.

Ben özgüven eksikliği olarak algıladım. Kendiyle barışık insanın bunca makyaj malzemesiyle ne işi olabilir ki? Bilinçaltınızda kendinizi beğenmeme gibi bir durumunuz olabilir mi ?o_O

Bende de var bu hastalık... bütün paramı kozmetiğe yatırmasam içim rahat etmiyor.. birinden bir ürün duyam koşa koşa gider alırım :KK14: 10 allık da bişey mi benim 10dan fazla fondotenim var sırf :KK34: Hiç kullanamadan son kullanma tarihi geçtiği için attığım onlarca ürün oluyor.. Hepsi de kaliteli pahalı ürünler üstelik.. içim acıyor ama vazgeçemiyorum huyumdan :mad:
Ne yapsak ki ??? :KK42:

Benimde kitap alma sevdam peydah oldu..

İnstada sürekli kitap okuyanların sayfasını takip ediyorum..

Evi doldurdum kıtapla..okuncaklar bıtmeden yenilerini alıyorum..

Alınması gerekenleri not alıyorum..
Eskıdende kıtap okurdum ama simdi görmemişin kitabı olmuş havasındayım..

Evdekıler bitene kadar d&r a gitmıyorum..

Sonrasında sahaflara sarmayı düşünüyorum..

O başka bir zevktir emınımki❤

şu hayatta bir tek kitaba verilen paraya acımam. en büyük hayalim duvarları tavana kadar kitaplık olan geniş bir çalışma odası... çocuklara bırakılacak en güzel servet olsa gerek :)

Tek yolu var; you tube makyaj videolarını, instagram hesaplarını takip etmeyi bırak. Onlar gerçekleri görmene engel oluyor. İzlediğin anormallikler ( evet bir kadının 250 ojesi, 59 ruju, 85 bronzerı olması anormal) kendi normalliğinden rahatsız olup onlar gibi olmaya zorluyor seni. 2 hafta takip etme bak bir daha eksikliğini hissedecek misin?

Bunlar çok ciddi kitle hipnoz çalışmaları ve ne yazık ki başarılı da oluyorlar. Çocuğunun ihtiyaçlarından, yemesinden içmesinden kesip YSL ruj, ESTE LAUDER maskara almanın derdine düşen kadınlar olduğuna eminim. yazık gerçekten ne gerek var. Bence makyaj için tenine uygun bir fondoten, bir pudra, bir rimel bir eyeliner, bir allık iki üç tane de ruj yeterli. Hepsi küçük bir makyaj çantasına sığdı işte. Ama yok you tube da izledim; ikeadan o dolap alınacak, bütün çekmeceleri tıka basa kullanmadığım boyalarla doldurulacak. Resmen bu zorundalık düşüncesi kadınlara telkin ediliyor, hatta dayatılıyor.

kozmetik için kobay olarak kullanan hayvanları düşün, sadece süslenmek için öldürülen hayvanları düşün
kozmetik için harcanan manasız parayı düşün
dünyada bir kaç şirketin belki de erkeğin bizleri nasıl yönlendrirdiğini ve para harcattığını düşün
kozmetiğin insanları güzelleştirmediğini düşünm
cildine sürdüğün o kimyasalları düşün

bende yok aşırı alma isteği
2 pudra
2 allık
1 fondaten
1 makyaj bazı
sıyah yesil mavi göz kalemi
2 bronslaştıcı allık
3, 5 tanede ruj
cildim için temizleyici ürünler nemlendirci falan filan
bittikçe alırım ben. gereksiz almam zaten kullanılmıyor ki dolapta duruyor yıllarca sonrada cildime zarar veririm deniyor atılıyor çöpe.

Ama insan o farları alliklari da görünce dayanamiyor ki ...
Çok iyi anlıyorum yani .
Daha fazla param olsa daha fazla alırım yani biliyorum .öğrenciyim şimdi :KK70:

X