Kova erkeği tripleri ve cehennem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sadece gelecek ile ilgili yaptığın yoruma geleceği söyleyen fal gibi şeyleri mantıksız bulduğumu söylediğim anda saldırmaya başladın. karşındakinin seninle çelişen en ufacık görüşüne bile saygı duyamıyorsun anlaşılan asıl özgüvensizlik bu.şu an neyin tartışmasınıda yaptığını anlamıyorum ne sebeple uzatıyosun. ben seninle uğraşmaya tenezzül bile etmezken neyin inadı bu...
Bakın mantıksız bulabilirsiniz ona bir şey dediğim yok da dalga geçer gibi yazmışsınız ki ben orada ciddi ciddi anlatıyorum gördüğünüz üzere.
Valla o kadar tenezzül etmeyen yazdığım yoruma bir şey yazmazdı özgüvensizlik burda yatıyor işte. Madem özgüven var tenezzül etme beni de hayatında kova olduğundan haberdar etme. Ben kova burcuyla ilişkin var diye sana madalya mı takıcam ya da ben kova erkeği seni seçmiyor dedim diye benim dememle mi ilişki yaşamayacaksın. Komiksin gerçekten :) hayat burdan ibaret olsa keşke :)

Bakın mantıksız bulabilirsiniz ona bir şey dediğim yok da dalga geçer gibi yazmışsınız ki ben orada ciddi ciddi anlatıyorum gördüğünüz üzere.
Valla o kadar tenezzül etmeyen yazdığım yoruma bir şey yazmazdı özgüvensizlik burda yatıyor işte. Madem özgüven var tenezzül etme beni de hayatında kova olduğundan haberdar etme. Ben kova burcuyla ilişkin var diye sana madalya mı takıcam ya da ben kova erkeği seni seçmiyor dedim diye benim dememle mi ilişki yaşamayacaksın. Komiksin gerçekten :) hayat burdan ibaret olsa keşke :)
dalga geçer gibi yazmamıştım demek ki gerçekten karşılıklı yanlış anlaşılmışız. ayrıca özellikle kova burcu biriyle birlikte olduğumu belirtmedim . sen kova burcu bakmaz tarzı bir şey yazdığın için baksa ne olur bakmasa ne olur ama şu an hayatımdaki kişi kova diye yazdım. en başından kovayı bir lütuf gibi gören sendin bunun önemsiz olduğunu belirtmek için yazmıştım. dünya üzerinde bundan daha saçma bir tartışma konusu çıkmışmıdır merak ediyorum. her burçtan erkeğin ağına tüküriyim biz kadınlara bi şey olmasın

sen kova burcu bakmaz tarzı bir şey yazdığın için baksa ne olur bakmasa ne olur ama şu an hayatımdaki kişi kova diye yazdım.
Bakın bu konudaki terazi erkeği olsaydı terazi erkeği size bakmıyor diye öylesine yazardım çünkü baştaki yorumlarınızı da yanlış anlamışım zaten ayrıldığınızı düşündüm. Hani eğlenceli yazıyoruz diye alınmazsınız sandım.

en başından kovayı bir lütuf gibi gören sendin bunun önemsiz olduğunu belirtmek için yazmıştım. dünya üzerinde bundan daha saçma bir tartışma konusu çıkmışmıdır merak ediyorum. her burçtan erkeğin ağına tüküriyim biz kadınlara bi şey olmasın
Ya tabii ki de lütuf değil olamaz da zaten beni tanımıyorsun dedim ya hani ondan diyorum eğlencesine geldim ben zaten ama anlaştığım erkekler kovalardan çıkar genelde.
Çoğu da flörtözdür zaten bana aşıklar benden vazgeçmiyorlar demiyorum eğlencesine yazdım hepsini ama işte yazı dili olunca bir de benim suratımı görmeyince ciddi sanılmam normal.
Tabii bacım boşver eğlencesine geldim ben de ama artık eğlenmeyeceğim sanırım 🥺

Hem de nee... Erkeğin dediği olur'lar, ben bir şey diyince kabul edeceksin demeler... Ben de asla kabul edemem böyle şeyleri :KK43: sen nasıl katlanıyorsun bacım
bu tamamen yetiştiriliş tarzı. maalesef ataerkil aileden büyüyen çoğu erkek böyle. kova genelde modern ve yenilikçidir aslında.

Bakın bu konudaki terazi erkeği olsaydı terazi erkeği size bakmıyor diye öylesine yazardım çünkü baştaki yorumlarınızı da yanlış anlamışım zaten ayrıldığınızı düşündüm. Hani eğlenceli yazıyoruz diye alınmazsınız sandım.

Ya tabii ki de lütuf değil olamaz da zaten beni tanımıyorsun dedim ya hani ondan diyorum eğlencesine geldim ben zaten ama anlaştığım erkekler kovalardan çıkar genelde.
Çoğu da flörtözdür zaten bana aşıklar benden vazgeçmiyorlar demiyorum eğlencesine yazdım hepsini ama işte yazı dili olunca bir de benim suratımı görmeyince ciddi sanılmam normal.
Tabii bacım boşver eğlencesine geldim ben de ama artık eğlenmeyeceğim sanırım 🥺
Bu kadınlar çok garip ahahshdhd çok tatlısınız ya :KK70:

Hem de nee... Erkeğin dediği olur'lar, ben bir şey diyince kabul edeceksin demeler... Ben de asla kabul edemem böyle şeyleri :KK43: sen nasıl katlanıyorsun bacım
Hep sensin diyorum şuan ama benim dediğim oluyor :KK70:

.eskiden çok diklenirdim ikimizde bağırdık evde

İlla benim dediğim olacak ben ben ben diyordu inat ediyordu
.

Ablam dediki bazı erkekler inatlasinca kötü oluyor alttan al istemezen bile he de geç .hakikaten artık herşeyi bana soruyor

Fikrimi alıyor hatta bazen benim istediğim olsn istiyor 12 yıldır evliyiz bu arada önümüzdeki yaz tam 12 olacak :confused:

Bu kadınlar çok garip ahahshdhd çok tatlısınız ya :KK70:
İkizlerim ya ondan :p
Yok ben baştan öteki mesajları yanlış anlamışım eğlenelim diyince de pek olmadı :)
Aman bulaşmayın bana ha bugüne kadar beni anlayan çıkmadı zaten haha :))

Hep sensin diyorum şuan ama benim dediğim oluyor :KK70:

.eskiden çok diklenirdim ikimizde bağırdık evde

İlla benim dediğim olacak ben ben ben diyordu inat ediyordu
.

Ablam dediki bazı erkekler inatlasinca kötü oluyor alttan al istemezen bile he de geç .hakikaten artık herşeyi bana soruyor

Fikrimi alıyor hatta bazen benim istediğim olsn istiyor 12 yıldır evliyiz bu arada önümüzdeki yaz tam 12 olacak :confused:
Allah nazarlardan saklasın bacım. Darısı başıma :KK70:

İkizlerim ya ondan :p
Yok ben baştan öteki mesajları yanlış anlamışım eğlenelim diyince de pek olmadı :)
Aman bulaşmayın bana ha bugüne kadar beni anlayan çıkmadı zaten haha :))
Aslan ikizlerle bayağı iyi anlaşır ben de şuan sana karşı çok samimi bir çekim hissettim bacım :KK70: ay sarilasim geldi

O güzel gözlerinden yaşlar yalnızca mutluyken dökülsün 💞
Sağ ol arkadaşım aynısı senin için de geçerli :)
Sen aslan burcusun ha zıt burcun kova anlaşmama ihtimaliniz bu yüzden aslında.
İkinizin haritasında uyum olunca ilişki yaşayabiliyorsun. Ya da kovayı anlamak için senin de dengesiz olman lazım.
Uyum yoksa boşver hem ben burçtan girdim ama hani yaptığı şeyden hoşlanıp sonra birden olumsuz düşünmeye başlıyorsa o iş yaş. Arkadaşının ya da bir başkasının lafıyla harekete geçenleri sevmem. Dış göz olarak yorum almak istersin ama dediğinin aynısını uyguluyorsan sen kendi düşünceleri olan bir birey değilsindir.

Sağ ol arkadaşım aynısı senin için de geçerli :)
Sen aslan burcusun ha zıt burcun kova anlaşmama ihtimaliniz bu yüzden aslında.
İkinizin haritasında uyum olunca ilişki yaşayabiliyorsun. Ya da kovayı anlamak için senin de dengesiz olman lazım.
Uyum yoksa boşver hem ben burçtan girdim ama hani yaptığı şeyden hoşlanıp sonra birden olumsuz düşünmeye başlıyorsa o iş yaş. Arkadaşının ya da bir başkasının lafıyla harekete geçenleri sevmem. Dış göz olarak yorum almak istersin ama dediğinin aynısını uyguluyorsan sen kendi düşünceleri olan bir birey değilsindir.
Benim yükselenim ve baskın burcum terazi belki de o yüzden uyum tutturuyoruz ama bazen de böyle uyuşmazlık oluyor tilt oluyorum. Kendince sorgulamaları var en ufak beğenmediği hareketimde sorgulamaya başlıyor acaba bizden olmaz mı diye. ya kendinden emin değil ya da bizden. Bilemiyorum Allah sonumuzu hayretsin :'(

Ben söyleyeyim, kovalar biraz syran gönüllüdur,hep pesinden koşulsun,elde ettigini anladığı anda başka limanlara yeljen acar,zira onun için heyecandır önemli olan,heyecani bittimi,9 cocuguda olsa o ilişkide ardina bakmadan kaçar,biraz zoru oynamaniz lazım,birde hep bir görünüp bir cekilin ki emin olmasin duygularinizdan, samimiyeti ve açıklığı severler,ama duygulariniz konusunda bu kadar net olmayin,hep kafasinda size dair bir gizem bir cozememislik olsun ki sizi merak etsin! Bol şans 😉
Oyşş beni anlattı :KK200:

Benim yükselenim ve baskın burcum terazi belki de o yüzden uyum tutturuyoruz ama bazen de böyle uyuşmazlık oluyor tilt oluyorum. Kendince sorgulamaları var en ufak beğenmediği hareketimde sorgulamaya başlıyor acaba bizden olmaz mı diye. ya kendinden emin değil ya da bizden. Bilemiyorum Allah sonumuzu hayretsin :'(
Çok üzme kendini tamam mı değmez çünkü :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X