Merhaba hanımlar,
Bir senedir kova erkeği ile görüşüyorum ve geçen ay da bana karşı hislerini açıkladı. Her şey çok iyiydi bayağı ilgiliydi. Sonra bir arkadaşı bizi görmüş ve bir şeyler demiş bunu takiben kova beyi bizi sorgulamaya başladığını söyledi. Soğuk atmaya başladı, bir hafta önce aşırı ilgili olan adam bir kişinin sözüyle araya kilometreler koydu.En son bana karşı hislerinin bir heves olduğunu çabucak bittiğini söyledim. O günden beri ne mesaj ne arama. Duvar oldu resmen. Sözüme kırıldığını biliyorum o yuzden en son müsait olunca soyle arayayım bu durumu konuşalım dedim. İki gündür müsait olmadı ne hikmetse. Ben ne yapayım, nasıl davranayim? Kova erkeği ile nasıl baş ederim nolur yardımcı olun
Edit: kova erkeği olan kişi dindar ve arkadaşı evlenmeden böyle şeyler doğru değil gibisinden bir şey demiş anladığım kadarıyla. Bu sebepten bana uzak davranınca ben de dayanamayıp 'yasadigin her şey bir heves zaten' dedim bundan sonra doğru düzgün ne mesaj ne arama. Bu cumleme kızdığını da belirtti üstü kapalı bir şekilde.
Edit2:konuştuk telefonda.askeriyede eğitimde olduğu için iki gündür çok yoğun olduğunu söyledi. Gerçekten söylediğim heves kelimesine takılmış. Benim laf sokmalarimdan önceden de çok rahatsız olduğunu şimdi de bir şeyin değişmediğini söyledi. İletisimi bitirmek iki tarafın da birlikte vereceği bir karar dedi. Ben de sen konuşmak istemezsen ben senin peşinde koşacak değilim dedim. Hemen karar vermek zorunda değiliz yine konuşuruz dedi ve kapadik.