Kötü biri miyim?

arabayı satın kalan kredıyı kapatın arta kalan para ile gzue bır gezıye cıkın derım.. boylelıkle esınızın maası da kendıne kalır o da kendı ozel ıhtıyaclarını ve evın genel gıderlerını karsıalr sızde kendınız ve cocugunuza yatırım yaparsınız asıl sorum maddıyat ve o anlamda tum sorumlulugun sızde olması bence esınızı evın erkegı gıbı goremıyorsunuz.

Çalıştığım okullar sizin gibi idareci ve öğretmenlerle dolu.Herkes borca harca girmiş ölçüp biçmeden , evden eşten soğumuş.Belki de bazıları bahane arıyordu , o yüzden soğudu.Bilemiyorum.Ama şunu söylemek isterim evli olup da evli ya da bekar insanlarla flörtöz takılan , konuşan insanlar çok çirkin görünüyor dışardan.Kendilerini belli de ediyorlar.Ne yapacaksanız boşanıp yapın.

Eskiler " Yokluk dövüştürür , varlık seviştirir." derler.Sizin maddi sorunlar da sizi yormuş ve eşinizden soğutmuş olmalı.Eşiniz ilkokul mezunu ama çok fazla kazanan bir müteahhit olsa bu sorunlar olmazdı diye düşünüyorum.

kadınlar eğitimsiz olsa bile eğitimli kariyerli bir erkekle evlenebilir,sorun olmaz.
kadınlar çalışmasa da geliri yüksek biriyle evlenip pek çok lüks harcama yapıp, gezip tozabilir gene sorun olmaz.
nedense erkeklerin eğitimi ve maaşı düşükse biz kadınlar için devasa sorun oluyor.
düşmez kalkmaz bir Allah ne olacağımız belli olmaz.

ben de az önceki mesajımda bunu demek istemiştim.

Bence ortaklaşa bir karar değil sırf kendi hevesi için zar zor ikna etmiş karısını.
Ya hadi araba olayını da geçelim he he diyelim de adam olmayan parasını gidip kv ve görümceye veriyor üstelik eşine hiçbir konuda yardim etmiyor.
Kadın evi terk ediyor da o şekilde düzeliyor niye çünkü kadın gitti para da gitti.
Görünen tablo bu ve bu adamın hiç savunulacak bir yani yok neresinden tutarsak tutalım.

Ama hemen hemen aynı sayılar farklı benzerlik var sadece onun şu an 13 konu sahibini 18 aylik
Konunun özüne ve kişinin sorununa ve yine adamı çevresindeki erkeklerle kıyaslama tarzına bakın lütfen. Sadece üzerinde oynanmış bir konu. Hatta düzelme şekli de kişi yine baba evine gidiyor öyle düzeliyor. Konu sahibi nasıl istiyorsa öyle anlatıyor. Diğer konu da fevri yazıları yüzünden üzerine gidilmişti. Burada tutum değiştirmiş.

İki bireyde SUÇLU.
EVLİLİKTEN SENİN BENİM OLMAZ.
Brşey alınıyorsa ikisinindir.
Bu bir Telefon değil kişiye özel.
Araba illaki hanım efendıde kullanıyodur arabayı .

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HASTALIKTA SAĞLIKTA EVET DİYORUZ.
Kocamın parası yok , ben ondan çok kazanıyorum . Falan filan fisman derse olmaz.

' Kocasıının annasına kardeşine para yedirmesi konusunda sitemımı dile getirdim zaten gözünüzden kaçmış .

Konu sahibiye sormak lazım eğer o konuyu okuysaydi bu konuyu açarmiydi?
Madem aynı kisi olsaydı aynı konu açmış olsaydı burda kazen ve mune anlar.
En iyi takip eden onlardır.

Bence konu sahibinin üzerine gereksiz gidiliyor.
Mesele sadece araba kredisi maaş değil.
Adamın eşinin parasını gizli gizli başkalarına vermeye çalışması yanlış.
Kv ve gorumceyle görüşmesi için baskı yapması yanlış.
Bu kadar yoğun çalışan bir kadına ev işlerinde hiç yardımcı olmaması yanlış.
Yanı birçok yanlış var ve kadın haliyle soğumuş.
Ama buradakiler kadına paragöz muamelesi yapıyor gibi sanki.

Konu sahibi sadece bunu takmıyor ama adamı eğitimden vuruyor. Çevresindeki erkeklere benzemesini istiyor. Bence iki tarafta savunulamaz. Bir tek şu varki adam eşini kaybetmek istemediği için elinden geleni yapmaya başlıyor.

+1 çok güzel anlatmışsin tebrik ediyorum:)

Evet ben daha çok o noktalara takılıp adama sınır oldum zaten.
Kv ve gorumceyle görüşmesi için baskı yapmasına filan.

ev işleri kadına zimmetli değildir de

konu sahibinin "Bu kadar yoğun çalışan bir kadın" olduğu sonucuna nasıl ulaştınız ki

okulda müdür imiş

mesaisi belli, işi belli

gecesi gündüzü belli

fabrikada vardiyalı günde 12 saat çalışan nice kadınlar var

biz mi fesadız bilemeyeceğim de öyle çokkkkk yoğun çalıştığını düşünemedim konu sahibinin

Bu yazdıklarına harfiyen katılıyorum ona bakarsakherkes lüks araba sahibi olmak ister o zaman eşi destekleyen arkadaşlar da yemesin icmesin olan maaşını lüks arabaya yatirsin:)) konu sahibi gibi de iböyle şi iyi olan iyi niyetli saf birini bulsun oohh ne ala memleket :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…