Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Kızlar bence okuyun..!! ben de 2-3haftadır falan şöyle yapıorum:
Sabah kalkıorum önce 2 bardak su içiorum sonra kahvaltıda bol yeşillik yiorum gün boyu en fazla 2 dilim kepek ekmek yiorum ve mutlaka en az 2 kupa yeşil çay içiorum ve ponza taşını alıp aktardan aldığım selülit yağını basen bacak göbek ne warsa dairesel hareketlerle sürüorum sonra termal şortumu giyip en az 25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş yapıorum ve sonra 10-15 dk bisiklet ve bir o kadar da bacak kalça egzersizi..vucut spordan sora hala yağ yakmaya dewam ettiği için şortu hemen çıkarmıorum mesela egzersizi bırakalı nerdeyse 1buçuk saat oldu bacak ve kalçam hala yanıo:)..neese sonra banyoya gidip tekrar ponzayla ya da kabak lifiyle yeniden masaj yapıorum ve en son bi soğuk su tutuyorum bu bacaklarıma şok etkisi yapıo.iyice kurutup nivea vücut sıkılaştırıcısını ve de good bye selülit kremini karıştıp bi daha iyice yediriorum nasıl emio bi görseniz..Veee Sonuçta 2-3 haftada 2-3 kiloya yakın verdim ve bacaklarımda sanki biraz değişmleer başladı gibi hem çok pürüzsüz oldu hem de azcık sıkılaştı gibi..tam gaz dewam ediorum ben kızlar bugün yarın da vakumlu masaj aletim gelio..En iyisi spor we dikkatli beslenme ben 2 aydır beyaz ekmek hamur işleri pilav makarna yüzü görmedim..ve buarada 4gündür de yağ yakıcı kürden içiorum(bu siteden aldım tarifini) metabolizma hızlandırıyo..

ne güzel..ben tembellikten kür krem masaj isine hic giremiyorumm

Ya ben de aynı çok üşeniodum sora böle spor falan yapmaya başlayınca dedim boşa gitmesin bi şekilde bu selülitlerden kurtulmak lazım..masajla selülite daha ii karşı koymuş oluomuşuz..şart yani..öle kreme falan gerek yok aktardan gene alıp karıştırcam ben ender saracın tarifini..yaş 28 walla şimdi bişeyler yapmazsam ilerde acısını ben cekicem gene..kötü bir görüntü ve kalın bacaklar ((

katilmak istersen bekleriz canimm..

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/433025-diva-incelme-takimi.html

bugünlük sporumu yaptım
60 dk hızlı tempo 5.0 5.8 arası
5000 km 313 calori

20 dk zayıflama kemeri malum bölgelere
25 sağ 25 sol twister
20 mekik
15 sağ 15 sol bacak kaldırma yan yatarak

ve bir adet gebermiş ayşen :86::86:

bende kosu bandimi sabirsizlikla bekliyorum...
gelsede su evde skildigim dakikalr yürüsem

vavvv harikasın arkadaşım ahhh ahhh benden sadece 30 dk yürüyüş

benim kosu bandi hakkinda bilgisi olan varmi..:44:
markahakkinda bilgisi olan veya nasil oldugunu bilen

canım bende çok veremedim yaa 6 ay geçti aslında sütümüz olsun diye yiyip duruyoz sütün ham madesi su onu bol tüketsek daha iyi olucak da nerdeee neyse ben iki gündür koşu yapamadım evde temizlk vardı bugün allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum lojmanın spor salonuna .. bende sizleri okuyunca feyz alıyorum inş başarırız zayıflarız güzel güzel ciciler giyerizz :)

bugün 65 dk 5.6 hızda 5200 km yol gittim 335 calori yaktım
ve diğer egzersiz hareketlerini

inşlh atarız şu fazlalıkları canım

gene koşuya gidemedim sag sol hareketleri yaptım 20 tane bel çalıştırdım bacaklarımı saga sola kaldırdım ayaktayken 10 ar defa bide elma toplama hareketi yaptım off yarın kociş bebege bakıcak giderim inş yürüyüşe:)

ben dün gittim yürüyüse tam 1,5saat 10kmden fazla yürümüsüm..hep ayni yerde yürümedigim icin fark etmedim bile..
ama kücük ayak parmagim su toplamis

herkese merhaba :80: ben de voit white 700 aldım yarın gelecek inşallah..iştahım çoktur,rejim yapamam ve tatlıya bayılırım..sık ve çok yerim evli ve 7 yaşında bi çocuk annesiyim..her geçen gün kiloma kilo kattım.aynı zamanda öğretmenim..şu anda 76 kiloyum.hedefim 60 gülüyorum şu an ama kararlıyım hem yiycem hem koşup terleyip zayıflayacağımsize de her gün yazmak isterim:92:..koşu için ayakkabımı da yarın alıcam.sauna eşofmanım var.bioderma dan yağ yakıcı krem aldım.bi de xenical 120mg 84lük ilaç aldım..yarın kısmetse başlıyorum İNANIN ARKADAŞLAR..UNUTMAYIN Kİ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

öZMEN herhalde bana yazdın.teşekkür ederim Ayakkabılarımı aldım.birazdan koşu bandım gelecek ve ben sporuma başlıycamhadi yazın ama yaa yalnız bırakmayın beniiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…