- 5 Ocak 2011
- 171
- 0
öZMEN herhalde bana yazdın.teşekkür ederimAyakkabılarımı aldım.birazdan koşu bandım gelecek ve ben sporuma başlıycam hadi yazın ama yaa yalnız bırakmayın beniiiii
hepinize başarılar arkadaşlar darısıda benim başıma 3 aydır koşu bandım duruyor 1 ay devam ettim kilo veremeyince pesettim sonra sağlık sorunlarım girdi araya yeniden başlamak istiyorum yaza az kaldı 89 kilo 162 boyundayım acayip moralim bozuk hiçbirşey yakışmıyor kocaman göbeğimden nefret ediyorum
canım bende 1.60 boy kilo 76göbegimden totomdan nefret ediyom bende ama en yakın zamanda allah saglık verirse inş sporla atıcaz onları arkadaım sıkma canını canım
hepinize başarılar arkadaşlar darısıda benim başıma 3 aydır koşu bandım duruyor 1 ay devam ettim kilo veremeyince pesettim sonra sağlık sorunlarım girdi araya yeniden başlamak istiyorum yaza az kaldı 89 kilo 162 boyundayım acayip moralim bozuk hiçbirşey yakışmıyor kocaman göbeğimden nefret ediyorum
ben kaç gündür yürüyemiyorum sizi böyle okuyun ca kıskandım kalkıp yürüyeyim bende
şoş koş gitcek inş kilocuklar tşk arkadaşım desteğin içinişte buuubiz yılmıycaz bedenimiz yılacak verecek o kiloları biiirr biiirrrr
Benimde nasıl zayıflıyacam ben ye dile kolay 30 kilooooo offf bir sihirli değnek olsa beni doğumdan önceki kiloma cevirse diyette yapamıyorum yapınca sütüm kesiliyooo
arada kullanıyorum ama olmuyor ki o şekildebende diyet yapmıyorum ama çok hareketsizim.kendimi hiç sağlıklı hissetmiyorum. biliyorumki spor yapınca insan daha enerjik oluyor.
naaptın sen kullanıyormusun koşu bandını?
arada kullanıyorum ama olmuyor ki o şekilde
herkese merhaba :80: ben de voit white 700 aldım yarın gelecek inşallah..iştahım çoktur,rejim yapamam ve tatlıya bayılırım.. sık ve çok yerim evli ve 7 yaşında bi çocuk annesiyim ..her geçen gün kiloma kilo kattım. aynı zamanda öğretmenim ..şu anda 76 kiloyum.hedefim 60 gülüyorum şu an ama kararlıyım hem yiycem hem koşup terleyip zayıflayacağım size de her gün yazmak isterim:92:..koşu için ayakkabımı da yarın alıcam.sauna eşofmanım var.bioderma dan yağ yakıcı krem aldım.bi de xenical 120mg 84lük ilaç aldım..yarın kısmetse başlıyorum İNANIN ARKADAŞLAR..UNUTMAYIN Kİ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR