ben şimdiye kadar 21 kilo verdim
tabiki diyet yapiyorum (diyetisyene gidiyorum) ama aynı zamanda koşu bandında yürüyorum haftada 3-4 kere 1er saat
yazın hep dışarda yürüdüm ama kışın özellikle çok iyi oluyor
soğuklarda ve yağmurda dışarda uzun uzun yürüme şansım olmuyor çünkü 20 aylık kızım var bırakcak kimsem yok
akşamları dizi saatlerinde çıkıyorum üzerine biryandan diziyi izliyorum biryandan yürüyorum veya bir arkadaş yada annemlen telefonda konuşuyorum vakit nasıl geçiyor anlamiyorum bile
ilk zamanlar almak istememiştim dışarda yürürüm boşu boşuna masrafa gerek yok sonra kullanmam durur öyle diye ama iyiki almışım hiç pişman değilim
çok teşekkür ederim. kilo vermek zorundayim hiçbişeyim üzerime olmuyor köşede kalmaması gerekiyor alıcam ve 15 kilo verene kadar koşucam.
ne güzel ne mutlu size.. ne kadar sürede verdiniz peki bu kiloyu? birde haftada 3- 4 kez yürümek yeterli oluyor yani hıım ? ben hergün yürüyemiyorum diye çok üzülüyorumdaa.. :))
hepinize çok çok teşekkür ediyorum. cesaret verdiniz bana Altis sd 5000 almaya karar verdim gelişmeleri yazıcam buraya 1 hafta içinde başlıyorum koşmaya. hadi hayırlısı... kolay gelsin cnm bende senin gibi kilolu bir anneyim 1 hafta önce koşu bandı aldım başka rahatsızlıklarım vardı o yüzden daha koşmaya başlayamadım inşallah azimle bu kiloları vereceğiz buradan paylaşırız artık verdiğimiz kiloları
kızlar benimde koşu bandım var ilk zamanlarda düzenli biniyodum ama bir kaç aydır yürüyemiyorum.bu ay içinde kilo aldım 67 ye çıktım ve hemen vermem lazım sinirlerim bozuldu.irademe shp değilim yemek konusunda durduramıyorum kendimi.burda hepberaber anlaşıp yürüyüşlere başlayalım hem aynı günler 1 saat yürüyelimki ertesi gün burda rapor verelim birbirimize hem destek olmuş oluruz ne dersiniz kızlar