Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

evet senin için baktım :)
ilk yarım saat 5.0 da
sonraki yarım saat 5 6 arası yürüdüm
40 dk da 3200 km 205 kalori yakmıştım :KK16:

Evet canım 40 dk da bende de 3.200 km yazıyo ama cal aynı deil alla alla aynı hızda yürümüş halbuki neese en iisi ben klavuzu buliim saol tatlımm buarada...

Evet canım 40 dk da bende de 3.200 km yazıyo ama cal aynı deil alla alla aynı hızda yürümüş halbuki neese en iisi ben klavuzu buliim saol tatlımm buarada...

servisinide arayıp sorabilirisn canım
ama edeceği nedir üç aşağı beş yukarı aynıdır :KK37:
bugün 65 dk üstündeydim program seçip yaptım bi hızlandı bi yavaşladı şaftım kaydı
gide gide 5 km yol 300 küsür kalori yaktım 300 nedirki :KK37:

rica ederim canım :KK16:

Son düzenleme:
bu gün tartıltım sadece 500 gr vermişim oda eminim su kaybı dır offff 30 kilo duruyo hala neyse ama bugün bir spor yaptım ki
30 dk yürüdüm 10 dk bisiklet 30 dk plates ayyyyyher yerim gevşedi......
birde kilo vermedim ama giydiklerim ayrı bir yakışıyo sanki ...... ama hedefim 50 yani ben 50 kiloyum diyene kadar durmak yoook spora devam:KK8::KK66::KK66::KK66:

bende yürüyüş bandı alalı 20 gün oldu hem spor hem diyet 2.5 kilo verdim yalnız ben sizin gibi 1 saat yapmıyorum yani yapamam heralde o kadar hiç denemedim 20 dk zor dayanıyorum hem yoruluyorum hem sıkılıyorum.belki biraz hamlığım gidince yarım saate falan çıkarabilirim.ya bide elektrik çok geliyo diyolar kullanan arkadaşlarım faturanız ne durumda?

bu gün tartıltım sadece 500 gr vermişim oda eminim su kaybı dır offff 30 kilo duruyo hala neyse ama bugün bir spor yaptım ki
30 dk yürüdüm 10 dk bisiklet 30 dk plates ayyyyyher yerim gevşedi......
birde kilo vermedim ama giydiklerim ayrı bir yakışıyo sanki ...... ama hedefim 50 yani ben 50 kiloyum diyene kadar durmak yoook spora devam:KK8::KK66::KK66::KK66:
canım zaten spor yapmak demek zayıflamak değil sadece vücudumuz sıkılaşıyo :13:

durmak yok yola devam :KK55:

bende yürüyüş bandı alalı 20 gün oldu hem spor hem diyet 2.5 kilo verdim yalnız ben sizin gibi 1 saat yapmıyorum yani yapamam heralde o kadar hiç denemedim 20 dk zor dayanıyorum hem yoruluyorum hem sıkılıyorum.belki biraz hamlığım gidince yarım saate falan çıkarabilirim.ya bide elektrik çok geliyo diyolar kullanan arkadaşlarım faturanız ne durumda?
canım çok hızlı tempoda yürüyosan 20 dk bile dayanamazsın
ben program seçiyorum o bi yükseliyo bi iniyo yani arada 1 dk felan koşturuyo sonra hızlı tempo sonra yavaş felan :KK1:
bende bazen çok yoruluyorum 40 dk 30 dk felan yapıyorum bugün olduğu gibi :KK53:
bizde yeni aldık fazla olmaıd elektrik faturam 65 den aşağı pek gelmez benim bakalım ne kadar gelcek :KK37:
benim koşu bandının yanında birde zayıflama kemeri masaj aleti var onu yapmıyorum çok elekrtik yakıyo diye ama :26:

slm kizlar..bu konu süpermisss..bende kosu banti almak istiyorumm..
benim sorunum göbek kiskinda gögüslerim falan normall ergenlik döneminden kalma göbegim cok yagli ve eritmek istiyorumm..
mekik aleti siparis verdim kendimee ama kosu banti istiyorum..
30dk hizli tempo yürüyüs sonra mekik haraketi süper olur die dusunuyorumm..
rejim yapmiyorum ama yediklerime dikkat etmeye calisiyorum pazartesinden beri..
amacim saglikli beslenmek ve sporla birlikte rejim yapmadan zayiflamak..
göbegim artik düz olsun istiyorumm...
ben postanede calisiyorum 1,5aydir staj goruyorumm günde en az 3-4saat yürüyorum ztn
ama tempolu olmuyo tabikidee netten siparis verdim bügün kosu bandi hadi hayirlisi geldiginde yazarim sizede 2-3hafta icinde gelicek sanirim:KK25:

merhaba,ben de koşu bandı kullanıyorum.Bu gün 20 gün oldu.ama 1 kilo ancak gitmiştir.her gün kullanıyorum.yarım saat yürüyorum.Ben sigarayı bıraktım.8 kilo aldım.nasıl vereceğim bilmiyorum.müthiş iştah var bende.

merhaba,ben de koşu bandı kullanıyorum.Bu gün 20 gün oldu.ama 1 kilo ancak gitmiştir.her gün kullanıyorum.yarım saat yürüyorum.Ben sigarayı bıraktım.8 kilo aldım.nasıl vereceğim bilmiyorum.müthiş iştah var bende.

20günde 1kilomu :KK53:
ben diet yapiyormus gibi düsünmüyorum kendimi sadece saglikli besleniyorumm:63:
cünki insan diet olarak düsününce ister istemez psikolejik sürekli cani birseyler istiyor acikiyor:KK52:
benimki gelsede bende baslasam biran öncee...

arkadaşlar merhaba ben kadınlar klübünde yeniyim . en büyük derdim fazla kilolarım.93 kiloyum boyum 1,69. koşu bandı almayı düşünüyorum. her gün 1 saat koşmayı düşünüyorum. bir de yapışkanlı zayıflama bantlarından alacağım . inşallah zayıflarım. bitkisel zayıflama kapsülleri zararlı mı acaba?
bilen varsa yazabilir mi ?

arkadaşlar merhaba ben kadınlar klübünde yeniyim . en büyük derdim fazla kilolarım.93 kiloyum boyum 1,69. koşu bandı almayı düşünüyorum. her gün 1 saat koşmayı düşünüyorum. bir de yapışkanlı zayıflama bantlarından alacağım . inşallah zayıflarım. bitkisel zayıflama kapsülleri zararlı mı acaba?

bantlarla ve haplarla parani bosuna ziyan etme derimm..
cünki hic bir doktor tavsiye etmiyor..
sporla dengeli beslenerek ve kalici olarak zayiflamak en güzeli bence..

bencede arkadaşım onlara paranı harcama yeşil çay iç birde elma sirkesini dene işe yarıyo diyolar bu arada buün itibariyle 1 kilo gitti spora devam gidecek işn bu kilolar bugün itibari ile 80.400 kg yim
şunun şurasında ne kaldı 30 kilo :):KK52:

zayıflama bandını kesinlkle tavsiye etmiyorum. ben bi buçuk sene almıştım ti-ji zayıflama bandı diye bişe. inan ki hiç bir işe yaramıyor gram farketmiyor, benimle mi alakalı diye yengem verdim o da kullandı, öyle tok hissettirmesi felan da yok.
koşu bandını da aldım 5-6 ay oluo ama toplasan 10 saat üzrinde durmamışımdır. sırf yürüyeyim diye babam özel oda yaptı televizyondur dvd dir aldı ama yok resmen nefret ediyorum:2: kendimi nası gaza getireceğimi bilmiyorum:KK50:

benim kosu bandim gelmedi daha ama bugun bende isten sonra yarim saat yurudum yigenimle beraber
8aylik daha bebek arabasina koydum hem onu gezdirdim banada süper bir yürüyüs oldu :KK15:

mrb kızlar hamilelikte acaip kilo aldım 66 ile başladım 92 kg ile bitirdim hamileligi şimdi kızım 6 aylık bende 76.6 kg a düştüm en az 65kg a geri dönmek istiyorum:KK43: .gecen iki hafta k fleks kullandım bitince devam etmedim. bende bugün ilk koşumu yaptım ilk önce 5.5 ile hızlı yürüyüş yaptım aralarda birkaç dakika 7 ile koştum toplamda 40dk oldu .10.6 calori yazıyodu 4km için bakalım yarın inş devam edebiliirm gelişmeleri yazarım inş devam edersem :)herkese güzel kilo vermeler:KK66::KK66:

ayyyy tartı 80 dedi oh be gerçi 400 gr verdim ama olsun 400 gr 400 gr sizinle paylaşmak istedim kızlar durmayın koşun atacağız o fazlalıkları..........sporlu günler....:KK66::KK66::KK66:
mrb kızlar hamilelikte acaip kilo aldım 66 ile başladım 92 kg ile bitirdim hamileligi şimdi kızım 6 aylık bende 76.6 kg a düştüm en az 65kg a geri dönmek istiyorum:KK43: .gecen iki hafta k fleks kullandım bitince devam etmedim. bende bugün ilk koşumu yaptım ilk önce 5.5 ile hızlı yürüyüş yaptım aralarda birkaç dakika 7 ile koştum toplamda 40dk oldu .10.6 calori yazıyodu 4km için bakalım yarın inş devam edebiliirm gelişmeleri yazarım inş devam edersem :)herkese güzel kilo vermeler
bak sen ne güzel kilo vermişsin arkadaşım bende 66 ile hamile kaldım 86 ile doğum sonra 77 ye kadar düştüm ama molum süt oldun dersine 82 ye geri çıktım ve sütüm kesilmesin diye oğlum 6 aylık olana kadar diyet yapmadım yeni başladımmmm......koşu ve plates yapıyorum hayırlısıyla zayıflıycaz arkadaşım ......sakın pes etme çünkü sizin yazılarınız bana destek oluyor kk ye tşkler:KK16::KK16:

günaydinn...6da kalktimmm 2bardak limonlu suyumu ictim havanin biraz aydinlanmasini bekliyorum:KK52:
yürüyüse cikicamm:KK64:
kosubandim olsa böylemi olurdu amaa:KK43:

zayıflama bandını kesinlkle tavsiye etmiyorum. ben bi buçuk sene almıştım ti-ji zayıflama bandı diye bişe. inan ki hiç bir işe yaramıyor gram farketmiyor, benimle mi alakalı diye yengem verdim o da kullandı, öyle tok hissettirmesi felan da yok.
koşu bandını da aldım 5-6 ay oluo ama toplasan 10 saat üzrinde durmamışımdır. sırf yürüyeyim diye babam özel oda yaptı televizyondur dvd dir aldı ama yok resmen nefret ediyorum:2: kendimi nası gaza getireceğimi bilmiyorum:KK50:
canım kendini gaza getirmek için diyet başarı öykülerini oku sık sık ben öyle yapıyorum :)
burayada yürüdüğün dk yı km yaz ki sanada moral olur
benimde bazen canım yapmak istemiyo ama sonra diyorum diyetle çokkk yavaş kilo verne biriyim yapmam lazım takıyorum kulaklığı açıyorum radyoyu 1 saat çabuk geçiyo böylelikle :KK16:

ben günde yarım saat koşuyordum.Bu gün 40 dk koştum.Umarım süreyi arttırmak işe yarar.Fazla da abartıp bıkmak istemiyorum.Az olsa da her gün olması önemli.diyet falan.......:2:
ilk zamanlar bende 30 40 arası değişiyodu yürümem ama alıtım artık zorlanmıyorum 1 saat 65 dk oluyo artık :KK8:
günaydinn...6da kalktimmm 2bardak limonlu suyumu ictim havanin biraz aydinlanmasini bekliyorum:KK52:
yürüyüse cikicamm:KK64:
kosubandim olsa böylemi olurdu amaa:KK43:
selam canım sen ne marka aldın koşu bandını merak ettim :97:

birde kızlar kaçda yürüdüğünüzü kaç km yol kat ettiğinizi kaç cal taktığınızı hepsini yazın not tutar gibi zevkli oluyo :92:

ben dün 65 dk hızlı tempoda yürüdüm 5.200 km yol gittim 334 calori yktım
genellikle 5.5 da yürüdüm ama bazen 10 yapıp 1 dk koştum :KK52::KK52:

X