Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

evimde değildim bu yüzden 1 hafta ara vermek zorunda kaldım
hadi kızlar tembelliği atın üstünüzden koşalımmm

kızlar koşu nasıl gidiyo ben bikaç gündür yogundum gidemedim en son tartıldıgım 76.5 tum bugün tartıldım 75.9 çıkıyo yani kilo çok az vermişim of off yaz gelmeden 10 kilo gitmesi lazım en azzzzzzzz :) koşalım güzelleşelim :)

hemen moralini bozma verdiğin kilodan daha fazla incelme oluyor :)

koşu bandı acayip işe yarıyor özellikle size en uygun hızda en az 25 dakika tempolu yürüyüşte.. zaten illaki koşmanıza gerek yok özellikle diz ağrınız filan varsa sakın ha koşmayın.. mümkünse 6 hız iyidir ben en son 6.7 e çıkmıştım ama zorlamışım ertesi gün bacak kaslarım inliyodu naptın bize diye

Arkadaşlar bakın ,

Tüm yorumları okudum , pekçoğunuz 5.5 ile yürüyor ,kalori miktarının azlığından bahsediyor.Yıllardır spor yapan biri olarak bu duruma kayıtsız kalamadım ve sizlere en iyi tavsiyeyi vermeye geldim.

1.5 saat yürümeye , diz ve eklemleri zorlamaya gerek yok.Bu başka hastalıklara yol açar. Kilo vermek için yapabileceğiniz en güzel şey 6 tempoda 25 dk yürümek , bu 25 dk içinde 5-8 defa kadar bir anda hızı 8 veya 10'a çıkarıp 30 saniye veya 1 dakika koşup daha sonra hızı tekrar 6ya indirmektir.Hem yakacağınız kalori miktarı 2 katına çıkar ( çizelgede göstermese bile ) hem de önünüzdeki 24 saat boyunca bazal metabolizmanız 2 katı daha hızlı çalışır.Yürümeseniz bile yakmaya devam edersiniz.

Hepinize sağlıklı günler dilerm.

merhaba kızlar
benimde yürüyüş bandım var akşamları düzenli olarak yürümeye çalışıyorum ama bi türlü 3 günün üzerine çıkamadım yaza kadar en az bi on kilo vermem lazım

aranıza yeni katıldım ben de dün başladım. 6 hızda 40 dakika yürüdüm. düzenli olarak yürümeye çalışıcam haftada en az 5 gün olarak hedef koydum, bir kaç yıl önce düzenli yürüyerek bir ayda ciddi anlamda incelmiştim kilo da vermiştim tabii ama sıkılaşma sayesinde 2 kilo verdiysem 4 5 kilo vermişim gibi görünüyordu. hadi bakalım maraton başlasın

merhaba kızlar
benimde yürüyüş bandım var akşamları düzenli olarak yürümeye çalışıyorum ama bi türlü 3 günün üzerine çıkamadım yaza kadar en az bi on kilo vermem lazım

bak şöyle yapalım her gün yürüyüşünü yap ve buraya yaz belki bu seni motive eder

maşallah hızlı başlamışsın. dediğin gibi 1 kilo versen 3 kilo incelmiş görünüyorsun. bende bi 10 kilo versem hiç fena olmaz hani ama incelmek ve hareketli bir hayat daha önemli benim için

arkadaşlar hepınız cok guzel bılgıler vermıssınız ama bırde kullandıgınız kosu bantlarını ve modellerını yazsaydınız cok gusel olurdu . kosu bandı alıcaz bızde ama hangısı ıyıdır bılemıyorum kullanan ardkslar yardımcı olabılırlermı ?

benimki voit 2815 3 seneyi geçti memnunum. hangi marka alırsan al nabız ölçümü mutlaka olsun gerçi artık hepsinde var. birde eğimi otomatik olmalı

Bende Voit Epic M kullanıyorum,1500tl gibi bir fiyata almıştık.

Üzerine monte edilmiş masaj aleti var ve sadece 5 günde 6-7 dk. yaptığım halde sıkılaştığımı hissediyorum.

Özellikle sıkılaşma,selülit azalmasında ve hızlı yağ yakmaya yardımcı oluyor.

Aynı zamanda twist,mekik aparatı ve kol/ayak hareketleri için lastikleri var.

Ben aletimden memnunum ama tek dezavantajı manuel eğim olması.

Ama onda da zaten hep eğimli kullandığım için kendi adıma bir sorun yaşamıyorum.

Voit'in her ürününü öneririm, bu işin ehli olan bir marka; ilerisinde de hiçbir sorun yaşamazsınız teknik destek olarak...

Bu arada benim ilaçlar yüzünden aldığım 5-6 kilo fazlam var...

Duyduğuma göre koşu bandıyla düzenli spor yapıldığı taktirde 20 kilo verenler bile varmış...

Arkadaşlar bende 5 gündür ortalama 6 km hızla yaklaşık 45 dk yürüyorum . Bu cuma tartılınca sizede bilgi veririm. Umarım motivasyon için biraz kilo vermiş olurum ve sizinde hevesiniz artar. Sevgiler.

Merhaba canım, umarım mesajımı görürsün. bu aldığın koşu bandından memnunmusun çok gürültü oluyormu yani ses nasıl, dayanıklılık,kullanılan malzemenin kalitesi nasıl eğim var mı çok soru sordum canım ama kampanyada bu ürün onun için acele ediyorum

aman dıyım altis sd500 hakkında cok olumsuz yorum okudum yaklasık 3 aydır kosu bandı arastırması yapıyordum . ılk dıkkatımı ceken bu banttı ama ınce bır arastırma sonrasında sırketın bu banta ılk 3hp sonra 2,5 hp motor gucu verdıklerını okudum. yanı bılgılerı yalan ..

merhaba canım, bende okudum o yorumları evet olumsuz yorumlar var ama acaba aynı model mi hani motor ücünde eğiminde ne bileyim özelliklerinin birkaçında farklılık var olabilirmi onu gözden kaçırdım sen hangisini beğendin banada fikir olsun yazabilirmisin canım bende hemen almak istiyorum aceleciyim biraz ama acele ederkende aldığım üründen pişman olmak istemiyorum gürültü ses seviyesi çok önemli benim için çünkü geç saatlerde kullanacağım o yüzden alt komşumu rahatsız etmek istemem

eee kızlar kilocuklar gidiyor mu?Ben 1.5 aydır koşuyorum.5 kilo verdim.ama lahana kürü dahaa etkili oldu.herkese başarılar...

eee kızlar kilocuklar gidiyor mu?Ben 1.5 aydır koşuyorum.5 kilo verdim.ama lahana kürü dahaa etkili oldu.herkese başarılar...

süpermiş. ben daha çok hareketsiz kalmamak için kullanıyorum ama 5 kilo versem hiçte fena olmazdı yani tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…