kızlar koşu nasıl gidiyo ben bikaç gündür yogundum gidemedim en son tartıldıgım 76.5 tum bugün tartıldım 75.9 çıkıyo yani kilo çok az vermişimof off yaz gelmeden 10 kilo gitmesi lazım en azzzzzzzz :) koşalım güzelleşelim :)
merhaba kızlar
benimde yürüyüş bandım var akşamları düzenli olarak yürümeye çalışıyorum ama bi türlü 3 günün üzerine çıkamadım yaza kadar en az bi on kilo vermem lazım
aranıza yeni katıldım ben de dün başladım. 6 hızda 40 dakika yürüdüm. düzenli olarak yürümeye çalışıcam haftada en az 5 gün olarak hedef koydum, bir kaç yıl önce düzenli yürüyerek bir ayda ciddi anlamda incelmiştim kilo da vermiştim tabii ama sıkılaşma sayesinde 2 kilo verdiysem 4 5 kilo vermişim gibi görünüyordu. hadi bakalım maraton başlasın
arkadaşlar hepınız cok guzel bılgıler vermıssınız ama bırde kullandıgınız kosu bantlarını ve modellerını yazsaydınız cok gusel olurdu . kosu bandı alıcaz bızde ama hangısı ıyıdır bılemıyorum kullanan ardkslar yardımcı olabılırlermı ?
selam kızlar
bizde verdik koşu bandı siparişi..
Altis Sd 5000 Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu 2.5 Hp Motorlu Koşu Bandı + Altis LS 956 Egsersiz Çalışma Seti Hediyeli
yarın veya cumrtsi gelir herhalde
diyetede başladım 2 gündür
eşimde bende çok azimliyiz bakalım gelsin gelişmeleri yazarım
sizlerde yazın kızlar
aman dıyım altis sd500 hakkında cok olumsuz yorum okudum yaklasık 3 aydır kosu bandı arastırması yapıyordum . ılk dıkkatımı ceken bu banttı ama ınce bır arastırma sonrasında sırketın bu banta ılk 3hp sonra 2,5 hp motor gucu verdıklerını okudum. yanı bılgılerı yalan ..
eee kızlar kilocuklar gidiyor mu?Ben 1.5 aydır koşuyorum.5 kilo verdim.ama lahana kürü dahaa etkili oldu.herkese başarılar...
eee kızlar kilocuklar gidiyor mu?Ben 1.5 aydır koşuyorum.5 kilo verdim.ama lahana kürü dahaa etkili oldu.herkese başarılar...