hepinize çok çok teşekkür ediyorum. cesaret verdiniz bana Altis sd 5000 almaya karar verdim gelişmeleri yazıcam buraya 1 hafta içinde başlıyorum koşmaya. hadi hayırlısı... kolay gelsin cnm bende senin gibi kilolu bir anneyim 1 hafta önce koşu bandı aldım başka rahatsızlıklarım vardı o yüzden daha koşmaya başlayamadım inşallah azimle bu kiloları vereceğiz buradan paylaşırız artık verdiğimiz kiloları
TAMAM ARKADAŞIM BENDE SİPARİŞ VERDİM BUGÜN GELİNDE GRAM GRAM BİLDİRİRİM SANA VERDİĞİM KİLOLARI SENDE BANA :)))
ben de koşu bandı aldım kilo vermek için koşmak mı yürümek mi daha iyi acaba
bendede koşu bandı var....
koşmak daha fazla kalori yaktırıyor .
Ama haftada 4 gün 5-7 hız arası hızlardan birinde mesela 5.5 yada 6 gibi 45 dk yürüyüş ilk 15 dkdan sonra yağ yaktırmaya başlıyor ve aylık ortalama 4 kilo vermemize yardımcı oluyor....
ikinci bebek sonrası doğum kilomu vermek için tekrar yürümeye başladım..ilk haftada 700 gr gitti..
selam kızlar
bizde verdik koşu bandı siparişi..
Altis Sd 5000 Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu 2.5 Hp Motorlu Koşu Bandı + Altis LS 956 Egsersiz Çalışma Seti Hediyeli
yarın veya cumrtsi gelir herhalde
diyetede başladım 2 gündür
eşimde bende çok azimliyiz bakalım gelsin gelişmeleri yazarım
sizlerde yazın kızlar[/QUOT
kaça aldın koşu bandını ?????
Bebeğim 3,5 aylık oldu yediklerime dikkat ediyorum artık sütümde azalma olmadı 1 haftadırda bebeğim ancak yarım saat izin verdiği için hergün yarım saat koşuyorum 2 kilo verdim galiba, kilo vermenin dışında kendimi daha dinç hissediyorum üzerimdeki ağırlık tembellikte gitti temizlik için kadın tutacaktım ama vazgeçtim.
bende de koşu bandı var geçen sene aldım ama öyle kenarda yatıyo.gecen yıl 1 ay haftanın 3 günü hızlı tempoda 45 dk yürüyüş yaptım,onun bile faydası oldu bana,vücudum sıkılaştı.ben de bir yerde aksine hızlı tempoda yürümek kilo verdirir,koşmak kas yaptırır tarzında okumuştum.ama yağlar yarım saatten sonra yakılmaya başlanırmış,ilk yarım saat aldığımız karbonhidratlar,sonra yağlar sonra da proteinler yakılırmış.ama proteinin yakılması tehlikeli bir şey,yani çok yürümek de abartı şekilde yani,iyi değil.burayı okumam çok iyi oldu gaza geldim ve şimdi yürümeye başlıycam.ben öğrenci olduğum için her gün yürüyüş yapamıyorum,bana en uygun günler cuma,cmt ve pazar.bu topiği canlı tutmak fikrine katılıyorum,insan bazen azmini kaybedince diğer insanlardan destek alıp gaza gelebiliyo.hadi bismillah deyip baslıyorum