Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hızınız nedir yürürken koşu bandında acaba. Ben en fazla 4.8 e kadar çıkabiliyorum sonrası yoruyorBugün Cuma
Öğlen 60 dk. dışarda yürüdüm.
Bu akşam koşu bandında yürümeyeceğim.
Kilom: 59.2 çok mutluyum rtı günüm çünkü.
Yediklerime dikkat ediyorum
Başka spor yapamadım sadece yürüdüm.
5.0 ile başlıyorum en fazla 7.1 yaptım (çok nadir 9.1 de koştum ama yazmaya değecek kadar değil)Hızınız nedir yürürken koşu bandında acaba. Ben en fazla 4.8 e kadar çıkabiliyorum sonrası yoruyor
Benim de kilom 65.700 şuan.5.0 ile başlıyorum en fazla 7.1 yaptım (çok nadir 9.1 de koştum ama yazmaya değecek kadar değil)
genelde 6.4 ortalama ile yürüdüm.
hız önemli değilki önemli olan kendi hızının bir üstüne çıkmak. kondüsyon sağlandıkça o hız çoğalıyor ister istemez. düzenli yürürseniz çoğalacaktır.
inşallah allah kucağına almayı nasip etsin :)Benim de kilom 65.700 şuan.
Valla bebiş istiyorum her ay gebelik vardır diye erteliyorum. Koşu bandımda bisikletim de duruyor odada.
Bu sefer baslayacağım boy da 1.53 olunca fazlasıyla fazlalığım var
diyet spor ve su orucuyla... su orucunu şuan bıraktım sağlıklı beslenmeye devam ediyorum sadecePeki siz 77 'den nasıl 60 lara düştünüz :))
inşallah allah kucağına almayı nasip etsin :)
verilemeyecek kilon yok bence. sadece istikrar istiyor.
haftada 2 gün yürüyüp 3 günde bisiklete binsen tv karşısında mis gibide zayıflarsın. akşam ekmeğide kes. yememen gerekenlerden uzak dur bitti gitti.
İnsallah amiin .. Çok sağolun. Tv karsısına alsam çok iyi olur evet boş odada olunca ınsanın canı da sıkılıyor . Su orucunu iyi başarabilmişsiniz. Ben deneedım de devam edemedim :)diyet spor ve su orucuyla... su orucunu şuan bıraktım sağlıklı beslenmeye devam ediyorum sadece
kolay olmuyor zor tabi. ama bırakmamak vazgeçmemek en büyük etken inşallah sizde verirsiniz kilolarınızı :)