Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

hepinize başarılar arkadaşlar darısıda benim başıma 3 aydır koşu bandım duruyor 1 ay devam ettim kilo veremeyince pesettim sonra sağlık sorunlarım girdi araya yeniden başlamak istiyorum yaza az kaldı 89 kilo 162 boyundayım acayip moralim bozuk hiçbirşey yakışmıyor kocaman göbeğimden nefret ediyorum :KK20:

öZMEN herhalde bana yazdın.teşekkür ederim :21: Ayakkabılarımı aldım.birazdan koşu bandım gelecek ve ben sporuma başlıycam:KK66:hadi yazın ama yaa yalnız bırakmayın beniiiii:KK52:

hayirli olsun canimmm..benimki haftaya carsamba gelicek yaa:KK59:
bu hafta gelir saniyordum büyük oldugu icin sanirimmm..neyse carsambaya kadar sabirr

slm kızlar bugün sporumu yaptım :) 55 dk yürüdüm aralarda koştum yürüyüşü 5.5 ile yaptım koşuyuda 1 dk 7 ile yaptım 12.5 calori, 3.5 km yol ,yaptım bakalım inş düzenli gidersem biraz veririm:)
haydi kızlar yaza kadar verelim biraz yaa bide nestle nesfit aldım dün akşam ona başladım sabah ögle onu yiyorum :):KK68:
herkese sevgiler:KK16:

hepinize başarılar arkadaşlar darısıda benim başıma 3 aydır koşu bandım duruyor 1 ay devam ettim kilo veremeyince pesettim sonra sağlık sorunlarım girdi araya yeniden başlamak istiyorum yaza az kaldı 89 kilo 162 boyundayım acayip moralim bozuk hiçbirşey yakışmıyor kocaman göbeğimden nefret ediyorum :KK20:

canım bende 1.60 boy kilo 76 :KK43::KK52: göbegimden totomdan nefret ediyom bende:KK35::KK33: ama en yakın zamanda allah saglık verirse inş sporla atıcaz onları arkadaım sıkma canını canım:KK34:

sauna eşofmanıyla yürümeyi dene bir de.dün ilk günümdü.sauna eşofmanımla bir saat yürüdüm hızım 5 di bi ara 5.5 sonra 6 yaptım sonra yine 5 e döndüm son beş dakikada da4 le yürüyüp bitirdim.eşofmanımdan terler ellerime akıyordu.çıkarırken terler sıçrıyordu etrafa ..ben ömrümde bu kadar ter atmadım :KK64:yani beraber başarıcaz göreceksiniz :KK19:

ben kaç gündür yürüyemiyorum sizi böyle okuyun ca kıskandım kalkıp yürüyeyim bende:KK50:

merhaba kızlar yeniyim ama hemen buraya gireyim dedim :) ben haftada en az 4 gün 6 km veya daha fazla yürüyüş yapıyorum gerçekten faydasını gördüm başlarda vermiyorsunuz ama sakın pes etmeyin çünkü vücut önce tutuyor hemen bırakmıyor kendini zamanla yaptıkça faydasını görüyorsunuz koşu bandı en rahat yöntem pcden film açıyorum ohh karşısına geçiyorum film bitene kadar en az 1,5 saat geçiyor sizede tavsiye ediyorum kızlar :)

bende dün 25 dk kadarcık yürüdüm 5 bide 5.5 ile .. sonrasında 7 ile koştum iki defa 1 dk cıkk :) sonra kociş kızımın durmadıgını söyledi bende eve gldi 6.5 calori gitmiş

ben yürümeye üşenmiyorum ama hergün koşudan sonra duş almaya üşeniyorum :KK53::KK53:manyakmıyım neyim :KK53:
ben şu an için 6 dan yukarda uzun süre yürüyemiyorum 5.5 6 arası yürüyorum ilk zamanlar bunu bile yapamıyodum ama zamanla alışıyo vücut..aralarda 8 le 1 dk koşuyorum :KK8::KK8:

3 gündür kimse yazmamış bıraktınız mı kızlar benimde acayip motivasyona ihtiyacım var

Benimde nasıl zayıflıyacam ben ye dile kolay 30 kilooooo offf bir sihirli değnek olsa beni doğumdan önceki kiloma cevirse diyette yapamıyorum yapınca sütüm kesiliyooo:KK50::KK50::KK59::KK59:

Benimde nasıl zayıflıyacam ben ye dile kolay 30 kilooooo offf bir sihirli değnek olsa beni doğumdan önceki kiloma cevirse diyette yapamıyorum yapınca sütüm kesiliyooo:KK50::KK50::KK59::KK59:

bende diyet yapmıyorum ama çok hareketsizim.kendimi hiç sağlıklı hissetmiyorum. biliyorumki spor yapınca insan daha enerjik oluyor.
naaptın sen kullanıyormusun koşu bandını?

bende diyet yapmıyorum ama çok hareketsizim.kendimi hiç sağlıklı hissetmiyorum. biliyorumki spor yapınca insan daha enerjik oluyor.
naaptın sen kullanıyormusun koşu bandını?
arada kullanıyorum ama olmuyor ki o şekilde:KK59:

hergün 30-45 dk kullanıyorum fazlası sıkıyor yalnız çok kötü hamlamışım eskiden 1,5 saat üstünden inmezdim. yorulmazdım bile şimdi pestilim çıkıyor :)

herkese merhaba :80: ben de voit white 700 aldım yarın gelecek inşallah:KK1:..iştahım çoktur,rejim yapamam ve tatlıya bayılırım..:KK64:sık ve çok yerim :KK56: evli ve 7 yaşında bi çocuk annesiyim:emir_bebek:..her geçen gün kiloma kilo kattım.:KK62:aynı zamanda öğretmenim:KK49:..şu anda 76 kiloyum.hedefim 60 :KK60:gülüyorum şu an ama kararlıyım hem yiycem hem koşup terleyip zayıflayacağım:KK19:size de her gün yazmak isterim:92:..koşu için ayakkabımı da yarın alıcam.sauna eşofmanım var.bioderma dan yağ yakıcı krem aldım.bi de xenical 120mg 84lük ilaç aldım..yarın kısmetse başlıyorum :KK64::KK66::nazar: İNANIN ARKADAŞLAR..UNUTMAYIN Kİ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR :KK54:

takipteyim arkadaşım.Mütiş kendine güvenli gördüm seni.hem yiyip hem zayıflamak benim de hayalim.

X