Aynı durum gerçekten eşimde sizin eşiniz gibi sanırım tramvalarini ortaya çıkıyor zaten evhamlı büyümüş :/ yani doğru diyosunuz sınav gerdi çünkü dershaneye yazıldım gidemedim digru düzgün eşimin iş saatleri düzensiz polis ,idare etmeye çalıştı işyerine götürdü bazen ama oğlum ciddi hareketli bir çocuk .Belki evet benim çocuktan hatta evlilikten önce bu işleri bitirmem gerekti ama olmadı bir şekilde ..
Aslında sinir olduğum çocuk olayı değil kadının yanıma yapışmak için yol yapmaya çalıştığını düşündüm çünkü zamanında kızını isteyen kişiler birlikte oturmak istiyo diye ayırmıştı kızını ...
Dediğiniz gibi belki de gerginlikten ben catacak yer arıyorum .
Öyle annesi gibi hasta olunca ağlayıp zorlayan birisi değilim inanın bu yüzden koronayi bile geç farkettim ciğerime inmiş hasar kaldı doktor bile kızdı nasıl anlamıyorsun diye ..
Hos onda bile diyoki nefes darlığın psikolojik bence etkilendin ya ondandır bişey yoktur cigerinde yani o kadar bilinçaltı reddeiyo adamın
Herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum tek istediğim sınava kadar biraz yardım etmesi ..
Oglumun hareketli ve huysuz olmasını bahane ediyo gittugimizden birşey anlamıyoruz daha çok yoruluyoruz diye ..Aile yanına gidince dedi ki zaten ozluyolar onlar oynar ilgilenir biz biraz dinlenip kafamızı toparlariz niyeti buydu ama düşündüğümüz gibi olmadı ikimizde daha fazla yorulup gerildik
Birde gitmeden arabayı değiştirdik ben suremiyorum diye otomatik aldı ama yüklü bir borca girdi hesap karıştı izine gidince sanırım o yüzden de gerildi