İyi günler ,yaklaşık 2 ay önce korona olmuştum konum da var .4,5 yaşında oğlum ve eşimde çıkmadığı için evi ayirmistik .Yaklaşık 10 gün kadar onlar ayrı kaldılar sonrasinda gece nefes darligim vs basladigi için son 2-3 gün eve geldiler ama temas vs etmedik .Yine de bu süreçte oğlum evden arkadaşlarından ayrıldığı için epey hircinlasti ,vurmaya kriz geçirecek şekilde aglamalara başladı ve eşim de sağolsun çocuktan daha beter bir hal aldı ve tahammülsüz sabırsız vs bir hale geldi sürekli ben çok yoruldum yok sinirim bozuldu diye dolandı .
Negatif çıkıp ikinci karantina dan sonra kendi arabamizla kısa süreli ailelerimize gittik çünkü gerçekten psikolojik olarak çöktük hepimiz .Öyle gezme vs işimiz olmadı zaten .Sadece biraz dinlenmek istedim açıkçası ve dinlenemedim o ayrı .
Uzatıyorum kusura bakmayın ne olur artık doldum ...Orada KV işte kardeşi olsa oyalanirdi vs diye girdi konuya sonra sen ikinciyi doğur bak söz su küçük kızı da evlendireyim ben gelip bakcam dedi ( gorumce 29 yaşında ve görüştüğü birisi var) buradan bende benim yanıma yerleşmek için yer yaptığını düşündüm bilmiyorum yanlış mıyım ? Normalde hazır cevap birisiyim ama o dönem yorgunluktan algilayamadim sadece herkes 2 tane doğuracak diye birşey yok Allah oğluma sağlık ömür versin zaten biz gecinemiyoruz seninle ilk doğumda gördük dedim .O da gülerek ettik bir cahillik o zaman vs dedi konu kapandı .Hastalığım süresince günde 2-3 kez aradi Allah var ailem bu kadar aramadı ama herşey planlı gibi geliuor artık .
Bunu da taktım kafama acikcaso sinava çalışıyorum eşimin tek bir yardimi yok canım v işin,yemek ,oğlumla oyun vs akşam banyo uyut hepsi benim üstümde ve bu aralar sanırım evdeki huzursuzluktan uyuyamiyo çocuk gece 1,5 _ 2 oluyor o saatten sonra bende uyuyakaliuorum .Normalde bu kadar vurdumduymaz değildi ama bunalımda gibi ,elinde telefon boş boş oturuyo ,hayattan bezmiş gibi yani daha kötü bir hastalığın olsa ne olacaktı diyorum ses yok .Aynı babası gibi davranıyor şuan ve bende öfkeden laflarimla saldırıyorum çünkü babası evle alakası olmayan ,asalak gibi yaşayan bir yaratık ve annesinin kardeşinin eşimi kocası gibi görüp yıllarca kıskançlıktan saçmalama sebebi bu adam.
Eşim öyle oturup konuşulan bir tip değil ,aşırı ketum ve bende de nazlandiracak sabır yok ...Dün dedim ki sen uyut çocuğu yoruldum artık sınava 3 gün var diye gitti 5 dk sonra ksc yasindaki çocuk kendi uyuyamiyo büyüttüğü çocuğa bak yok ben tahammül edemiyorum ben çok yorgunum artık diye bir başladı gittim odadan kovdum ağzıma geleni de saydım ona ,ailesine ....
Bir yandan diyorum annesini arayayım sen bize yerleşme fikrinden dolayı çocuk yap diye adamın akljna girmeye çalışıyoan çok beklersin diye ,bir yandan diyorum bırak ama öfkem bitmiyor eşim dahil .
Eşimin hastalığa tahammülsüz olma sebebi o annesi çünkü yıllarca yalandan ayilip ,bayılıp duygu sömürüsü yapmış hala deniyor .Gorumceden şüphelenip test aldılar diye bütün dünyayı ayağa kaldırdı krizler geçirdi telefonda filan sonuç negatif tabiki .
Çok uzattım ,belki karışık oldu kusura bakmayın bir iç dökme olarak görün lütfen gerçekten iyi değilim ...
Ne yapayım arayıp içindekileri sayıp dokeyim mi ,sınavın geçmesini ve sakinlesmeyi mi bekleyeyim ,eşimin bu durumu ne ,nasıl çare bulurum artık çok bunaldım