- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
-
- Konu Sahibi Pelusyastik
İzlenmez çok klişe,sevenleri vardır belki ama resmen vasatMarriage not dating diye eski bir diziye başladım yorumlarım bitince
Çünkü glory bir efsaneeBen de Trolley'e başladım bakalım güzeldir umarım. Yoksa sürekli the glory'e dönüp duruyorum
Gerçekten öyleÇünkü glory bir efsanee
Cindrella and 4 knightsDescendents of the sun la başlayan Kore dizisi eğlencem tüm hızıyla devam etti bir çok dizi izledim öneriniz var mı arkadaşlar
Evet samimi sıcak hem güldüren hem ağlatan bir diziydi. şuan the glory izliyorum çok iyiReply 1988 izleyen var mı
izledim efsane dizi gloryEvet samimi sıcak hem güldüren hem ağlatan bir diziydi. şuan the glory izliyorum çok iyi
Alchemy of soul tavsiye ederimKızlar glory bitti sayılır celebrity mi izlesem alchemy of souls mi?
Ben bugün One Day Off dizisine başladım. Bölümler kısa ve mini seri. Huzurlu, rahatlatıcı ve pozitif bir dizi. Buna da bir bakabilirsin.Descendents of the sun la başlayan Kore dizisi eğlencem tüm hızıyla devam etti bir çok dizi izledim öneriniz var mı arkadaşlar
Celebrity güzeldi. Diğerini izlemedim açıkcası.Kızlar glory bitti sayılır celebrity mi izlesem alchemy of souls mi?
Netflix harici bu siteyi kullaniyorumMerhaba kızlar
Eskiden yeppudaa vardı kdramalarimi çeşitli alternatifler ile donmadan izlerdim.
Cok güzeldi.
Simdi The Glory izledim son bölüme geldim ama yeminle site geze geze dona dona bir zevk alamadim.
Bana akıcı izleyeceğim bol alternatif yüklemesi olan ucretsiz bir site önerir misiniz?
The Glory buraya yüklenmemis olabilir mi? O kadar site cikti bu çıkmadı.Netflix harici bu siteyi kullaniyorum
Koreantürk Kore Dizileri - Anasayfa
Güney Kore sevdalılarının vazgeçemediği ve Türkiye'nin en çok ziyaret edilen Güney Kore Portalı; Koreantürk'e hoşgeldiniz!www.koreanturk.com
Netflix harici bu siteyi kullaniyorum
Koreantürk Kore Dizileri - Anasayfa
Güney Kore sevdalılarının vazgeçemediği ve Türkiye'nin en çok ziyaret edilen Güney Kore Portalı; Koreantürk'e hoşgeldiniz!www.koreanturk.com
Eklenmemiş olabilir canim bi dizi listesinden arat ben netflixten izledim asyafanatikleri de iyiydi aslında çok mu takılıyor? Dizigom a da bir bakThe Glory buraya yüklenmemis olabilir mi? O kadar site cikti bu çıkmadı.
Asyafanatikleri asyadizi dizibox bilmem ne ay atlaya atlaya bir hal oldum ağız tadıyla izleyemedim. Zaten zor vakit buluyorum kızımdan. Sinir oldum.
Tesekkur ederim.
Yeni dizimi burdan seceyim bari.