- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi Pelusyastik
-
Eklenmemiş olabilir canim bi dizi listesinden arat ben netflixten izledim asyafanatikleri de iyiydi aslında çok mu takılıyor? Dizigom a da bir bak
Hepsine baktım acayip takiliyordu anlatamam.
Yani bilmiyorum ben de anlam veremedim.
Bende dizigomdan izliyorum
Resmen anksiyete sebebi yaDaha az reklamı oluyor artı durdurduğun zaman fazla baş ağrıtmayan tek yer dizigom kaldıDiğer sitelerde durdurmaya, ekran küçültmeye sardırmaya korkar oldum bastığım yerde reklam Mayın tarlası mübarek
Daha az reklamı oluyor artı durdurduğun zaman fazla baş ağrıtmayan tek yer dizigom kaldıDiğer sitelerde durdurmaya, ekran küçültmeye sardırmaya korkar oldum bastığım yerde reklam Mayın tarlası mübarek
Reklam engelleyiciler var, kullandığınız tarayıcıya göre indiriyorsunuz. Ben kullanıyorum, inanılmaz işe yarayan bir eklenti. Neredeyse bütün reklamları engelliyor ve önünüze tertemiz bir sayfa geliyor sadece. Tavsiye ederim :)
Bi deneyelim o zaman ya kurtulursam çok mutlu olurum. Burda bile yakamı bırakmıyor bu reklamlar
Bunu izlemedim konusunu bilmiyorum ama mutlaka bakarımHanımlar "Love between fairy and devil" bugün ikinci kez bitirdim. Bitirdiğimden beri gerçek dünyaya adapte olmaya zorlanıyorum. Cidden moralim bozukvar mı önerebileceğiniz benzer bir film? (Fantastik özellikle)
Eki Görüntüle 3341867
Ben de bakayım dediklerinize çok teşekkür ederimBunu izlemedim konusunu bilmiyorum ama mutlaka bakarım
Hotel Del Luna
The King
Miraculous Brothers
Behind Your Touch (bu çok iyi heyecanlı )
Fantastik değil ama çok sevdiğim bir dizi var
Crasg Landing On You çok güzel
Böyle bi topik mi varmıssa süperrr
Bende onu izliyorum şu anBen de dün king of land a basladım simdilik güzel komik bir dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?