- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pelusyastik
-
Ben dayanamayıp bıraktımMy Golden Life izlemeye başlayan ve izlemeye devam etmek isteyen aslında bin pişman olan ben
Yani konusu merak ettiriyor ama dizi gitmiyor yaBu kadar uzun yapmak zorundamıydınız be Allahsızlar
İzleyeniniz var mı napıyım ittiriyim mi
Ben dayanamayıp bıraktım
Hasta ve evde oldugum icin dizilerde sardim yine.
Cok seker bir yeni diziye rastladim.
Doctor slump
Henuz 4. Bolumde.
Ben de big izliyorum ama kadın karakteri beğenemedim
5.kez Empress ki'ye başladım pişman değilim ama artık replikleri bile ezberler hale gelmişimOst açısından da çok sağlam bir dizi. Oyuncular,kostümler ve dekorlar da çok gösterişli insan daha ne ister?
Ayy ben de 4.prensin Hae Soo'nun ölüm haberini duyduğu anı defalarca izliyorum iyice mazoşist oldumAh bu yazı aklıma yine Moon Lovers getirdi gideyimde 101. kez izleyip Eun'un ölümüne hıçkıra hıçkıra ağlayayım
Ayy ben de 4.prensin Hae Soo'nun ölüm haberini duyduğu anı defalarca izliyorum iyice mazoşist oldum
Ben de hep seyahatlerde,yatmadan önce for you şarkısını dinlerim sektörün en iyi vokalleri Sm'den çıkıyor bu bir gerçek.Onlarınki belliydi baştan sona o kadar etkilemiyorAma kore tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizisi bence ostlarıda dahil Vallahi aş erdim gidiyom izlemeye Birde Netflişk getirse ve elimin altında olsa ne var
Ben de hep seyahatlerde,yatmadan önce for you şarkısını dinlerim sektörün en iyi vokalleri Sm'den çıkıyor bu bir gerçek.
IU benim de favorim bir kaç tane daha var ama aklımda değil isimleri sjsjjdKore dizilerindeki kızlar genel anlamda beğenilmiyor galiba elle tutulur birkaç tane var sadeceFavorim hep IU kalacak
IU benim de favorim bir kaç tane daha var ama aklımda değil isimleri sjsjjd
Aslında bu yeni çıkan dizilerdi kızlar iyi birazBenimde olmuyor genelde bakıyorum şeyi seviyorum mesela şu sekreter kimde oynayan sevimli kızı birde robot olarak oynayanı başkada yok diğerleri hep itici geliyor nedense
Aslında bu yeni çıkan dizilerdi kızlar iyi biraz
Iu demişken my mister izledin miYok ya onlarda tek tip gelmeye başladı aynı bzimkiler gibiYine ne varsa IU'da var
Iu demişken my mister izledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?