- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pelusyastik
-
heirs,healer,goblin,police university,vincenzo bunlar geldi aklımaTeşekkür ederim. Ben biraz entrikalı istiyorum var mı aklında gerilimli entrikalı Kore dizisi? Sky castle ve Graceful Friends öyleydi çok beğenmiştim
Flower of Evil'i izledim ve o kadar beğendim ki anlatamamLittle women, Snowdrop, Beyond Evil, Flower of Evil, Again My Life,Penthouse,Big Mouth öneririm
Goblin'i duymuştum teşekkür ederim öneriler için listeme aldımheirs,healer,goblin,police university,vincenzo bunlar geldi aklıma
Bence bi şans ver kaliteli bir yapım :) Bu arada Goblin'i de tavsiye ederim fantastik seviyorsan benim en sevdiklerimdendir bol ağlamalı, gülmeli :) Güzel zaman geçireyim dizi aksın gitsin yer yer güleyim, ağlayayım dersen Our beloved summer da mutlaka izlemeni öneririm çok hoş, naif bir dizi :) Aynı şekilde hem entrika, hem heyecan hem dostluk aşk olsun dersen de Itaewon Class ta çok kaliteli bir diziFlower of Evil'i izledim ve o kadar beğendim ki anlatamamküçük kızın videolarını hala YouTube'ta izliyorum.
Little Women'a başladım ama bir giremedim içine güzel diyorsan devam edeyim. Big mouth da aklımda teşekkür ederim
Tamam devam edeyim o zaman. Fantastik pek sevmiyorum ama diğer ikisine bakacağım mutlaka teşekkür ederimBence bi şans ver kaliteli bir yapım :) Bu arada Goblin'i de tavsiye ederim fantastik seviyorsan benim en sevdiklerimdendir bol ağlamalı, gülmeli :) Güzel zaman geçireyim dizi aksın gitsin yer yer güleyim, ağlayayım dersen Our beloved summer da mutlaka izlemeni öneririm çok hoş, naif bir dizi :) Aynı şekilde hem entrika, hem heyecan hem dostluk aşk olsun dersen de Itaewon Class ta çok kaliteli bir dizi
our beloved summer, my first first love, strong girl bong soon, hometown cha cha chaTwenty five twenty one bitti beni ağlattı moralimi bozdu acil arkadaşlık ve aşk içeren komikli sevimli dizi yollayın bana
our beloved summer diyooruuum.ayrıca bebiş geliyo galba,şimdi bol bol izle benden söylemesiiour beloved summer, my first first love, strong girl bong soon, hometown cha cha cha
Goblin, Tale Of nine talesDescendents of the sun la başlayan Kore dizisi eğlencem tüm hızıyla devam etti bir çok dizi izledim öneriniz var mı arkadaşlar
çalışıyorum maleseffffour beloved summer diyooruuum.ayrıca bebiş geliyo galba,şimdi bol bol izle benden söylemesii
Ben izlemistim. Cok güzel bir diziStill 17 izleyen var mı?
Kore filmlerini çok seviyorum. Fırsat bulup bir türlü dizileri izleyemedimDescendents of the sun la başlayan Kore dizisi eğlencem tüm hızıyla devam etti bir çok dizi izledim öneriniz var mı arkadaşlar
Bir başla bırakamazsın sevgili arkadaşım,çook şahane diziler varKore filmlerini çok seviyorum. Fırsat bulup bir türlü dizileri izleyemedim
Ikinci sezonada az kaldiThe glory bayağı bir sürükleyici ve sıradışı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?