- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 32
- Konu Sahibi Pelusyastik
Yumi cells izleyen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konusu ilgimi cekmedi..onunda ikinci sezonu var.Yumi cells izleyen varmı
Ben de izliyorum 10. bölümdeyim keşke uyumayıp bu gece bitirebilseydimThe Glory 2. Sezon cikmis
Yarin izinliyim.
Artik bu aksamdan baslar yarin oglene bitiririm
Bitiremedim ama gece 4e kadar izledim 14. bölümün ortasındayım. Çok heyecanlıBen de izliyorum 10. bölümdeyim keşke uyumayıp bu gece bitirebilseydim
Uyuya kaldim benBitiremedim ama gece 4e kadar izledim 14. bölümün ortasındayım. Çok heyecanlı
Oooo özendim ben kendim okuldayım şimdi eve döneyim diye bekliyorum. İkinci kısım daha güzel iyi seyirler arkadaşımUyuya kaldim ben
Ikinci sezona basliyacagim simdi. Cocuklar okula gitti.
The King of pigs i izledin mi ?The Glory bitti, gerçekten beğendim tavsiye ediyorum. Koreliler işi biliyor
Hayır, ama sanırım burada gördüm. Benzer hikaye mi?The King of pigs i izledin mi ?
Mobbing konusu evet.Hayır, ama sanırım burada gördüm. Benzer hikaye mi?
Kore intikam dizilerinde çok başarılı anladığım kadarıyla. Tamam izleyeceğim, bitirdin mi The Glory'iMobbing konusu evet.
Vakit bulunca izle derim..begenecegine eminim
16. BolumdeyimKore intikam dizilerinde çok başarılı anladığım kadarıyla. Tamam izleyeceğim, bitirdin mi The Glory'i
Tamam iyice merak ettim ve şimdi açacağım16. Bolumdeyim
Evet . The Glory guzel fakat King of pigs favorim
Onu bir ara görmüştüm Pucca tanıtıyordu trendyolda vardı adını unuttum stick gibi bir seydi hem makyaj hem bakım amaçlıYa bu Koreli kadınların sürekli tuvalete gidip sürdüğü roll on şeklindeki nemlendiriciler Türkiye'de yok mu yahu? Bir türlü bulamadım.Göz altına ve yanaklarına sürüyorlar
Benimde ilgimi cekmisti fakat bulamadim.Ya bu Koreli kadınların sürekli tuvalete gidip sürdüğü roll on şeklindeki nemlendiriciler Türkiye'de yok mu yahu? Bir türlü bulamadım.Göz altına ve yanaklarına sürüyorlar