- 3 Temmuz 2022
- 4.450
- 12.816
- 138
- 27
- Konu Sahibi Pelusyastik
-
Ben de afişi beğenmedim del luna yarıda kaldı ben de niye hatırlamıyorum ama zjzjjxOnu izlemedim sürekli açıp kapatıyorum afişini beğenmedim sanırımAma Del Lunada efsaneydi hem kıyafetleri hem üstten üstten oynayışı
Ben de afişi beğenmedim del luna yarıda kaldı ben de niye hatırlamıyorum ama zjzjjx
Simdi baktım da bana basrol adamda gecmedi sjxjjd ondan yarıda bıraktım güzelim kıza o cocuk olmamısDizi saçmaydı ondan olabilirIU'nun kıyafetleri için izledim birde sonunda çıkan Kim Soo içindir kesin Orda neydi öyle bea 5 dk bile görünmedi oysaki
11. Bolum ve hala full devam salya sümük aglamaya.Allahim ,her bölüm salya sümük agliyorum.
Daha 6 bolum var.
Umarim Uncontrollably Fond gibi olmaz dizinin sonu
Dizi ise Queen of tears
Kim so-hyun basrolde
Kim ji-woon ile harika uymuslar
Yarin Queen of tears bitince baslayim onaKızlar koşun yeni dizi buldum ilk bölümü izledim oluru var. Üstelik 8 bölüm sadece
Death's game adı. Amazon Primedaymış normalde bende yok kendisiŞuan comlardan izliyorum. İlk bölüm sardı hemen yetiştiriyim buraya dedim Fantastik sevenler şans versin bence bayadır sonraki bölümü merak ettiğim dizi bulamıyordum
Yarin Queen of tears bitince baslayim ona
Basta bende sevmedim ama sonra sempatik gelmeye basladi. Cidden bazi oyuncular yuzunden dizi izlenmiyor.Queendeki kızdan hala nefret ediyorumDizi bitecek ben hala ısınamadım yine Kötü rollerdeki kızları alıp başrol yapmasınlar lütfen
Basta bende sevmedim ama sonra sempatik gelmeye basladi. Cidden bazi oyuncular yuzunden dizi izlenmiyor.
Bende mesela Death's game de ki erkek oyuncuyu sevmiyorum
Yarın bakayımKızlar koşun yeni dizi buldum ilk bölümü izledim oluru var. Üstelik 8 bölüm sadece
Death's game adı. Amazon Primedaymış normalde bende yok kendisiŞuan comlardan izliyorum. İlk bölüm sardı hemen yetiştiriyim buraya dedim Fantastik sevenler şans versin bence bayadır sonraki bölümü merak ettiğim dizi bulamıyordum
Beni sarmadı o dizi. İzlemediysen queen of tears mutlaka izle. Ben de celebrity e başlıcamİteawon class ve hospital playlist harikaaa
Love alarm nasıl izleyen var mı önerir misnz
Ben izledim celebrity müthişti sarıyo diziBeni sarmadı o dizi. İzlemediysen queen of tears mutlaka izle. Ben de celebrity e başlıcam
İzledim çok güzeldi shooting stars a başladım bakalımBeni sarmadı o dizi. İzlemediysen queen of tears mutlaka izle. Ben de celebrity e başlıcam
Türü neBen izledim celebrity müthişti sarıyo dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?