- Konu Sahibi karmakarisik_
-
işte babamın dengesizliği beni iki arada bir derede bırakan
saon 2 senedir oldu ne olduysa, şu ev olayında..
ondan öncesinde de sonrasında da gerçekten hep mükemmel bir baba, mükemmel bir kayınpeder, mükemmel bir dede.
adam toptan kullandı krediyi
evet kesinlikle olan bana oldu
içime ata ata ata dert sahibi ben oldum
üstelik annemlere göre kötü evlat (eşimi savunuup hatalarını yüzlerine vurduğum için)
eşime göre de kötü eş (ondan gizli iş yaptığım ve kendimizi kullandırdığım için)
ilan edilmem cabası
ben gördüm bunu
ihtiyaç olsa, zor durumda olsa anlıcaktım ama
yok o da değil
sebebini ne ben çözebildim ne o açıklayabildi bunca senedir.
aslında burada sanırım bencilliğim giriyor devreye
son dönemlerde bu konu yüzünden eşimle kavga ettiğimden (eşimin güvenini kaybetmemeden dolayı) ailemi de silersem, eşimle ileride bozuşursak
yapayalnız kalmaktan korkuyorum
kördüğüm tam da burası....
çocuğunuzun üstünde bu kadar etkileri olması doğrumu sizce,eşin bu konuda ne diyorböyle bir şeyi erkek tarafı yapmış olsaydı eminim çocuğunuzu onlarla görüştürmezdiniz.
yok burada hiç bu konuyu açmadım ben.Konunu okuyunca buna benzer bir konu vardı demiştim.
Çocuğunu nasıl hala oraya bırakıyorsun bilmiyorum.
Keşke eşinden saklamasaydın, yaranız bu kadar büyümezdi.
Annene de çok kızdım.
Neyse arkadaşım Allah yardımcın olsun..
Ailenle arana kalın bir set çek.
Yuvanda huzurun olmayınca gerisi boş..
kocan seni kolay kolay bırakmaz gibi geliyo, zaten öyle bişey olsa ailen daha çok kafana kakar, ille bi taraf seçmek zorundaysan eşini ve yavrunu seç derim
böyle bır kocaya sahıpsın hala kördüğüm diyorsun babana sınır çizmen için daha kaç kazık yemen gerek acaba?senın aılen kocan ve kzın artık babanla annenden bı sıyrıl yahu
çocuğum onların elinde büyüdüğü için o tarafın tek torunu olduğu için ve sorunları ona yansıtmadığımız, çocuğu kullanmadığımız için
içimizde en mutlusu o.
eşim çocuk konusunda hiç bir şey demiyor. dediğim gibi annemin hastalığı dolayısı ile ona ne kadar düşkün olduğunu hayata onunla tutunduğunu biliyor, bir şey demiyor
ama bugün anneme bişey olsa babama göstermeyeceğinden eminim.
yok burada hiç bu konuyu açmadım ben.
kimin ne konusu vardı bilmiyorum.
az önce de dedim o seti çekmem gerek biliyorum ancak şu anda evliliğime de güvenemiyorum ki.
mükemmel eş'ten kötü eşe düştüm bir anda
eşimdeki yerim 0'landı, biliyorum...
gerçekten eşiniz çok iyi niyetli,burada ne konular okuyoruz.çok daha basit şeyler için eşinin ailesine kin kusan,nefretinden torunlarını asla göstermeyeceğim diyen onlarca üye var.siz bilirsiniz ama ben tercihimi eşimden yana kullanırdım.eminim eşinde seni bir süre sonra anlar.ortada sorun yokken aslında olsa bile evladını bu kadar zor durumda bırakan bir babaya ne denir bilemiyorum.yazık bu yaşınızda hayatınızı karartmış
Hiç bir şey için geç değildir.
Sen yuvanda huzurun olsun istiyor musun ?
Eşin sana ne kadar sahip çıkmış..
Senin gözlerini biraz açman gerekiyor..
Eşinin ailesi bunu yapsaydı.
Ömür billah görüşmezdin.
Babanın kaç kazığını daha bekliyorsun?
durumuna inan ki çok üzüldümeşin iyi bi insan olsa gerek başkası olsa defalarca başına kakar bunun altında kalmazdı bana göre.
gerçekten eşiniz çok iyi niyetli,burada ne konular okuyoruz.çok daha basit şeyler için eşinin ailesine kin kusan,nefretinden torunlarını asla göstermeyeceğim diyen onlarca üye var.siz bilirsiniz ama ben tercihimi eşimden yana kullanırdım.eminim eşinde seni bir süre sonra anlar.ortada sorun yokken aslında olsa bile evladını bu kadar zor durumda bırakan bir babaya ne denir bilemiyorum.yazık bu yaşınızda hayatınızı karartmış
Hiç bir şey için geç değildir.
Sen yuvanda huzurun olsun istiyor musun ?
Eşin sana ne kadar sahip çıkmış..
Senin gözlerini biraz açman gerekiyor..
Eşinin ailesi bunu yapsaydı.
Ömür billah görüşmezdin.
Babanın kaç kazığını daha bekliyorsun?
durumuna inan ki çok üzüldümeşin iyi bi insan olsa gerek başkası olsa defalarca başına kakar bunun altında kalmazdı bana göre.
işte bu nasıl yapılır
bir anneye babaya nasıl denir
çıkardım sizi hayatımdan diye
bir toruna nasıl anlatılır artık anneanne dedeyi göremeyeceği
bütün bunlar yaşanıp zaten her an bir aksiyon beklenen kayınvalidenin ekmeğine nasıl yağ sürülür
kızıyorsunuz bana, biliyorum
ama kolay mı bu kadar şeyi yaşamak?
kolay mı böyle bir karar vermek?
kolay mı bunu uygulamaya geçirmek?
babanda pişmanlık emaresi ya da yahu ben naptım tarzı bi durum var mı tatlım?
Sen çözüm bulmak istemiyorsun.
Sana boşuna öneride bulunuyoruz.
Bu arada kayınvaliden aksiyon beklemekte çok haklı.
Benim oğluma gelinin babası kazık atacakta...
Eşiniz çok iyi niyetliymiş.
nereden çıkardınız çözüm bulmak istemediğimi?
nereden biliyorsunuz benim neler yaşadığımı?
kayınvalidem de sütten çıkmış ak kaşık değil
ayrıca onun oğlundan önce kendi kızına attı babam o kazığı
her türlü eleştiriye açığım ama mümkünse beni çözüm aramamakla suçlamayın
benim için çok basit bir konu olsa herhalde buraya açmazdım bu konuyu
Çözüm üretenlere karmakarisik_ kullanıcısından alıntı
işte bu nasıl yapılır
bir anneye babaya nasıl denir
çıkardım sizi hayatımdan diye
bir toruna nasıl anlatılır artık anneanne dedeyi göremeyeceği
bütün bunlar yaşanıp zaten her an bir aksiyon beklenen kayınvalidenin ekmeğine nasıl yağ sürülür
kızıyorsunuz bana, biliyorum
ama kolay mı bu kadar şeyi yaşamak?
kolay mı böyle bir karar vermek?
kolay mı bunu uygulamaya geçirmek? demezdiniz
Evladına kazık atan babaya..
Çokta kolay yapılır.
Babanın "öyle gerekiyordu" "bir bildiğim vardı/vardır" cümleleri bana zerre kadar inandırıc gelmedi.
İnsanı en cok sevdikleri acıtırmış.
Kendini suçlamaktan vazgeç. Öyle yapsaydım öyle olurdu, şunu deseydim böyle olurdunun anlamı yok?
Ne yapmalısın onu çözmek lazım. Babaya verdiğiniz dolar ve kira ne olacak? Boş yere mi ödediniz onları? Çocuğunuzun rızkından kesip kardeşiniz ev sahibi olsun diye mi verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?