Eşim ve aileme yalanı ne yapacağımı bilemedim

Yani siz ver ver dediyseniz ya da size göre çok ısrar etmemissinizdir ama sonra bunu eşinizin başına falan kakıyorsanız normalde,size çektim diye uydurmustur ve ailenize söylemenize de bu yüzden kizmistir
Yalan söylemesi olmamış ama dediğim gibi "bak benim ailem yapıyor " modunda başa kakıyorsanız kaçış yolu yapmistir
Başa kalkmıyorum ama kendisi de görüyor hissediyor büyük ihtimalle ben yine de yüzleşmek istiyorum fakat yapamıyorum.Söyledikleriniz bana mantıklı geldi.

Siz ne kadar ısrar etseniz de, sizi susturmak için böyle bir yalan söylemesi kabul edilemez. Ben böyle bir insan hakkında, "Demek ki çok kolay yalan söyleyebiliyor." diye düşünürüm ve güvenim sarsılır.

Bu konuda yalan söylemiş olması mantıksız bence. Ortaya cikmasi cok olasi cünkü.

Belki de ödeme sırasında bir hata olmuş olabilir ve o da aceleyle bunu fark etmemiş olabilir. Bazen şifre girsek bile para çekilmeyebiliyor.

Bence kart hareketlerini kontrol edin. Eğer ödemeye çalıştıysa ve hata oluştuysa, işlem geçmişinde önce çekilmiş ve hemen ardından geri ödenmiş bir hareket görebilirsiniz.

Siz ne kadar ısrar etseniz de, sizi susturmak için böyle bir yalan söylemesi kabul edilemez. Ben böyle bir insan hakkında, "Demek ki çok kolay yalan söyleyebiliyor." diye düşünürüm ve güvenim sarsılır.

Bu konuda yalan söylemiş olması mantıksız bence. Ortaya cikmasi cok olasi cünkü.

Belki de ödeme sırasında bir hata olmuş olabilir ve o da aceleyle bunu fark etmemiş olabilir. Bazen şifre girsek bile para çekilmeyebiliyor.

Bence kart hareketlerini kontrol edin. Eğer ödemeye çalıştıysa ve hata oluştuysa, işlem geçmişinde önce çekilmiş ve hemen ardından geri ödenmiş bir hareket görebilirsiniz.
Bu hafta yanımda değil maalesef hemde telefonunu kolay kolay elime almam banka şifresini bile bilmem onun için benim de ona bahane uydurmam yalan söylemem gerekir ki sevmediğim işler.Dediğiniz gibi zaten güvenim sarsıldı,soğudum,irite oldum.

Ben ödemedik diye çok söylenince susayım diye öyle demiş diyin ailenize bari

İki taraflı bakmak lazım yoksa küçük yalanlar büyük yalanlar devamınida getirir ve ailevi huzursuzluklar meydana gelir.Kimin yalan söylediğini bilemezssin yeri gelir ailen yeri gelir eşin bunu hiç bilemezssin şuan takilte ol kimin yakan söylediği ortaya çıkar.Her yakan ortaya çıkmaya mahkumdur.Zannimcaa tabiki.

Eşini bunaltıyor, dominant davranıyor olabilirsin. O da uğraşmamak için yalana başvurmuştur. Yazdıklarından baskın karakterin sen olduğunu düşündüm.
Ne bileyim ben asla yalanı sindiremem, içim içimi yiyor, aileme rezil oldum diye köpürmem. Normal hayatında ufak yalan hiç mi söylemedin. Bu devirde her şeyi tamamen doğru söyleyen biri zaten hayatta kalamaz. Tepkin bana fazla geldi.

Back