- 20 Haziran 2022
- 339
- 155
- 33
- 28
- Konu Sahibi mathildays
Amin canım daha güzellerini Rabbim sana nasip etsin inşallah en kısa zamndaallah ödemelerinize kolaylık versin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım daha güzellerini Rabbim sana nasip etsin inşallah en kısa zamndaallah ödemelerinize kolaylık versin![]()
ne kadarınız var? ben de çok korkuyorum ama bir yerden başlamak lazım sanırım. beğendiğimiz bir ev vardı yeni bakmaya başladık diye çok önemsemedik. 3.1 e gitmiş şimdi piyasaya bakıyorum 3.5tan aşağı yokhiç beklemeyin. bizde doğru dürüst peşinat yok, altın var bir miktar. biz bile niyetleniyoruz ev almaya.
Ödemeleri çok dehşet :)Emlak gyo kredi kampanyası açıkladı bugün. Projelerinin olduğu şehirlerden biriyseniz bakın derim, avantajlı gözüküyor.
Fiyatları nerde yazıyor ki ya ben bulamadım.Ödemeleri çok dehşet :)
malatyadayızEmlak gyo kredi kampanyası açıkladı bugün. Projelerinin olduğu şehirlerden biriyseniz bakın derim, avantajlı gözüküyor.
kira 15 bin ama zorla ikna ettik 18 istiyordu. seneye de çıkmazsak min 19-20 olur diye düşünüyorumİyi kötü oturulacak bir ev almak en mantıklısı. Kiranız ne kadar? Ve ne kadar olacak?
Konunuzu okumuştum aldınız mı evi?giriştik bir işe hadi bakalım allah kolaylık versin![]()
selamlarKonunuzu okumuştum aldınız mı evi?
Allah yardımcınız olsun inşallah alırsınız ve güzel günlerde oturursunuz. Sağlıkla, afiyetleselamlar
bir süredir bakınıyorduk nihayet istediğimiz muhitte bulduk içini de beğendik biraz küçük sadece
fiyatta büyük pazarlık yaptık ama yine de planımızı epey aştı
fiyatı 3.275.000
öncelikle evin %50 sine kredi çıkıyormuş.
bize 2 küsür lazım
banka 1.7 m için başvuru alabildi. sonucunu bekliyoruz. kalan kısmı da arkadaşlardan falan isteyeceğiz artık.
çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun inşallah alırsınız ve güzel günlerde oturursunuz. Sağlıkla, afiyetle![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahselamlar
bir süredir bakınıyorduk nihayet istediğimiz muhitte bulduk içini de beğendik biraz küçük sadece
fiyatta büyük pazarlık yaptık ama yine de planımızı epey aştı
fiyatı 3.275.000
öncelikle evin %50 sine kredi çıkıyormuş.
bize 2 küsür lazım
banka 1.7 m için başvuru alabildi. sonucunu bekliyoruz. kalan kısmı da arkadaşlardan falan isteyeceğiz artık.
çok teşekkür ederim inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Paranıza göre alın daha küçük bir ev alın ya da biraz eski olur mesela içini yaptırırsınız yavaş yavaş tanı sağlam olsun depreme vs . Ev alın yani. Evi olmayan her devirde ev almalı bence. Barınma ihtiyacı temel bir ihtiyaç. Kiracı olmak zor bizim ülkede. Yok satacam çık yok kızım oturacak çık. Çoğu da yalan . Kiralsr zaten hep arıyor. Ev alın kesinlikle. yazık bu devirde arsa satmaları kötü olmuş. Keşke siz ev alana kadar satmasalardı o da değerlenirdi sonuçta. Acele edin alın ev. Şu durumda hep artacak o belliselam millet nasılsınız?
direkt konuya giriyorumbir miktar paramız var (eşim için ailesi bir arsayı sattı ev alalım diye bize verdiler.)
biz de parayı faizde tutuyorduk birkaç aylığına orada kaldı.
bizim ev sahibi ile sözleşmemiz eylül ayında doluyor. geçen sene oturduğumuz evi satmaya çalıştılar ama satılmadı neyse eylüle kadar oturun dediler. muhtemelen yine satmak isteyecekler.
biz de eylül olmadan ev alalım diye niyetlendik. ancak her geçen gün ev fiyatları artıyor. yazın 2.5 milyona baktığımız ev en az 3.5 milyon olmuş. bu durumda bizim neredeyse 1.5- 2 milyon borçlanmamız gerekecek.
sizce bu zamanda kredi çekip ev almak mantıklı mı?
eşim de ben de çalışıyoruz. benim gelirim düzenli. eşimin değil. ortalama 70-80 bin kazanıyoruz.
aslında güzel bir yer bulmamız da çok zor. deprem bölgesindeyiz sağlam ev var mı yok mu bu bile bir kriter… ama kira konusunda da problemler oluyor başka eve çıksak yine sıkıntı yaşayabiliriz.
sizce beklemeli miyiz? yakın zamanda kredi çekip ev alan oldu mu?
daha küçük ya da eski istemedik ya çünkü çok kötü evler vardı içimize sinmedi. çok borçlanıp giriştik bir işe öyle haklısınız ki kiracılık çok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsunParanıza göre alın daha küçük bir ev alın ya da biraz eski olur mesela içini yaptırırsınız yavaş yavaş tanı sağlam olsun depreme vs . Ev alın yani. Evi olmayan her devirde ev almalı bence. Barınma ihtiyacı temel bir ihtiyaç. Kiracı olmak zor bizim ülkede. Yok satacam çık yok kızım oturacak çık. Çoğu da yalan . Kiralsr zaten hep arıyor. Ev alın kesinlikle. yazık bu devirde arsa satmaları kötü olmuş. Keşke siz ev alana kadar satmasalardı o da değerlenirdi sonuçta. Acele edin alın ev. Şu durumda hep artacak o belli
Hiç almamaktan iyidir ama. İçini yaptırırsınız. Şehre yakın kasaba varsa oradan müstakil ev de olabilir yine yaptırırsınız biraz. Uygun arsa olsa ev yaptorma da olabilir. Ama ev ev ev diyorum ben insanın başını sokacak evi olmalıdaha küçük ya da eski istemedik ya çünkü çok kötü evler vardı içimize sinmedi. çok borçlanıp giriştik bir işe öyle haklısınız ki kiracılık çok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun![]()
emlakçı komisyonu için biz %2 ödedikhanımlar ev alırken nerelere ne kadar para veriliyor acaba yakın zamanda ev alan yazarsa çok sevinirim