Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim evde kimse küfürlü konuşmazdı. Ben getirmişim eve küfrü annem öyle der. Erkek kardeşim de sokaktan duyup kavgalarda bana söver arada. Annemlerin umurunda olmaz. A.. s... der hak etmeseydin der annem de. Annem ve babam da slk gzkl gibi basit kufurleri bana karsi kullanirlar. Yani ben bu küfür arşivini nasıl oluşturdum hiç bilmiyorum

Psikolojik tedavi gördüğüm nereden çıktı. Bir kere psikiyatriste gittim onda da saglikli bir gorusme olmadi kaldi oylece. Soylemesi cok kolay ondan sonra hayati kayacak olan benim cunku. Aileni her seyi sil demek bu. Millete aciklama yapmasi var. Ben en az hasarla nasil devam edebiliriz ailece diye yazdim buraya. Zaten birkac yil sonra yokum insallah. Rahata erer herkes

Bakanlıktan destek al yorumumu neden eksiliyorsun?
Ya da bize bilgilerini ver senin adına biz Bakanlığa şikayette bulunalım.
Eğer cidden çok kötü bir ailen varsa kardeşlerine de yazık.
Küçükleri de devlet korumaya alsın.
Mühim bir konu bu.

Sevgili MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu sahibinin bahsettiği gibi bir aileyse bu aile çocukları devletin alması mümkün müdür? İnceleme yapılabilir mi? Site olarak bence böyle bir aileden kurtarabiliriz belki çocukları.
Sevgili @stunel için de bir sığınma evi ayarlanabilir belki.

Bu kadar kötü bir ailen varsa az hasarla devam edemezsin.
O yüzden harekete geçmelisin.

Surekli kavga kavga hep boyle gitmeyecegi ortada.
Annenize soyleyin babaniz da dahil yardim alin.
Sonunda daha kotu seyler olacak bu gidisle.
Hatta kardesleriniz de dahil gitmelisiniz.
Surekli kavga olan bir yerde kimsede huzur kalmamistir.
Ve o cocuklarin bile psikolojisi kötu durumdadir.
Boyle siddetli kavgalarin oldugu bir ailede kimsenin normal oldugunu dusunmuyorum.
Ve bana gore babaniz da iyi bir baba degil.
Tabi benim yorumum.
Ama sizin icin birseylerin yolunda olmadigini gorup tedavi icin birseyler yapmalilardi.
Aksine babaniz karsilik veriyor.
Anneniz keske mantikli bir kadin olsa da babanizi ikna edip farkli zamanlarda bile olsa hepinizi alip goturse bir doktora.
Yardimi olmuyor demeyin goturmezlerse kendiniz devam edin.

Haddiniz olmayan şeylere karışmayın bence.

Benim ailem çok kötü diyen sensin.
Ne değişti ki şimdi?
Madem kötüler yardımcı olalım işte.
İstemiyor musun bunu?
Kardeşlerine de yazık değil mi katil ruhlu bir babayla mı büyüsünler?
Yardımdan kastınız çok uç bir örnek.
Eksik kalsın teşekkürler

Sevgili stunel psikiyatriste gidince ağladın anlatamadın peki doktor ne dedi? İlaç verdi mi verdiyse kullanıyor musun?
Sana tavsiyem ilaç varsa düzenli kullanman
Ilaç yoksa hergün kendine bir bardak papatya çayı demle iç etkileri inanılmaz adet sancısından adet öncesi sinire günlük strese birebir gelir ama düzenli olarak hergün içersen ve etkisi bi kaç haftada başlar
2 gün içip bu bir şeye yaramıyor deme bırakma
Hergün bi 10 dk bile olsa çık yürüyüş yap
Güzelce yıkan kişisel bakımını yap moralini düzeltir aynada kendini iyi görmek
Müzik dinle kitap oku (bunu ciddiye al lütfen kitaplar dış dünyadan seni kaçırır mutlu eder)
Eğer dışardan yemek sipariş edebiliyorsan netflix de alabilirsin diye düşünüyorum
Çok güzel diziler belgeseller var izle rahatla
Günlük tut yaz için ferahlar
Ailene fazla müdahale ettiğini düşündüm kimseye karışma fikir sorulmadıkça beyan etme

Bak bu yaşlar geçecek ve sen göreceksin ki ailenden başkası yalan.
Ve sen de önemlisin senin huzurunda önemli
Kalp kırma bir an önce ruhunun huzura ermesini diliyorum

ailen çok sabırlıymış gerçekten. dediklerini babama ben söylesem, köpekli yalamalı olan cümle özellikle :d şuan hayatta değildim muhtemelen ahaha.

kafayı yemişsin ama senin suçun değil. seni çok iyi anlıyorum. herkes şanslı bir ailede doğmuyor ama alttan almayı öğrenmen lazım : ) içine at diye demiyorum, o söyleyeceğin kötü şeyleri bir günlüğe yaz. buraya yazdığın gibi aynı.
sinirin geçtikten sonra utanmış hissedeceksin yazdıkların için.
içine dert olmasın yani yazıya dök. ama tepkisiz kal. kendi sağlığın için.
umarım en yakın zamanda kurtulursun ailenden tabii onlar da senden : )

Öncelikle teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için. Doktor da bir şey diyemedi ben anlatamayınca. Ben ağlarken peçete verdi ne yapsın. Annenizle gelin bir dahaki seansa dedi. Ben de anneme söylemedim kaldı öylece.
Evde bir sürü kuru papatya vardı deneyeceğim teşekkürler

Ne kadar sabırlı bir ailen var.. biraz kendine gelmek için ic dünyanı geliştir, kitap oku, dua et , dışarı çık temiz hava al yoksa gidişatın kötü.. babanında helalligini al haddini çok aşan bir evlatsin rabbim vermesin.. sanada yazık belliki psikolojin yerinde değil. Dualarım seninle.

Bazı insan içindeki irini iğrençliği süslü sözlerinin arkasına saklayamaz
Böyle bir olayda patlak verir işte
Ben kendim kıza çok yardımcı oldum yorumlarım çok faydalı bile demedim
Senden önce senin fikirlerin verildi dedim

Ne oldu insanlar istediğin gibi yorumuna vayy ne müthiş yorum demeyince zoruna mı gitti
Sen istediğin gibi burada yüz tane kadına hakaret yazdın anne babalıktan bir haber olmakla suçladın sana cevap yazılınca seviyelerde dipleri gördün
İnsanları yetiştiren tek şeyin ailesi olmadığını kişinin karakterinin arkadaş çevresinin yaşadığı olayların okuduğu kitabın bile kişiliğini oluşturan nedenler olduğunu bilmeden 7 yaşındaki çocuk gibi sadece anne babasını suçlayan kör bir cahilsin ve bunun farkında bile değilsin
Yorumumun ne kadar yerinde olduğu konu sahibi ve ailesinin sırf senin egonu tatmin etmek için kullandığın iyice ortaya çıktı
Zerre kadar yardım etme amacıyla gelmediğin ortada popüler konudan faydalanayım şurada iki laf söyleyeyim kendimi rahatlatayım diyen bir zavallıdan başka bir şey değilsin

Sırf bütün alt alta ettiğin hakaretler sırf sizinde böyle bir çocuğunuz olursa beddua olarak algılarsınız denmesi
O kadar ikiyüzlüsünki ısrarla beddua değil ben öyle bir çocuğum olsa bağrına basarım yazdığın halde ikinci yorumda bedduan niye tutsun yazıyorsun
Tiksinilecek midesi bulanacak birini arıyorsan aynada kendi yüzüne bakabilirsin

Senin konularini okurken agliyorum ya.Bu konunu okumak istemedim direndim ama okumuş bulundum Cok uzuluyorum, annene babana kardeslerine ve sana. Belki iyi birer anne baba olamadılar,seni onlar bu hale getirdi ama en azindan sen kendinin farkina varip duzelmeye calis nolursun.

Konu için 3 kere nick almak her yorumuna zoruna mı gitti yazarken o kadar zoruna gitmek yani
belki sizin gibilerden insanların sıtkı sıyrılmıştır
Gerçek hayatta asla söylemeyeceği yapmayacağı şeyleri sanalda yazanlardan nefret etmişlerdir
Sen hangi beddua yetiştirme ürünüsünde ailene çevrene zarardan başka bir şey getirmemişsin bir işin ucundan tutamamışsın
Evde yaylanırken tanımadığın ve bilmediğin hayatlar hakkında çok güzel ahkam kesiyordun değil mi
Eminim benim yardım ettiğim çocukların sadece onda biri kadarına etmemişsindir

Benim gibilerin çoğalıp sizin gibilerin azalması toplum içinde bu forum içinde çok faydalı olur
O kadar yazmaya çalışıyorum seviyenize bir türlü inemiyorum
Oda benim kusurum kalsın artık

Ben babama bu kadar laf saysaydim evden atardı atmasada ben yüzüne bakamazdim

Sizde hatalisiniz herseye hemen cevap veriyorsunuz bi psikologla gorusun
Evdeki herkes 15 yaşında galiba.
Topluca terapi alsanız fena olmaz.
Ve psikoloğa git tedavi ol yorumları ilk sayfadan beri hem de
Ama hanımefendiye göre sadece kendisi söylemiş bunu başka hiç kimsenin aklına gelmemiş
Başka kim vermiş onun muhteşem fikirlerini

GangstaWalk ve peynirlirecel,
sitede yeni sayılmazsınız değil mi? Bu ne öfkedir ki GangstaWalk aynı konu için 2 defa ve siz Denizcidevinim yani peynirlirecel sizde bir defa 2. üyelik aldınız, hem de banlı olmanıza ve kurallara rağmen.

Birbirinizle sorununuz varsa lütfen bunu mahkemede çözün, burada birbirinizin yazdıklarını okuyup hırslanıp üyelik alıp durmayın rica ediyorum.
GangstaWalk 2. üyeliklerin işlem gördü, ana üyeliğin olan GangstaWalk'ında ban süresi her üyelik alışında 2'şer gün olarak uzuyor bilgin olsun, aynı şey sizin içinde geçerli peynirlirecel.

Bazen insanların ne olduklarını ortaya çıkarmak için ya sizin çocuğunuz olsaydı demek yeterliymiş
Şunu yazarken amacım sadece bunları çocuğunuz yapsa ne hissederdiniz dürüstçe söyleyin bunu demekti ama birin sanal maskesini düşürme görevi almışım sadece
Banı hak ettim ama bunun için sevindim açıkçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…