Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz 15 yaşında değil 21 yaşında ne köyden çıkıp prof olan insanlar var. Kendini gelistirmek insanin kendi elinde. Hamburgere verecegi parayi kisisel gelisim kitaplarina versin olmadi.
Her zaman ailenin problemli olmasi gerekmiyor çocuğun problemli olmasi için problemli aile olsaydi o kiz darp edilirdi
Hatta normal aile bile o cirkin konusmalar sonrasi bi tokat atar
21 yasindaki kız da yıkanması gerektigini bilir heralde bilmiyorsa kisilik temizligi 0 o onun problemi ailenin değil. Regl de olmus cunupum diyor birde

Aman ne duygu sömürüsü kastınız ya benim babamda hiç iyi bir baba değildi kendisini sevmiyorum sevmiyeceğimde ölse üzülüceğimi de düsünmüyorum ama babama böyle ana avrat küfür etmek başka bir olay 21 yaşında kocaman kız neymiş o babası öyle yetiştirmiş miş yav he he istediğinize inanın bu kız terbiyesiz ve normal değil bildiğin dr luk vaka belki de değil bile karakteri bu
Ben babama boyle küfür edicem ve o evde beni öldürmeyecek kapıyı kilitledim diye ağzımı burnumu bir güzel kırardı ve sokakta bulurdum kendimi
Utanmadan hala o evde ve babasının verdiği harçlıkla burger king yemeyi biliyor senin gibileri sokağa atmak lazım ki kıymet bilesin

Evet illaki çocuğun problemli olması için ailenin de problemli olması gerekmiyor hatta her ailede kavga ve bir zor çocuk vardır ama konu sahibinin anlattığı olaylar böyle bir şey değil fazla anormal. Yani bu kadar aşırılık normal bir ailede olmaz. Normal ailede olacak olan o kumanda kırıldıktan sonra baba bütün çocukları haşlar bağırır çağırır çocuklar bir süre sessizleşir vs verilecekse ceza verilir sonra olay tatlıya bağlanır. Burda maşallah baba durduk yere laf sokuyor kumanda olayından bağımsız ve kızın dış görünüşüyle alakalı bir şekilde kapıya tencereyle helva koyuyor laf sokuyor (baba laf sokmaz bu kişiler iki arkadaş, sevgili değil ebeveyn ve çocuk) sonra gürültü patırtı çıkıyor baba küfürlere hakaretlere aşırı tepkisiz kız çığlıklarla kendini yumrukluyor yine tepki yok evden dışarı çıkmıyor odasına kapanmış dışardan yemekler söyleniyor duş bile almıyor yine tepki yok bir silkeleyen ağırlık koyan yok. Normal bir ailede kimse o aşamaya gelemez. Ben iki gün üst üste yorgunluktan odamdan çıkmamıştım ve hep uyuyordum diye babam aşırı endişelenmişti bir sorunu mu var bilmediğimiz bir şeyler mi var acaba diye bilmem anlatabildim mi? Konu sahibi aşırı yalnız veya yalnızlaştırılmış. Diyeceksiniz ki kız çok terbiyesiz baba uğraşmak istemiyor yaklaşamıyordur iyi de baba zaten uğraşmadığı ve garip davrandığı için kız böyle aslında. Kabul etsek de etmesek de ailemizin yansımasıyız. Hata da yapıyoruz yanlış yollara da sapıyoruz ama hamurumuzda ne varsa yine dönüp dolaşıp o kişi oluyoruz hamurumuzu da aile belirliyor.

Türkiyede babasıyla sorun yaşayan milyarca genç kız vardır kaç tanesi anne babasının cinsel hayatını ağzına alıp babasına küfürler yağdırıyordur? Normal değil çok vahim.

Babanızın sizi öldürmesi veya ağzınızı burnunuzu kıracak olması bir marifet değil zira kendiniz de demişsiniz sorunlu bir babam var diye. Sizin karakteriniz daha farklıymış öfkenize hakim olabiliyorsunuz duygusal yönünüzden ziyade mantığınız ağır basıyor belkide ama herkes güçlü karakterde olacak diye bir şey yok. Kimse konu sahibini savunmuyor söyledikleri ve yaptıkları zaten yanlış ancak allah babaya sabır versin,benim babam olsa öldürürdü,tekmeleyip 45 yerimden bıçaklardı gibi yorumlarda hiç normal değil.

Regl olmadım o sizlerin yorumu onaylamadım mesajları okuduysanız. Cenabet gezmek terimini farklı bir anlamda kullandım

Şaka mı tövbe bismillah okuyamadım bile

Ailesini bağımlılık yapan maddeler yüzünden öldürenlerinde hamurunu aile mi belirliyor. Lütfen her manayi aile atmayin ya. İcinde ne varsa o kişilik diye bir şey var. Ne cirkin aileden ne pirlanta cocuklar çıktığını gördüm. Ne muhteşem aileden yobazın birinin ciktigini da . Verdiğin karsindakinin aldığı kadaridir fazlasi değil. Öyle her şeyi hamura baglarsak ohoo.
21 yaşındaysan aileni begenmiyorsan kendini gelistireceksin. Yikanmamakta mi hamurdan hadi ama yapma. Kimsenin hamurunda o. Evladi cümlesi yoktur. Akli meleke diye bir sey var olcul bicip oyle konusursun

Regl olmadım o sizlerin yorumu onaylamadım mesajları okuduysanız. Cenabet gezmek terimini farklı bir anlamda kullandım
Ya regldir ya kendi kendine bir şeyler yaptin cenabetsindir başka bir şekli yok onun. Sen belirtmişsin bizde yorum yapiyoruz o detaya girmeseydin bizde bilmezdik.

Bazen insan durup söylediklerini yaptıklarını tartmalı ya utanmalı biraz ar etmeli. Yerinize biz utanıyoruz.

Öldürme kısmını bilemem de maddelere bağımlı oluncaya kadar ya da olduktan sonra bunu fark edememek mesela bir eksikliktir iletişim kopukluğudur. Herkesin kişilik tipi aynı olamaz. Ortada bir sorun varsa çözümü laf dalaşı değil psikolojik tedavidir ve aile bunu yapmıyor.

Agziniza saglik ne kadar da dogru yazmissiniz. Kimseyi savunmak gibi bir amacim yok ama insanlar herkesin ailesini kendisininki gibi saniyorlar. Oysaki neler var neler. Cevremde var, bilirim insan nasil da cileden cikar ve yapmamasi gereken yanlis seyleri bile yapar...

Siz tedavi görmelisiniz. Babanızın dedikleri yukarıda. Sizinkiler inanılmaz.

Çocuk açısından baktığınız pencereden yorumlarınız doğru tabii ki.Her çocuk anne babanın,öğretmenin,toplumun eseri bir nevi.
Hiçbirimiz de mükemmel eserler değiliz.
Kimimizin temelini bozan anne babalarımız,kimimizin akrabalar,kimimizin eğitim hayatı.
Ama belli bir yaşa geldikten sonra -bakınız 21 yaştan bahsediyoruz- artık o temeli çürük atılan binayı bırakıp yeni bir temel atmaya çalışmak gerek diye düşünüyorum.
İşte burada mizaç,kişilik,karakter,huy denilen şeyler devreye giriyor.Buna ne anne babanın ne öğretmenin ne de çevrenin müdahalesi olabilir.
21 yaşındaki bir kız konu sahibi gibi babasından gördüğü gibi bir dil ile konuşmak yerine zaten nefret ettiği bu üslubu kullanmamayı tercih edebilirdi.11 yaşındaki bir çocuk mantığını kullanamayabilir,kendine hakim olamayabilir ama 21 yaşındaki bir kız bunu yapabilir.

Ailece tedavi altında olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Sevgiler.

Senin gibi sürekli anne babasıyla kavga eden bi arkadaşım vardı. Babası ani şekilde ölünce kahroldu. Allah herkese hayırlı evlat versin ama bence en büyük hata yine anne baban da seni yetiştirememisker. Bence ayrı eve çık çalış kendi paranı kazan. Herkesi rahata erdir.

İlk defa kavga etmiyoruz. Daha yediğim dayaklar da var. Önceki kavgalardaki sözleri de...
Konularında bir şeyleri başlatan genellikle sensin.
Ailen bu kadar kötüyse neden Bakanlığa şikayette bulunmuyorsun?
Senin gözünden anlattığın bir babam olsa özellikle bırak parasını almayı elini bile öpmem.
Ergenliğini çok ağır geçiriyorsun.
Zaten psikolojik tedavi de görüyormuşsun.
Babanın sınırlarını çok zorluyorsun ki dediğin gibi bir psikopatsa babana bu denli davranmaya korkuyor olman gerekirdi.
Bu kadar mutsuzsan gerçekten Bakanlıktan yardım al ve sığınma evine yerleş.
Ciddi olarak söylüyorum bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…