Bana istediğiniz ithamda bulunabilirsiniz, sizin kendinize söylediğiniz yalanı ve kendi ikiyüzlülüğünüzü değiştirmeyecek bu.
Konuya "Ne okudum ben az önce eğer gerçeksen git tedavi ol" diye girmeniz, çok faydalı(!) olmuş ki hemen kız tedaviye koşacaktır, sizin bu samimi(!) ve tüm temiz kalbinizle(!) diller dökerek mesai harcadığınız yorumunuz sayesinde.
Ben öyle söyledi anladim. Ay okudukça fenalar basıyor. Yani seks kelimesini burda zateb kullaniliyo yumusatilmis hali Onu yazabilirdi yamadigina gore diger sekilde soylemis
www.kadinlarkulubu.com
"Yaşanmamış şey değil baban kızım normal değil bana vurmaya kalkıyor tehdit ediyor falan diye polise gitse yada kalkıp evden atsa ne yapmayı düşünüyorsun cidden
Ayıp denen bir şey var" ,konuya yaptığınız ikinci yorum. Yorumlarınızın faydası gittikçe artıyor, ayıplamak karşınızdaki insana ulaşmak adına çok güzel(!) bir diğer adım gerçekten.
konuyu okudum diğer konularını da biliyorum. ailenin sorunlu demek istemiyorum ama zor çocuğu sensin bence artık ailede pes etmiş gibi hissettim. babam dövmekle tehdit ediyor diyorsun ama ana avrat küfür etmişsin bir şey dememiş ben babama öyle küfür etsem döver yani net. kardeşime yastık...
www.kadinlarkulubu.com
"Bir de babana kurban kestiği için katil ruhlu diyorsun kendin orada hamburgerleri götürüyorsun
Bu ne yaman çelişkidir
Doğru düşünme yetindi kaybetmişsin öfkeden" çok doğru(!) bir yaklaşım daha, kişinin öfkesini tamir için, o kişiyle bozuk psikolojisi üzerinden alay etmek de eksik kalmamalı.
konuyu okudum diğer konularını da biliyorum. ailenin sorunlu demek istemiyorum ama zor çocuğu sensin bence artık ailede pes etmiş gibi hissettim. babam dövmekle tehdit ediyor diyorsun ama ana avrat küfür etmişsin bir şey dememiş ben babama öyle küfür etsem döver yani net. kardeşime yastık...
www.kadinlarkulubu.com
"Çok hak verdiğim bir yazı oldu
Şimdiki çocuklar çok fena
Benim okulda böyle bir öğrenci vardı ailesine yapmadığını koymadı
Eve geç gelmeler, anneyi dövmeler, evde huzursuzluk çıkarmalar, kredi kartını çalıp dünyanın borcuna sokmalar daha neler
yine bir geç geldiğinde babası tokat atmış buna
Gitmiş polise şikayet etmiş babasını aldı polisler götürdüler
Baba da madem ben bu kadar kötüyüm benim elimden alın devlete verin bu kızı dedi
Bu evde durdukça ya ben katil olacam ya bu kız dedi
Ondan sonra kız oldu bir kuzu madem aile bu kadar kötü niye o çocuğun ödü koptu devlete verilmekten harçlıksız kalmaktan korktu"
Genelleyerek konunun spesifikliğinden ve konu içinde anlatılan -babadan- koparak; başka bir örnekle de vurmasaydınız olmazdı; doyamamışsınız bakıyorum vurmalara, psikolojisi bozuk 21 yaşında bir kıza, hayırdır?
Tövbe estağfurullah sübhanallah
www.kadinlarkulubu.com
Evet, benim muhteşem fikirlerimi çok güzel vermişsin, vermişler; yani göz göre göre insan, yazının kaldığı şu ortamda şu yalanı söylemeye utanır yahu.
Basmakalıp olan sensin, aynı yargı ve linç yolu; her yerde hep gördüklerimizden, twitter, insta, youtube, kk, face... Her yerdeki linç. Her yerdeki aynı faydasızlık ve dibe çekme, aynı yamyamlık.
Sonra, benim yorumumla yeniden celalleniyorsunuz ve "Marjinal" diye atlıyorsunuz, konu sahibini parçaladınız yetmedi, sizinle aynı taşı atmayanlara mı yamyamlık yapasınız geldi?
Üzerinize alındığınız yerden "İnsan" gibi konuşabilseydiniz, insanca cevap alırdınız.
Ardından benim sizi terslemem ve yargılamam üzerine dayanamayıp zanlara başlıyorsunuz, hem de kör zanlar, niyet okumalar, hayat tahminleri filan.
Klasik "Savunacak argümanım yok, kalmadı, yine de haklı çıkmalıyım ama nasıl, hah, havadan
yargılarım bu kez, yalanlarım, yazar çizerim kafama göre o halde, şahsileştiririm" hali. Ad hominem tam da siz gibi boşların işi.
Ben sizin yorumlarınızı göre bile geldim yazdım, söylediğim her şeyin ardında sizin lisanınızın çamuru var, sizin ise elinizde sadece "Kafadan salladıklarınız".
Size göre tüm bunlar şımarıklık ve sebepsizlik, durduk yere anne-babanın tüm doğrularına rağmen bozulan bir psikoloji ise; o halde sizin " Allah size konu sahibi gibi bir evlat versin uğraşın durun" demeniz, tam manasıyla bir bedduadır.
Ve buna karşın benim yorumumdaki anne profilinde olup, her şeyden geçtimse, denedimse, eminsem; çocuğum bu haliyle de "Kabulümdür, başımın tacıdır, imtihanımdır" diyorum, "Onun bana öğreteceği her zaman bir şey vardır, her hali kabulümdür", bildiğimi düşündüğüm yolun
dışını adımlamaktan da korkmam, yanılgılarımdan da öğrenebilirim, sizin gibi mükemmellerin(!) aksine.
Bu bir beddua ve "Sana bakarım ben önce" diyorum, ne kadar mukaddessin? Sizin tarifinizdeki çocuk, evet bir bedduadır; sizin tarifinizdeki genç, -bu konudaki genç- dediğiniz genç değil çünkü, konu sahibini yermek için gözü kapalı uydurduğunuz ya da uçlardan bir yerlerden bulup geldiğiniz başka bir genç.
"Sebepsiz psikolojisi bozuk" çocuk yoktur, her şeyin genetik-psikolojik-sosyolojik pek çok zincirle birbirine bağlı olduğu bu hayatta sebepsiz, durduk yere hiçbir şey yoktur, psikoloji, sosyoloji ve insana, davranışlarına dair tüm bilimler bunun için var "Anlayın" diye, kafanızdan "Uydurmayın" diye.
Siz nasıl öğretmen oldunuz bu kafayla? "Böyle desem beddua algılarsınız amağğ" evet, algılarız, hangi fikrin(!) ağzından çıktığına bakılır çünkü lafın.
Ve sert yorum da, senin-sizin gibilerin yaptığı yorumlara denmiyor, sizinkinin adı linç. Sizler gibi sanal et yiyiciler yüzünden burası da iyice bozdu zaten. Virüs gibi her yerdesiniz.
Konu sahibi ve ailesinin "Kime malzeme olduğu" kararını, bırak da ikimizin yorumlarını yan yana koyup akılla ve vicdanla okuyan birisi değerlendirsin, gerçi burada da bu insanların sayısı sizin gibilerin sayesinde git gide azalıyor ya neyse.
Şimdiki çocuklar, şimdiki ana-babanın, şimdiki toplumun, öğretmenlerin, sizlerin, bizlerin hepimizin eseri.
Dönüp kendinize zerre bakmayın aman, ayıplamak ve anlamaya çalışan diğer insanlara da ekstra saldırmak daha kolay. Haksız çıkacağız diye o kadar ödünüz kopuyor ki, ısrarla anlamıyorsunuz.
İşte diyorum ya, bu yüzden saman gibi gelip geçeceksiniz bu dünyadan; ot gibi. İnsanı insan yapan duygularından arı, kalıpları çakılmış, yargıları yerleşmiş, her zaman doğru(!) ve empati yoksunu mükemmel(!) birer ot. Tam "Her şeyi tüketen" toplum kafası.
Tüketin, insanları, insanlığınızı her şeyi.
Şu KKda çok konu gördüm 3 senede, hiçbiri beni şu konu içindeki kullanıcı yorumları kadar buradan iğrendirmeyi başaramamıştı, vallahi başardınız. Ha bir de kürtaj olan kadına salt laf sokma çabasıyla "Kürtaj hapların kafa yaptı herhalde" diyen bir yaratık vardı.
Midemi bulandırdınız; tüm terbiyeli(!) hallerinizle üstelik.
İğrençsiniz. 21 yaşındaki, hayatını onun anlattığı kadar bildiğiniz, psikolojisi bariz bozulmuş bir kıza her yerinden ayrı ayrı vururken aldığınız haz, zevk; her satırınızdan akıyor.
Buralar karışmış diyerek halinize güldüğüm konudan, size acıyarak, üzülerek çıkıyorum şimdi.
Gel, sanaldan bulduğum gerçek bir arkadaşla gönderdiğim mesajım üzerinden vurarak tatmine devam et kendini, "Gerçek hayatta bla bla" vb. demeye devam et, çünkü siz gibiler aynı lacivertsiniz.
Varlığınız, tutmuş bedduaların ta kendisi bu toplum için zaten.
Yazık.
-GangstaWalk-