konu yine kaynım, gelse dert gelmese dert

Kesinlikle haklısın ..Ben de emziriyorum.Kucuk bebeğim var.Cok dikkat ediyoruz.Sadece kayınvalidem ve kayinpederim geldi evimize o da bir defa kaç aydır.Onlar da bizim gibi dışarıya cikmadiklari için.Hatta eşim disari ciktiysaniz gelmeyin bile dedi..Bu dönemde alinmaca gucenmece olmaz.Ciddi bir durum ve siz de riskli gruptasiniz.Daha fazla dikkat etmeniz lazim.

Ben salgın olmasa bile bu durumu tuhaf buldum o ayrı.Sizin ev kütüphane mi?Neden başka bir ile bebekli üstelik sinav çalışmaya geliyor anlamadım.Ben salgın olmasa bile kabul etmezdim .İyi yapmışsınız..

O kadar haklıyken vicdanınızı rahatsız edecek duruma düşürmüşsünüz ki kendinizi, neden sosyal medyadan sitem ediyorsunuz. Arayın söyleyin yüzüne. Eşinizden bekliyorsunuz söylemesini ama adam belli ki sizin kadar önemsemiyor bu durumu ve ona göre davranmış.
düşündüklerinizi sindirmeyin, kaynınızla bir sorununuz da yokmuş, açık açık neden istemediğinizi belirtseydiniz. Gemileri yakmaya da gerek yok buraya yazdığınız gibi sebeplerini kaynınızla sakince paylaşsaydınız belki hiç gönül kırgınlıkları karşılıklı yaşanmayacaktı.
doğru ilişkilerin temelidir iletişim. Dünya hali sizin de işiniz düşse başka bir zaman kaynınıza hep bunu hatırlayacaktır.
olan olmuş bunu kendinizi kötü hissetmeniz için yazmıyorum, ama önce farklı bir oluru düşünmek lazım. Başka durumlarla karşılaştığımızda önce sorun yaşadığımız insanlarla duygularımızı anlatmalıyız sakince diye düşünüyorum.

Tuhaf bir durum değil benimde kaynım üni sınavı için 9 ay bizde kaldı, biraz zaman sonra da kızkardeşim kaldı kpss ye hazırlanmak için 4 ay. Mekan değişikliği iyi geliyor sınava hazırlanma sürecinde. Onlar bizim kardeşlerimiz elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Ama problem yaşarsak yüzlerine karşı söylemeyi bildik. Sadece şikayet ederek ilişkiler düzelmez yapıcı olmak lazım. Karşı tarafta bu anlayacak seviyedeyse çoğu sorun büyümeden çözülüyor.

Ay nickinizi gorunce dedim yuzsuz kayni olan hatun bu diye. Konu ayniymis,gercekten ne garip insanlar var kesinlikle %100 haklisiniz. Saglam bir kavga cikarmazsaniz anlamamazliktan gelmeye devam edecek kayniniz da kocaniz da

haklisiniz ama neden kabul edemeyeceginizi soylemek yerine sosyal medyayi tercih ettiniz ki.

Esiniz demiyorsa bile siz telefonla arayip korona gunlerinde kabul edemeyeceginizi soyleyebilirsiniz, bronsit olmaniza da gerek yok zaten bunun icin.
Ben sizin kadar izole yasamiyorum ama ona ragmen ben de kimseyi evime yatili kabul etmem bu surecte yani, cok cok dogal bir sey, anlasilmayacak bir durum da degil.

yine gelsin sizinle yasasin muhabbetleri dondugunde de ben kimseyle ayni evde yasayamam, kendi kardesimi bile istemem o kadar uzun sure diyerek direk konuyu kapatabilirsiniz, illa ki size sorulmasini beklemeyin boyle seyler icin. Sizin eviniz ve sizin kurallariniz.

Canım puanlar nasıl bilmiyorum ama bu çocuk üniversiteyi sizin şehirde yazar ve sizde kalmaya kalkar inan bana öyle geliyor
Pandemi vs bahanesiyle 2. Defa yırttın tamam ama esas yapman gereken onunla aynı evde yaşamayacağın gerçeğini benimsetmek ve bunun için de çok az vaktin var bunu mutlaka yap inan bana okul işi böyle olacak göreceksin çok belli

Ben de geliyor diye korkup kötü hissettim.

Gelmiyorsa sıkıntı yok, asla kötü hissetmeyin.Ayrıca anladığım kadarıyla eşiniz ailesine hayır diyemiyor. Dolayısıla hayır diyen hep siz olacaksınız..Her seferinde kötü hissederseniz hasta olursunuz.Takmamayı öğrenmeniz lazım. ( Ve bir dahakine arayıp direkt söyleyin,bi süre sonra imaları anlamamazlığa gelebilirler.Ayrıca net olup direkt konuşmak daha şık)

degil mi bronsitim var, bebegim var falan deyince hep bir bahaneye ihtiyac duyuyor gibi konu sahibi, e birgun o bahaneler bitecek elbet.
Halbuki hic bahaneye ihtiyaci yok, cekirdek ailesi disinda kalan hic kimse ile ayni evde yasamak zorunda degil

Kendinizi kötü hissetmeyin canınızı kaybetmekten kötü değildir şöyle düşünün canınız mı değerli yoksa kaynının tavrı mı insanların beynine girmiyor ama işin ucunda ölüm var ha vadem dolar ölürüm o ayrı ama sırf biri g.tünü gezdirecek diye ölürsem kendime bile hakkımı helal etmem bu arada siz iyi yapmışsınız alıp veremediğim olsun olmasın ben başka yere kaçak gittiğini öğrendiğim an şikayet ederdim gizli şekilde milletin canıyla oynadığı için bile sinirden köpürürdüm

Aynı şeyi ben de düşündüm. Sırf yurt parası gitmesin diye sizin evinize yerleştirmek için sizin şehrinizi yazma durumları mümkün.

Hiç vicdan yapmayın. Sonuna kadar haklısınız. Sinir oldum eşinize.

Önceki konunuzada yazmıştım Allah sabır versin size.Valla ben okurken daral geliyor, burdan eşinize kinleniyorum.Sizin boğasınız falan gelmiyorsa iyi.

Baştan beri istenmediği yere zorla yanmaya çalışan o ve eşin utansın kötü hissetsin canım boşver

Bu erkekleri anlmyrm kendilerine hizmet beklyrlr tmm ama bütün sülalesine de beklyrlr sanki gelin gittiysen mecbursun kardeşine annesine amcası dayısı bilmem kime hizmet etmeye yani kadın isterse olur ama mecburi asli bi görev gibi dayatılması da çok çirkin yani öyle bi toplum baskısı var ki kayninz ac degil acik da degil keyfine gore plan yapiyr heleki bu salginda bi de kocanz trip yapyr alistrmyn hatunlar

Eşim kardeşimden için oyle imali bir durum paylaşsa cok çok kızarım (ki eşiniz yine birşey söylememiş) ve kardeşim asla bir daha evime adım atmazdi. Burda cok cok ayıp etmişsiniz.

Ama su salgın döneminde hala israrla size gelmeye çalışan kardeş ise daha cok hatalı. O genç belki virüs bulaşsa farketmeyecek bile ama size veya eşinize bulaşabilir. Yani bu çocuğun anne babasi sınavına burda gir milleti rahatsiz etme neden demiyor anlamadim durup dururken sen kötü oldun.

Keşke iyi anlaştığın eş ailesi uyelerinden birini arayip durumunu guzelce izah etseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…