konu yine kaynım, gelse dert gelmese dert

Gamsızlara üzülme canım.ben de çektim.yüksek şura kaynım çalışıyorken müsait akrabası da varken ben yeni gelinim benim evimde kalmasını istediler .neymiş abisinin eviymiş..eşim kabul etmedi zaten ..o bakımdan ilk o rahat edemez ..

bi miktar kötü hissettim işte. sanki suçluymuşum gibi.
Bugün anladım artık. Sizde bu eş ailesi olduğu sürece bunlar yaşanacak ve üzgünüm ama bu evliliğin sonu onlar olacak. Eşiniz de pek normal değil . Sizi düşündüğüne, önemsediğine emin misiniz? Hatta sevdiğine emin misiniz? Bronşit hastaları için çok büyük bir risk bu hastalık ve eşiniz bunu zerre önemsememiş

acıma acınacak hale düşersin felsefesinden vazgeçme.bırak vicdan yapıcak bir şey yok burda.ne güzel alınmış üstüne gelmiyo, salgın olmasa da eski konunu biliyorum kaç zaman sizin evde kaynın işi ne.ölüm kalım mevzusu olur idare edilir böyle şeyler ama onun dışında olmaz.

Vicdan yapmana gerek yok. Onunki keyfi birsry. Dsha dogrusu o kendi evinden gitme yollarini ariyor. Daha once de esinizle bu konuyu konustugunuzu hatirliyorum. Koskica oglanin yaninda emziremem fakan dediginizi ama esinize her gun hatirlatsaniz da birsey degismeyecek gibi. Onun yapamafigini siz yapmak durumunda kalmissiniz. Aslinda iyi de olmus. Anlasinlar artik ya. Insan davet edilmedigi yere de cat kapi gitmemeli. Hrle de boyle bir durumda, korona falan varken. Onun yaptigi dusuncesizlik. Siz iyi yapmissiniz. Yalniz bu yine en fazla 1 ay gider bu cocugun ayda bir terellelileri geliyor evden gitmek istiyor

bizde rahat etmesi benim için geçerli sebep değil herkes kendi evinde kalsın kendi evinde çalışma ortamı kursun kendisine. o rahat ediyor olsa bile ben rahat edemiyorum kendi evimde diken üstünde yaşamak istemiyorum. daha önce de keyfi yere geldi çalıştı zırt pırt odasından çıkar sıkıldım ara verdim diye. oturma odasında çocuk emziriyo olurum nasılsa çalışıyo odasında o derim. pat ara verdim der gelir nasıl toparlanıcamı bilemem. havalar ısınıyor iş yapıp terleyip çocuğumla banyoya giriyorum ben. biz banyoda giyinmek zorunda değiliz ki evde o var diye. kaldı ki oğlum ona rahat vermez ki nasıl bizim evde ders çalışmayı düşünebilir burası çocuklu gürültülü dağınık bi ev kütüphane değil ki nasıl rahat ders çalışabilir? en sinir olduğum şey de ne bana ne eşime sormadan eşimin ailesi hep bu şekilde planlar yapar. en fazla eşime sorarlar beni insan yerine koymazlar ben bu evde süs bitkisi miyim?

inanın bugün annem 1 haziranda yollar açılıyor dedi geliriz gideriz tarzı konuştu hemen hoop bi dur dedim üslubunca. biraz daha bekleyelim ekonomi çökmesin diye mecbur açıyolar yolları işyerlerini tehlikenin geçtiği falan yok az daha sabredelim dedim. eşimin imalı paylaşım yapmasına fırsat bırakmam ki ben. ne gerekiyosa kendim söylerim zaten.

ne güzel hayır diyebilen bir eş.

hayır emin değilim. kendisine de günlerce bu lafları söyledim. ne canım ne sağlığım ne bana bişey olursa çocuğun hali zerre umrunda değilmiş kardeşinin sınavı bunlardan çok daha önemliymiş dedim. verdiği cvplar hep aynı. ne alakası var. düşünüyorum, çocuk orda da hep evdeydi zaten. bişey olmaz. keyfi gelmiyo mecburiyetten geliyor. hep bu laflar. hiçte mecbur değil kendisinin tercihi.

haklisin.. cocuklu evde ders de calisamaz esiniz buradan yuruyup hayir demeliydi. virusle ilgili vs her seyi soylemissiniz zaten. gelmemeli.. ayrica kocanizla aranizi bozacak sekilde tutumlari da asla kabul edilebilir degil.

haklisin.. cocuklu evde ders de calisamaz esiniz buradan yuruyup hayir demeliydi. virusle ilgili vs her seyi soylemissiniz zaten. gelmemeli.. ayrica kocanizla aranizi bozacak sekilde tutumlari da asla kabul edilebilir degil.
ona da çok takıldım açıkçası. yok yengem durumlar atıyor da ondan gördüm de. gelmemeye karar verdiysen her türlü bi bahane sunup kapatabilirdin, resmen eşime attığım durumları vs şikayet ediyor sanki aramıza nifak tohumu sokmak ister gibi.

bence arayip kv ye kendiniz soyleyin. astim hastasiyim. kusura bakmayin kabul edemicem. zaten bebek var rahat calisamaz deyin.

ayrica bir yeri kazanip da bir sey okuyabilecek tipler boyle orda burda agzini acip da vakit harcamiyor. bulundugu yerde musait bir evde kalir pasa pasa kazanir duzenini kurar. abisinin yaninda elini cebine atmadan atlatmaya calisiyorlar bence sureci. boyleleri gonul eglendiriyor bizde der var bir tane. yasi ilerledimi iyice ailenin belasi olup cikabiliyorlar haytalikta.

Sizin bu kayın da sizde kalmaya takmış deli midir nedir
Ben olsam bende kalırdım. Ohhh hizmet gani belki annesi bu kadar ilgilenmiyordur konu sahibi kadar.Misafirlik üç gündür ama eşi 30 gün aynı muameleyi gösterince ohhh mis kayın akıllıymış .Kız kardeşimin var öyle bir kaynı öff bende sinir oluyrum abisi işe gidiyor e kazık kadar çocuğun durması uygunmu evde . Anne uyaracak başta ne işin var diye belki çocuk düşünemez.

Haklısın haklı stres yapma 1 hafta olsa neyse, ama insan yükü her zaman ağırdır ben de istemem 1 ay kalsın kimse, kendi ailem bile olsa, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Şu ev çatılarını hane halk sayısını boşa mı yapıyor müdürlükler ben anlamadım millette ki başka evde kalma isteme sevdasını.........

yenge hizmet edecek abi elini cebine attirmayacak..

Bu cevabınızı okuyunca kaynınızın size gelmeye çalışmasından daha mühim sorunlarınız olduğunu düşündüm. Eşinizin toplum içinde çok rahat şekilde sizi rencide edebiliyor olması, hiçbir işin ucundan tutmadığı gibi hizmetçiymişsiniz gibi davranması üzerine düşünülmesi gereken sorunlar gibi geldi bana. Öte yandan siz haklısınız eşinizin kız kardeşi gelecek olsa belki bu kadar kısıtlanmış hissetmezdiniz ama erkek kardeş olunca farklı oluyor, üstelik 1 hafta değil 10 gün değil 30 gün bi insan ağırlamak evde kolay değil bırak eşinizin kardeşini kendi kardeşinizi bile yani. Kendinizi kötü hissetmeyin bu konuda eşinizin pasifiğinden size düşmüş bu konuyu halletmek siz de farkında olmadan halletmişsiniz(whatsapp durumu sayesinde)

tabiki onlar da önemli sorunlar. ailesinin eğitemediğini bi yaştan sonra kimse eğitemiyor işte çok konuştum çok uyardım tamam dese de aynı.

Benim erkek kardeşim sınav için buraya gelecekti bildiğim halde ben arayıp davet etmedim eşim aradı bana danıştı çağırayım mı kardeşini diye bende pek istekli değildim açıkçası(ailevi problemlerim var) eşim ısrar edince bizden başka da gidecek yeri olmayınca gelsin o zaman dedim. Bu benim erkek kardeşim 20 yaşında annemin babamın oğlu. Ben evde rahatım bozulur diye istemedim eşim ısrar etti kabul ettim. Kardeşimi ya benim kardeşim eşim benden izin alarak çağırdı. Neden ? Çünkü normal olan bu büyütülecek bir konu değil. konu sahibi kesinlikle tepkinde haklısın çekinecek pişman olacak birşey yok. Eşin beyefendiye de söyle aile kurmak kafaya göre iş yapmak değil kararları ortak vermektir. Oldu olacak herkes kafasına göre gelsin

haklısınız. eşim bana sormuyor ailesi ikimize de sormuyor. ben 1 ay kendi kardeşimle bile rahat edemem. geçenlerde annesiyle konuşuyor, annesi diyor ki eşimin kardeşinden bahsederek, eşimin adı x olsun, "git x de kal çalış dedim kardeşine" diyor. bakın x gilin evi değil, x in evi. yani sadece eşimin evi. benim adım bile yok. o kadar ki yok sayıyolar benim ne düşündüğümün isteyip istemeyeceğimin hiç önemi yok gözlerinde.

Vay ki ne vay konu sahibi sen cenderenin içine düşmüşsün güzel kardeşim. Kayınbiraderi salla daha ciddi sorunlar var. Sana karşı eşinin kayınvalidenin böyle davranışı dışında somut sorunlar var mı ?

Profil sınırlı göremedim. Ama neler neler den tahmin ediyorum. Evlenmeden de bunlar böylemiydi peki ?

Ay eski konularima bakarken icime iyice daral geldi su ikisini okusaniz az cok anlarsiniz. Nisanlilik doneminde kendilerini belli etmediler hatta annesini agzi var dili yok diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…