konu yine kaynım, gelse dert gelmese dert

Olan olmuş. Kaynınız gelmiyor. Paylaşımlarınızdan anlamışlar. Siz veya eşiniz konuşup izah edip tatlığa baylasaydınız bu şekilde vicdan yapmazdınız. Bazı şeyleri eşinize bırakın o yoluna koysun. Siz kötü olmayın. Kimse kötü olmasın. Abisinin evini evi saymış. Gelmek istemiş. Eşininiz davranışları yardım etmemesi laf sokması sizin ilişkinizin sorunları. Kapınızı çalmak isteyenler var. Sizde rahat edenler var ne güzel. Salgın konusunda haklısınız.

Eşin bence problemli ve seni sindirmiş. Ne hakla 1 aylık misafire size danışmadan 'tamam' diyor? O zaman siz de kafanıza göre çağırın herkesi. Bir de neymiş kardeşi kendi yemeğini kendi almışmış.. Ay ne büyük acılar.. Sebep de sizin çocuğunuza yemek yedirmeniz. Eşinizin kendisinin kalkıp yemek bölmesi lazım. Kardeşine kızması lazım yengene yardım et diye. Gerçekten anlamıyorum bu adamlar neden evleniyor elin kızına eziyet etmeye sanırım. Vicdan filan da yapmayın. Aksine eşiniz pişman olmalıydı.

Birak kocan düşünsün. Cocuk yuzsuz ve utanmasi yok surekli orda burda kalmak istedigine gore vicdan yapmaniza gerek yok oldugu sehirde girsin sinavina ne oyle sürekli orda sinava giricem burda bilmem napicam herkes yasadigi yerde hayatini surduruyor adam gezmek derdinde yada macera ariyor bosversene

Konu sadece pandemi degil..yani pandemi olmasa da aslinda gelmesini istemiyorsunuz..ki gayet haklisiniz..dinimizde de es hanimina sormadan eve alamaz asla..orfunuzu adetinizi bilmem..

Ohhh iyi yapmışsın boşver ..şikayet etmesi sizi huzursuz etmesi onun terbiyesizliği ..siz ona bir ay bakmak zorunda değilsiniz hele ki çocuklu halinizle böyle bir dönemde ..

Haklısın hiç suçlu hissetme ki salgın olmasa bile koca adamla aynı evı paylasmak zorunda degılsın. Keske eşin sana oylr baktıgında buna sen sebep oldun deseydın offff hiç sevmıyrm boyle mevzuları

Neymis o şehirde kalacak kimse yokmus. Sehrin yarısı akrabalariyla dolu ama kalacak kimsesi yok. Bu sınavlar yatili oluyor da benim mi haberim yok neden bi yerde kalasın ki zaten köyden sinav günü arabayla git gir geri evine dön. Ne bu kalma merakı. Cokta kalmak istiyosa kendi akrabalarında kalsin sirf bizde kalabilmek icin sınav yeri degistirmek nedir. Kendi akrabalari nasılsa takmiyor pandemi falan niye benim gibi korkan insanın evine geliyor.

Haklısın hiç suçlu hissetme ki salgın olmasa bile koca adamla aynı evı paylasmak zorunda degılsın. Keske eşin sana oylr baktıgında buna sen sebep oldun deseydın offff hiç sevmıyrm boyle mevzuları
Bi de kendi cok hakliymis gibi beni suclayici sekilde bakiyor bana. Sen zaten sagligimi canimi hice saymış benim günlerce konusmama tartismama ragmen kardesine hayır diyememissin agzini acamiycak kadar basiretsizsin. Bide üstüne beni mi sucluyosun yani. Salgın olmasa bile bana sormadan kabul etmesi tam çıldırmalik

Bence sorun kayninizdan once esiniz. Boyle terbiyesiz isguzar olan esinize tavrinizi gostermelisiniz. Siz köle misiniz de boyle tavirlari kabul ediyorsunuz ki

Keske bizde rahat edemeseler cunku o kadar benciller ki benim rahatim huzurum kimsenin umurunda degil. Salgin olmasa bile ben 1 ay koskoca oglanla aynı evde yasamak zorunda değilim ki. Mumkunse rahat etmesinler bende. Esimin davranislari da kendi misafirlerinin yaninda yaptığı bisey oldugu icin gelsinler istemiyorum acikcasi. Kendisine de söyledim bunu ama tamam dikkat ederim bile demedi. Bunu bile umursayip dikkate alip tamam kendime ceki düzen veririm diyemeyen bi adamin misafirini kabul edip onun yaninda bana yine ayni davranislari göstermesine izin vermemis oldum

Ben burada seni hatali gorurum. Acik acik sundan dolayi gelmeni istemiyorum demeyip durum vs atarak soylemen yersiz. Sen oyle yaparsan o da oyle der. Abisini mi ariyor sen de onu arayip ablacigim bak oyle dusunmussun ama benim durumum bu seni kabul edemem demen gerekti.

Arasaydim esimle buyuk kavga sebebi olurdu. Ben pandemi hakkında 2 aydir hep durum atiyorum bu tarz. Mesela haberlerde bilinçsizce gezen bi insanı gösterseler ona bile sinirlenip duruma yazarim. Buna da sinirlenip yazdim bu salgin döneminde bakanlar bas bas bağırıyor kapi komsunuzla bile görüşmeyin diye vs yazdim. Acikcasi görse bile takmayacagini yine de geleceğini dusunmustum ama oyle olmadi

allahim hic bir zaman anlayamayacagim bir konu surekli basklarinin evinde kalmaya ne kadar merakli insanlar ya otur evinde rahat mi batiyor aile hep boyle herhalde yani daha onceki konuyuda hatirliyorum nasil gelip kalmamisti orani hatirlamiyorum ama daha bir ay once zaten gelecem demissin istenmemissin tekrardan nasil gelicem kalacam diyebiliyorsun gururdan falan hic haberleri yok sanirim ki hakli bile olsalar istenmedigin yere nedeb gidersin degil abinin ananin babanin evi olsa gidilmez

Bu çocuk bu kadar plan,hesap kitap yaparken ne zaman ders çalışıyor acaba?kazanamayacak ve atnı şeyleri yine yaşayacaksınız.yaşadığınız şehirde üniveriste varsa orayı yazıp sizde kalma hayalleri kuruyordum eminim.

Eşiniz dine düşkün bişe söyleyin ona ikiniz evde tek başınıza kalamazsiniz.

Haklı görmüyorum .amcasına ebesine dayısına değil abisine kardeşine sığınır insan.gereksiz bı gönlün daralmış

Kesinlikle haklısınız. Hem salgın konusunda hem zorunlu uzun misafirlik konusunda. Ama benim için en önemlisi emziren bir kadının evine erkek misafir ne demek ya? Her emzirmek istediğinizde odalara kapanıp kapı mı kitleyeceksiniz? Ben açıp kayınvalidenize saydırdınız diye bekledim ama sadece durum paylaşmışsınız ve ne güzel olmuş ki onlar da mesajı almışlar. Bence artık görmeyin duymayın. Eşinize de Allah akıl fikir versin normalde onun düşünmesi lazım tüm bu yazdıklarımı

Niye kötü hissediyorsun. Ben kayinvalidemi ve kayinpederimi korumak adına kendi çocuklarının bayrama gelmesini bile engelledim. Alınan olduysa da keyfi bilir. İnsanların bilincsizliklerin faturasını niye başkaları ödesin. Gayet yerinde olmus. Sizin yerinizde olsam kaynimi arar oturttururdum yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…