komşumun aldatılan kızı

Ağzına sağlık kadesa. Mevzuyu limoncu28 den daha güzel ve açık anlatmışsın.

O kadar yıllık evliyim hiç komsularimin kocalarinin profillerine bakmadım :)
valla bence fesatsınız tüm yazıları oku öyle yaz kızın faysini eklemek icin baktıgımda ikiside cıktı kızın bekarlık soyadı ve evlendigi kisinin soy adı aynı o yüzden yazınca 2sininde cıktı bende önce kızınkine baktım ama arkadas eklemeye kapalı yapmıs bende dedim ki esine yazıyımda söyle esine beni eklesin yazıcaktım ama oo ne görüyim adam ucmus

yani öyle herkezi kendiniz gibi bilmeyin

Sizin gordugunuzu baskasi da goruyordur elbet. Ne diye araya girip kizin ailesine/annesine soyleyeceksiniz ki? Isguzarlik denir buna ki hic sevmem.

ayyy elalemin adamına mesaj atıp eşin bni eklesinmi dicektinalemsin kız madem bu kdr yakın anneler birbirine kızın numarası sende niye yok.

Sizin gordugunuzu baskasi da goruyordur elbet. Ne diye araya girip kizin ailesine/annesine soyleyeceksiniz ki? Isguzarlik denir buna ki hic sevmem.
kızın kuzenleri falan hepsinin facesi var ama muhtemelen aman görselerde bizden bulmasın biz söylemeyelim gözündeler hep böyle olmustur aman benden duymasın modundalar
bide cocukta kız ekli hatta kızın facesinde önce esinin adı sonra kızın adı sonra soyadı yazıyo yani o cocukla yazısan digr paralı kızlar adamı profılıne bakınca evli oldugunu görürü esinin profilinde gelinlik damatlı kına gecelı resimleri hep var bu cocukla konusan kızlar bunun evlılıgını bılır cünkü cpcugun adını yazdıgında kızın profılı cıkıyo gelın cık 2 ısımlı profıl acmıs yanı once esı sonra kızın adı sonra soy adı

Iste hersey ayan beyan ortada. Siz gidipte annesine damat senin kizi aldatiyor deseniz emin olun suclu cikarsiniz. Bir bakmissiniz kizini kiskanan komsu kizi oluvermissiniz. Olaya biri mudahale edecekse bile o kisi siz degilsiniz. Karismayin.

Bence sus artik ya. Hala yaziyorsun soyleyeyim mi annesine diye. O kadar insan seni uyardi. Yaptiginin uzerine vazife olmadigini ve cirkin bir davranis oldugunu. Sen bu yazilanlardan da akil almaz, gider karistirirsin ortaligi. Senin gibisinden korusun rabbim. Bu ne ya. Sen resmen o kizi kiskaniyorsun kocasi yakisikli diye. Baska birsey degil. Kizla arkadas bile degilsin, kalkmissin burda kizin iyiligi icin yapiyormus havalarina giriyorsun. Tam saçı başı yolmaliksin.

Daha heyecanli ve de atraksiyonlu konular beklerdim limoncudan baydi bu konu cunku

niye kavga çıkarayım elalemin konusu için ilahi limoncu

Vicdanınız o kadar el vermiyorsa konuyu kendi annenizle paylaşın.. Anneler bu konuda daha tecrübeli daha doğru yön gösterebilir bence. Siz kendi kendinize bişey yapmayın bence. Sonra arabozan fesat olursunuz, herkes iyi siz kötü olursunuz ...

Biraz yavaş demişsiniz ona takıldım sağlıklı,sıhhatli ama yavaş yani ağır mı demek istediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…