- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
yok ya bir buçuk iskender ve yahut bir bileziğe tav olurdu kendisi de en zayıf noktalarıHalbuki senin gibi biriyle evlenmeliydi o adam degil mi? Cin gibisin. Ortaligi nasil karistiracagini cok iyi biliyorsun. E daha ne olsun. Adama dunyanin kac bucak oldugunu gosterirdin.
anlayana anladı ama bana kendincen kumpas kurup laf carpıtmaya calısan herkeziin basıan gelsinde görsün bakalım kadesa helal olsun sen ii yazmıssınbir varmış bir yokmuş çok uzak bir ülkede pıtırcık komşu kızı varmış biraz safça ve narince imiş. kocası bu kızı göz göre göre aldatıyormuş,birgün annesine gitmiş aynı zamanda lazer epilasyona da gidiyomuş,annesi de ben sponsorun olayım demiş ama kız kocasını öyle çok seviyormuş ki gözü hep telefondaymış o arayacak diye.annesinin ne dediğini duymamış.kızın annesi de limoncunun annesine ağlamış, bak senin pamuk prenses gelince böyle mi yapıyor benim uyuyan güzelin gözü hep telde demiş.
gökten üç elma düşmüş,diğer ikisinin nereye düştüğü bilinmez ama üçüncüsü kesin benim başıma düştü ki urduca-çince karışımı bir metin çevirisi yapmaya çalışıyorum.
saygısız terbiyesiz birisin sen ya ben o kadar ucuz degilim ama sen belli 20 liraya tavsın insallah kocan aldatırda görürsün bakalımdalga gecmek nasılmısyok ya bir buçuk iskender ve yahut bir bileziğe tav olurdu kendisi de en zayıf noktaları
herkesin terbiyesi seviyesi yazdıklarından belli zatenne
saygısız terbiyesiz birisin sen ya ben o kadar ucuz degilim ama sen belli 20 liraya tavsın insallah kocan aldatırda görürsün bakalımdalga gecmek nasılmıs
Kiz kendini savunamiyorsa bu sizi ilgilendirmezyazık kızlar size ya hepınız yazmak laf sokmak icin yazıyosunuz ben kızıda aileyide yakıdan tanıyorum kız kendini savunabilicek tipte degil her konuda o yüzden yardımcı olmak lazım simdi insan gibi "1 kere daha soruyorum simdi bu kızın annesine söylesekmi damadın böyle böyle diye
yazık kızlar size ya hepınız yazmak laf sokmak icin yazıyosunuz ben kızıda aileyide yakıdan tanıyorum kız kendini savunabilicek tipte degil her konuda o yüzden yardımcı olmak lazım simdi insan gibi "1 kere daha soruyorum simdi bu kızın annesine söylesekmi damadın böyle böyle diye
Ahahahahhahahabir varmış bir yokmuş çok uzak bir ülkede pıtırcık komşu kızı varmış biraz safça ve narince imiş. kocası bu kızı göz göre göre aldatıyormuş,birgün annesine gitmiş aynı zamanda lazer epilasyona da gidiyomuş,annesi de ben sponsorun olayım demiş ama kız kocasını öyle çok seviyormuş ki gözü hep telefondaymış o arayacak diye.annesinin ne dediğini duymamış.kızın annesi de limoncunun annesine ağlamış, bak senin pamuk prenses gelince böyle mi yapıyor benim uyuyan güzelin gözü hep telde demiş.
gökten üç elma düşmüş,diğer ikisinin nereye düştüğü bilinmez ama üçüncüsü kesin benim başıma düştü ki urduca-çince karışımı bir metin çevirisi yapmaya çalışıyorum.
kızlar annemin nerdeyse 50 senelik komsusunun kızı annesiylede hem samimiyiz hemde evlerimiz bitişik neyse konuya gelelim
bu kız kactı annesi köye diye vermek istemedi kız biraz kendi halinde diyelim tabiki saglıklı sıhatli ama biraz yavaş neyse hemen barısıldı dügün oldu damadı gördük damat kıza göre cok yakısıklı diyim size hatta dedim vaybe bu yakısıklılıkla bu kızla evlenmis helal olsun demek cok zeviyo dedik
kızı fayten ekleyelim dedim önce esinin profili cıktı bi baktık cocugun tüm yazıları acık herkez görüyo
ama sürekli kontor isteyen yazsın iste güzel kızlar benimdir para var huzur var gecenin dörtüi elimde viskim hayat bana güzel sürekli
kızlara yazmıs arayın bulusalım bi kız yanlızım yazmıs buda ben senin icin herseyi yaparım yazmıs
cagrı atın arıyım kontor ısteyın kızlar falan
tabi biz kardesimle sok dedik yazık günah annesi hep bizde samimiyiz buda nasıl söylenir dedik belki düzelir 1 sene olmustu bakalı bugun bi arkadasıma yazarken daha önce girilmis oldugu icin o damadın adı cıktı dedim bibakıyım ooo aynı azıtmıstı azıtmıs bide ekli arkadasları hep aynı cevrede yani kimse demiyomu sen evli adamsın ya 3 sene olmus ayıp diye
simdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi
yani annesi baabsı böyle biseyde arkasında bu yüzden yazdım bunu kadının zaten cocugu ev vermedi diye ailesini aramıyo bi kızları kaldı onunda basında böyle bisey var sizce bi yanım hic annesine söyleme diyo bi yanımda yazık günah diyo
ne olcak muhetmelen kıza yasaklamıstır faceye e bakmayıBu kız hiç bu adamı tanımamış?? Ya da insan kaçtığı adamın face ine falan hiç mı bakıp görmez, Siz görebiliyorsanız bu yazılanları falan karısı nasıl görmüyoki onu anlamadım?
yaa sen beni gec adamın tüm köylüleri akrabaları var biride neden demiyo oglum sen evlisin ne yazıyon diye bi tek kontır isteyen kızlar arasın yazmıs bi arkadasına bana at yazmıs sen kızmısın ulan senle ne yaparım yazmısBu kız hiç bu adamı tanımamış?? Ya da insan kaçtığı adamın face ine falan hiç mı bakıp görmez, Siz görebiliyorsanız bu yazılanları falan karısı nasıl görmüyoki onu anlamadım?