komşumun aldatılan kızı

Halbuki senin gibi biriyle evlenmeliydi o adam degil mi? Cin gibisin. Ortaligi nasil karistiracagini cok iyi biliyorsun. E daha ne olsun. Adama dunyanin kac bucak oldugunu gosterirdin.
yok ya bir buçuk iskender ve yahut bir bileziğe tav olurdu kendisi de en zayıf noktaları

Meraklı komşular sizi :) Sizinle fazla samimiyeti olmayan birine :"gız kocan face açmış kadınlara yazıp duruyor karıştırdım buldum"derseniz o da demez mi acep aboo abla ben bile bulamadım sen nerden buldun :0 Komşu kız ve konuyu anlayamayan ben soklarda. ...

Size gore bu kiz safca ,kocaniz hem pasakli hem safca dunyanin tek akillisi sizsiniz..Allah askina milleti bu kadar elestirmeden donunde bir yazdiklariniza bakin ,size hic okul yuzu gostermediler mi ? Akliniz hep fesatliga mi calisti ?
Cikin milletin ozel hayatindan alin bir kitap okuyun siz once ...

Kendisi kocasindan pek memnun olmayinca milletin kocasinin yakisikliligini bayagi incelemis arkadas ..Once onun profili cikmismis vay beeee ..FAYSsina ekleseydin cin gibisin ya ...Ayip ayip ...

öyle bi anlatmışsın ki limoncu jön falan sandım bakasım geldi (tabi ki bakmam da)

anlayana anladı ama bana kendincen kumpas kurup laf carpıtmaya calısan herkeziin basıan gelsinde görsün bakalım kadesa helal olsun sen ii yazmıssın

ne

saygısız terbiyesiz birisin sen ya ben o kadar ucuz degilim ama sen belli 20 liraya tavsın insallah kocan aldatırda görürsün bakalımdalga gecmek nasılmıs
herkesin terbiyesi seviyesi yazdıklarından belli zaten

.... duası kabul olsa gökten kemik yağardı diyorum ve bir daha da seninle muhatap olmuyorum

banlanmaya değmezsin

Seni ilgilendirmez ki bacim birak naparlarsa yapsinlar yarin obur gun sen kotu olursun
Hatta daha beteri kiz senin icin kocami facebooklarda dikizliyor bile diyebilir

sizi hiç ilgilendirmez. kızın kendi eşi, bu kadar aleni olan, sizin görebildiğiniz şeyi ya kendisi görür, ya da kendi ailesinden birileri uyarır. eşiyle ilişkisi kendine. bu kadar seviyorsa araları yine düzelir, kötü olan siz olursunuz.

yazık kızlar size ya hepınız yazmak laf sokmak icin yazıyosunuz ben kızıda aileyide yakıdan tanıyorum kız kendini savunabilicek tipte degil her konuda o yüzden yardımcı olmak lazım simdi insan gibi "1 kere daha soruyorum simdi bu kızın annesine söylesekmi damadın böyle böyle diye

Kiz kendini savunamiyorsa bu sizi ilgilendirmez
Mahallede her adamin facebook hesabina bakip esleri de safsa cevirdikleri dolaplari anlatiyor musunuz?elalemin avukati misiniz?
Kendi isinize bakin bu kadar bos vaktiniz varsa kitap okuyun bir faydali sey yapin kendinize

Eğer o adam internette herkesin görebileceği şekilde bunları yapıyorsa günlük hayatında da elbette bilinen vukuatı veya bunları düşündüren davranışları vardır. Bu durumda en yakınındaki kişilerin bunu anlamaması imkansıza yakın. Siz gidip damadınız böyle şeyler yapıyor derseniz bunun başkaları tarafından bilindiğini, konuşulduğunu bilmek onları utandırır, gururları incinir. Ayrıca dedikleri gibi adamı sosyal medyadan takip ettiğinizi düşünürler. Sonuç olarak; böyle çözüm bulunamaz, insanların gururu incinmiş olur ve bir de kendi başınıza iş alırsınız.

Son düzenleme:
Ahahahahhahaha

Bu kız hiç bu adamı tanımamış?? Ya da insan kaçtığı adamın face ine falan hiç mı bakıp görmez, Siz görebiliyorsanız bu yazılanları falan karısı nasıl görmüyoki onu anlamadım?

Bu nasil bir anlatim bicimidir anlamak icin tercuman gerek.Limoncu konularina arada denk gelip okuyorum da ne atraksiyonlu bir hayatin var gız Mahalle grubuyla kaldirim başında oturup,dedikodu yapan teyzeler gibisin

Son düzenleme:
Boyle basit mahae ortamlarini da hic sevmem
Kim kime gelmis kim saat kacta evden cikar kacta gelir kim kiminle konusmus ne yapmis her pencerede bir kafa her perdenin arkasinda bir goz offfff nefret ediyorum birbirini gozetleyenlerden

Bu kız hiç bu adamı tanımamış?? Ya da insan kaçtığı adamın face ine falan hiç mı bakıp görmez, Siz görebiliyorsanız bu yazılanları falan karısı nasıl görmüyoki onu anlamadım?
ne olcak muhetmelen kıza yasaklamıstır faceye e bakmayı

yaa sen beni gec adamın tüm köylüleri akrabaları var biride neden demiyo oglum sen evlisin ne yazıyon diye bi tek kontır isteyen kızlar arasın yazmıs bi arkadasına bana at yazmıs sen kızmısın ulan senle ne yaparım yazmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…