komşumun aldatılan kızı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar annemin nerdeyse 50 senelik komsusunun kızı annesiylede hem samimiyiz hemde evlerimiz bitişik neyse konuya gelelim

bu kız kactı annesi köye diye vermek istemedi kız biraz kendi halinde diyelim tabiki saglıklı sıhatli ama biraz yavaş neyse hemen barısıldı dügün oldu damadı gördük damat kıza göre cok yakısıklı diyim size hatta dedim vaybe bu yakısıklılıkla bu kızla evlenmis helal olsun demek cok zeviyo dedik

kızı fayten ekleyelim dedim önce esinin profili cıktı bi baktık cocugun tüm yazıları acık herkez görüyo
ama sürekli kontor isteyen yazsın iste güzel kızlar benimdir para var huzur var gecenin dörtüi elimde viskim hayat bana güzel sürekli
kızlara yazmıs arayın bulusalım bi kız yanlızım yazmıs buda ben senin icin herseyi yaparım yazmıs
cagrı atın arıyım kontor ısteyın kızlar falan

tabi biz kardesimle sok dedik yazık günah annesi hep bizde samimiyiz buda nasıl söylenir dedik belki düzelir 1 sene olmustu bakalı bugun bi arkadasıma yazarken daha önce girilmis oldugu icin o damadın adı cıktı dedim bibakıyım ooo aynı azıtmıstı azıtmıs bide ekli arkadasları hep aynı cevrede yani kimse demiyomu sen evli adamsın ya 3 sene olmus ayıp diye

simdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi

yani annesi baabsı böyle biseyde arkasında bu yüzden yazdım bunu kadının zaten cocugu ev vermedi diye ailesini aramıyo bi kızları kaldı onunda basında böyle bisey var sizce bi yanım hic annesine söyleme diyo bi yanımda yazık günah diyo

adam! yakışıklı olabilir de karaktersizmiş

söyleyin bence... sizden gitsinde gerisini onlar düşünsün

gün geçmiyorki limoncu konu açmasın. bu kadar eş dost akraba içinden ilk siz görmüş olamazsınız herkese açık bir profili. bir açıklaması vardır. kızın face i yok mu yada aileden hiçkimsenin? yani evli bir adam aldatacaksada gizli yapar en azından profilini gizler. kızın bunu fark etmemesi için mağrada falan yaşıyor olması lazım. bir anlam veremedim.

söyle söyliyim onu bizde düsündük kadının üst katınla gelinleri var ve aynı yasıt kızları var dedimki neden kızın eklememis sonucta kuzen onlar aman bosver ne ekliycek burda suratımıza bakmıyo neden eklesin bide kızın faysi var ama kullanmıyo bide herkezi eklemeye kapalı muhtemelende aktif degil ama cocuk aktif sürekli kendi resmini kokuyo dün gördügüm resimde yatakta yatmıs göbegini acmıs sok sok sok olduk yani bizim milleti bilirsim eger yakın akrabaysa ı isin icine girmezler

Adam zamparalık yapacaksa bunu alenen niye yapsın? Niye eşe dosta duyursun milletin gözüne soksun? Olayı anlamadan insanları kışkırtma. Belki biri facesini çaldı ve böyle bi kötülük yapmak istedi? Olamaz mı?

belki kız bu halde kabul ediyordur. kız kocasına deli oluyor dedinizya. belki nolursa olsun kopamıyordur. ailelere duyurmayın bence, eminseniz kızla konuşun. etrafa duyurup duyurmama kararı kıza kalsın.

bence faysının calındıgını düsünmüyorum hatta anlam veremiyorum acaba diyorum kız biliyoda o yüzden mı surekli esinin yanına gitmek istiyo annesindeyken bile
bide hep oldugu yerler etiketliyo resimleri var sürekli degisiyo zamana göre bence kesinlikle orınal faysi

belki kız bu halde kabul ediyordur. kız kocasına deli oluyor dedinizya. belki nolursa olsun kopamıyordur. ailelere duyurmayın bence, eminseniz kızla konuşun. etrafa duyurup duyurmama kararı kıza kalsın.
ben zaten kızla konusmıcaktım annesiyle konuscaktım dedim ya kız deli gibi kocasına asık ondan biliyosada biliyorum ayaklarındadır ama annesi babası cok saglam insanlar yani söylesem annesine kızını asla bırakmaz cünkü kız kendini koruyabilicek kapasitede degil bastada yazdım biraz normal degil diye safcana yani cocuk onu parmagında oynatır

hatta suan baktım sizim icin cocuk yazmıs tek tabanca istanbul yolunda diye hemen acayıp tipli kızlardan biride beyenmis

Belki hesap baska birisinin eline gecmistir. Bi esinin face'inden haberdarmi onubogrenin once. Kimse o kadar acik bunu yapmaz. Bana cok normal gelmedi bu face olayi.

aklıam su geldi acaba adam bosanmak istiyo hatta seni istemiyrum ayrılana kadar seni aldatıcam mı dedide böyle yapıyo
cünkü öylebisey olamaz demeyin olur
esimin kuzeni bayan esi bu sekılde aldattı sürekli eve gec gelip evde banyoya girmis arabasında kilot toka vs vs bulmus kı kaynanasıyal beraber yasıyolardı yani demis anne ogluna bisey de aklı basıan gelsin naaplım genc adam ne diyelim demis
yani olan seyler var böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…